|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
Trénink (posilovna):
Už jsem to bez tréninku nedokázal vydržet a i když vím, že bych cvičit neměl, šel jsem:
Press + bench close grip + situp: 5+5 sérií
Hang power clean + burpee: 5+5 sérií
Rear deltoids + row: 3+3 série
- co se týče síly, absolutní hrůza. Na press jsem měl problémy s 60kg, na bench 70kg bylo těžkých jako 90kg normálně
- alespoň jsem se docela kvalitně protáhl, tréninku byl v tempu
Jinak až budu moct zase pořádně cvičit, zaplatím si CF Unlimited, takže budu moct chodit kolikrát týdně chci  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 16, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
Trénink (posilovna):
....v posce úplně sám.
Power clean (60) + deadlift (100):
10-1
9-2
8-3
7-4
6-5
5-6
4-7
3-8
2-9
1-10
= 55op + 55op
Rear deltoids + DB row: 3+3 série
- fuck that shit!  nechal jsem se trochu inspirovat P.Ustinovem
- PC šel dobře, ale MT ztěžknul, ale velice dobrý a rychlý trénink, spodní záda a předloktí dostaly nejvíc na prdel
- první polovina Paleo challenge za mnou, zatím si nemůžu stěžovat :-)
- síla a energie ale pořád dost pokulhává...nesnáším léky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st leden 16, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
Nemáš u té paleo chutě na vločky, těstoviny, mléčné výrobky atd.?
Taky by mě docela lákalo to vyzkoušet, ale představa toho, že bych si nemohl dát ovesnou kaši, špagety, jogurty atd. mě trochu děsí.Jsou to moje nejoblíbenější jídla a nevím jestli bych to bez nich vydržel..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 16, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
Vločky jsem nikdy moc nejedl, těstoviny už nejím také dlouho (nevidím na nic nic zdravého - mouka, voda, pšenice..), ale mléko jsem byl zvyklý pít cca 0.5-1l denně, takže to mi malinko chybí, ale zase proteiny jsem si již zvykl dělat s vodou namísto s mlékem.
Jediné co, dostávám někdy chutě (odpoledne či po večeři) na něco dobrého, ale vždy nevím co si dát  - takže to je obvykle ovoce, mandle či kousek 85% hořké čokolády, nic dalšího mě nenapadá a to mi pořád trochu vadí, ale nic hrozného.
Také po obědě/večeři nejsem tak "plný", protože místo brambor/rýže/čočky (...) je vždy zeleninový salát, který tak nezasytí a nezaplní, proto mám po hlavním jídle ještě chutě.
PS: nějaké kvalitní tučnější jogurty či tučná smetana zase tolik nevadí. Není to sice striktní paleo, ale mnoho lidí mléčné výrobky zařazuje (např. Kulíšek z fora) a tomu se říká "Primal".
Já ty jogurty možná vrátím, uvidím ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
Trénink (posilovna):
...dnes konečně končím s antibiotikama a za další týden s kortikoid., svinstvo.
Front squat: 6 sérií (up to 80kg)
Hang power clean + burpee: 4 série
Bench close grip + dip: 5-6 sérií
- VELKÁ spokojenost s technikou dřepů, neporovnatelně lepší než když jsem ještě nedělal CF - lokty vodorovně se zemí, hloubka, záda....super, asi to bude tím protahování a lepší mobilitou
Jinak dnes byl v posilovně chlápek, cca 60-65let a drtil nohy - na legpress tam měl přes 230kg, no docela jsem čuměl, podle tvaru zad odhaduju, že dřív asi aktivně cvičil.
Poté ke mně přišel a zeptal se: ty jsi vzpěrač?
Já: no tak na půl, snažím se to trénovat
on: aha, já jen že děláš vzpěračský dřepy .... fajn chlápek. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
S paleem ti držim palec..já se zatím nedokážu vzdát mléka..už sem vyhodil tvaroh,jogurty ale mlěko ne a ne pryč...spolu s proteinem tak zbývající komponenty, které mě odstavují od čístého paleo přístupu..na druhou stranu nemyslím, že by přineslo nějaký benefit vyřadit mléko jen kvůli tomu aby to bylo čistě paleo a mít na něj imrvére chuť...jinak zkouším už asi 2 týden bez sachrů (tedcy krom ovoce - jablka ze zahrady, banán do koktejlu) a překvapivě chuť na ně nemám...a váha se drží stejně ...začal sme trochu více solit..
Jinak brzké uzdravení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
To je v pohodě, jak už jsem psal nahoře, Paleo s mléčnými výrobky je Primal, pokud ti laktoza nevadí, nevidím v tom vůbec problém - jsou daleko horší druhy potravin, jak kvalitní jogurty či plnotučné mléko.
Jinak mě ty sachry taky vůbec nechybí, nevím, kolik jich mám denně, ale rozhodně pod 100g - jen ze zeleniny, ovoce, možná trochu z mandlí. Plánuju ještě zvýšit příjem tuků, jednou si to schválně spočítám abych věděl, kolik zhruba denně mám gramů. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
hmm tak to sem rád, že někam spadám. Mléka bych se asi nevzdal, chodím si pro čerstvé do automatu do obchodu a to je lahoda...počítání na to sem se chystal už dlouho ale zatím to praktikuju jak je hlad...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
Zejtra najíždím na paleo, mléko budu dávat ráno cca 200ml s kokosem (kaše od p. Ševčíka), později chci přejít na míchaná vejce, ale začnu na sladké snídani, protože teď jsem nejakou dobu nesnídal (leangains). Počítám, že občas si dám během dne i nějaký mléčny výrobek, třeba cottage, ale nebudu to přehánět.
Jinak Frozzi co snídáš Ty? Vejce nebo nějakou specialitu? A dáváš zeleninu úplně ke každému jídlu? Dky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
Teď, když nechodím do školy (tzn. ráno je čas připravit si snídani), si dělám vždy:
5 vajec, cibulka/pórek, 50-100g slaniny a tomu okurku, cherry rajčata.
Když časově nestíhám či zrovna nemám chuť na vajca, beru protein a k tomu třeba pistácie či mandle, jablko.
Zeleninu dávám ke každému jídlu, dnes jsem měl třeba cherry rajčata, pak mix salátu a teď dojídám nastrouhané 3 mrkve s 3 jablkama (lahoda!!!! + skořice, citron. šťáva). Zítra na mě čeká dýňovo-květákové pyré s lososem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 21, 2013 12:36 pm Předmět: |
|
|
Trénink (posilovna):
Před pár dny jsem vysadil kreatin od MP, dám si s ním na chvíli pauzu.
Press (65) + good morning (50): 6+6 sérií
Thruster (50): 50x (pak už jsem radši přestal, nevím proč, ale bolí mě při výrazu ramena)
Rear deltoids: 6x10 max váha
- pressy silově nic moc, tam to potřebuju ještě trénovat
- thrustery OK (hlavně s předním dřepem - zkoušel jsem dát nohy hodně na úzko a udělal jsem krásnej hlubokej dřep!!!) a velké zlepšení v technice _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 23, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
Trénink (posilovna):
Power clean + jerk (70): 3-3-3-3-2-2-2-2
Close grip bench press + situp: 6 sérií, up to 100kg
Row: 5s
- dobrý, zítra končím s kortikoidama, hoho. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá leden 25, 2013 4:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
Trénink (posilovna):
Do posky přišlo asi 548548 lidí, příště už v tenhle čas nejdu.
Clean squat (70): 10x2
Rear deltoids, abs, rowing
- dnes rychlovka, hlavní důraz na techniku CS, šlo to moc hezky a jsem spokojený, konečně to vypadá jako plynulý pohyb (přechod do front squatu) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 10:41 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček vypadá zhruba takto:
1. Johnyho Paleo kaše (4 žloutky, kokosové mléko, skořice, lžička medu)
2. 40g protein + voda
3. 50g mandle
4. 6 vajec, 80g slanina, cuketa, pórek + zelenina
5. zeleninová polévka / vývar
6. květákové / dýňové pyré + 330g kuřecí / ryba + zelenina
7. 40g protein + voda
8. 3 jablka + 3 mrkve
Rýži, těstoviny a brambory jsem nahradil pyré, většinou z dýně, květáku.
Ovoce většinou jablka, občas banán a kaki.
Ryby cca 3x do týdne, používám jen extra panenský olivový olej.
Suplementy nyní pouze protein a B5, až zase začnu cvičit natvrdo přidám BCAA a kreatin.
Za 3 dny budu mít Paleo challenge za sebou, ale rozhodl jsem se v tom pokračovat, protože mi to zatím vyhovuje. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 10:45 pm Předmět: |
|
|
Takže smažíš na oliv. oleji? A rozepsal bys nějak první recept? Já si občas dělám: vejce + kokos + kakao a z toho udělat palačinky jakoby. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|