|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 10:23 pm Předmět: |
|
|
hodně pěkný výkony Frozzi, jen tak dál _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 10:24 pm Předmět: |
|
|
Taky se chystám na paleo, ale až dodělám zkoušky ve škole. Jinak gratuluji ke všem PR.
Unbroken - znamená, že to jedeš v kuse bez jakékoliv pauzy? Díky _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 10:42 pm Předmět: |
|
|
Díky Reibene. Můj největší cíl je se dostat do CF Regionals, ale to je ještě za dloouho a bude to hoodně práce.
MAST3R - jojo, že prostě jedeš pořád, např. bez položení činky / KB / bez přerušení švihadla-doubleunders atd. Já ale zatím neumím dělat ty "profi-box jumpy", jak hned seskočí dolů, já zatím sházím. Zkoušel jsem seskakovat, ale zatím mi to moc nesedělo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
Tak 4 den na Paleo.
Přesně jak se píše zde - http://www.paleo-center.com/prechod-na-klasicke-paleo/prechod:
"Počas prvých dvoch týždňov zvyčajne dochádza k prudkému úbytku hmotnosti. Tento je spôsobený úbytkom glykogénu ("skladovacia" forma uhľohydrátov), na ktorý je naviazané veľké množstvo vody. Tento prudký úbytok glykogénu / vody je sprevádzaný výraznými stratami elektrolytov (sodík, draslík)"
mi jde váha slušně dolu, z 90/91kg na 88,5kg.
Takže jsem začal trochu více solit.
Jinak mám obrovskou radost z toho, že jsem se naučil zase po cca 14 letech jíst zeleninu.
Včera zeleninový salát s masem, dnes zeleninový salát s lososem. Nechápu, ale jsem hrozně rád  , takže jsem schopný nahradit přilohu (brambory, rýži, čočku, fazole) zeleninou v dostatečném množství.
| Frozz. napsal: | | ...zeleninu ve formě salátu (syrová) nepozřu... |
FUCK THAT SHIT!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
superfair a inspirativni ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | superfair a inspirativni .. |
Díky.
Trénink (venku - cyklostezka):
Run - 5km
Time: 28:30
- déšť, nepříjemný protivítr, ale jinak dobré, nikam jsme nehnali
- vzal jsem si po delší době moje minimal. botky a lýtka v jednom ohni, zítra se asi trochu ozvou _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 07, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
CF #38:
warm-up:
x squat
x lunge
x situp
x ringdip
x V-up
x pushup
hip + shoulder mobility
bands
Strength - WENDLER: nový silový program
Squat - 5x90kg, 5x103kg, 7x117kg (došla síla)
WOD 5 rounds:
40 DU
30 box jump
20 KB swing (24kg)
Time: 19:47 Rx
.......... 1 muscle up!!!!!!!!!!!!!!!
- dnes to bylo náročný, na konci jsem se hecnul a dal jsem to pod 20min
- absolutně nejhorší box jumpy, 150x už není málo...
- obrovská radost z prvního MU, pak jsem zkoušel další 4 pokusy a nedal jsem, ale nevadí...
Smutná zpráva je, že kvůli zdravotním komplikacím (které tu nechci rozvádět) budu muset mít OFF z tréninku, zatím nevím jak dlouho, ale počítám 7-21 dní . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: út leden 08, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
Přeji ti ať je to jenom těch 7 dnů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
/edit
Moje suplementace na dalších 7-14 dní:
antibiotika (Amoksiklav)
glukokortikoid (Prednison)
...s tím se asi cvičit nemá. Tak zdar... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá leden 11, 2013 4:50 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 2:25 pm Předmět: |
|
|
Pokud se o tom nechces rozepisovat, tak v poho, ale zajimalo by me, jestli jsi ten vysoky tlak na sobe nejak pozoroval a nebo ti to zjistili nahodou. A jake je pricina vis? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
Nepozoroval, bylo to jen v ten moment (nervozita, stres - asi syndrom. bílých plášťů).
Co si tak měřím doma nebo i u jiných doktorů, pohybuje se to kolem 130/90. Mamka má taky vyšší tlak, možná to mám po ní.
Řešit to nehodlám, podle mě je to normální a trápit se tím nebudu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 5:09 pm Předmět: |
|
|
Dnešní jídelák:
- protein hydro 45g
- 5 vajec, zelenina, tuňák velký, oliv. olej
- hrst mandlí, jablko
- kousek 85% hořké čoko.
- zelen. salát, kuřecí maso, slanina, oliv. olej
- protein hydro 45g
- ryba, zelenina
suplementace:
hořčík
vitamín C
vitamín B5 2g
kreatin 5g
protein 90g
Tuku je tam celkem dost, sachry jen ze zeleniny a trocha ovoce a bílkoviny optimálně.
Možná ty tuky bych mohl ještě navýšit (nějak mě nenapadá čím), ale jelikož teď netrénuju, není to potřeba.
Jinak pořád od 1.1.13 žádné mléko, sýry, jogurty. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá leden 11, 2013 6:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Nepozoroval, bylo to jen v ten moment (nervozita, stres - asi syndrom. bílých plášťů).
Co si tak měřím doma nebo i u jiných doktorů, pohybuje se to kolem 130/90. Mamka má taky vyšší tlak, možná to mám po ní.
Řešit to nehodlám, podle mě je to normální a trápit se tím nebudu. |
Čau, přesně tohle mám taky (asi syndrom bílých plášťů) u doktora mam běžně 160/90 atd. a když se měřím u táty (ten má kvalitní přístroj) tak mám běžně kolem 125/80.
Tak Jinak ti přeju ať si co nejdřív zpět a můžeš zase tvrdě trénovat! _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 12, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
Díky Morico, zase někdy zatrénujem v boxu  .
Jinak po 12 dnech na Paleu, z toho 1 cheat-day dnes (KFC XXL kbelík - jedl jsem jen čisté maso, 0,3l coly a 1x brownies).
Počáteční váha: 90,5kg
Dnešní váha: 88,3kg
..uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Vzhledově se mi zdá, že mi začínají vylézat střední kostky, to se mi ještě nikdy nestalo, no jsem zvědavý  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|