Frozz - silová vytrvalost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 73, 74, 75  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Frozz - silová vytrvalost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz - silová vytrvalost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, maso dělám na oliváči, moc s ním nešetřím, chci do sebe dostat tuky .

Palačinky jsem taky několikrát dělal, ale příprava je zdlouhavá a kolikrát se mi nepovedou otočit, prostě s tím je víc práce tak už je nedělám.

Jestli to Johnymu nebude vadit , tak do hrnečku dáš tak půl plechovky kokos. mléka, na mírném plameni zahříváš, pak přimícháš žloutky (3-5 jak chceš), přidáš skořici a trochu medu, případně protein a mícháš cca několik minut, konzistencí to bude připomínat kaši/puding. Je to opravdu výborný. Z 8 žloutků to je 80g tuku, což je super .
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky.
Já myslel že zloutek má 6g nebo do toho počítáš i to mléko? JInak já dělám něco podobného (než se mi povedlo dnes přpálit hrnec), do kastrůlku dám mléko, dám vařit plnotučné mléko a nasypu tolik kokosu dokud z toho není kaše. Seva ten tu recept dával v paleo receptech.

No mě vadí u těch palačinek, že dlouho trvá než to osmahneš a než to pak vychladne.

Jinak maso dělám taky na oliváči, potřu si hezky každej plátek masa z obou stran + dávám ještě dost na panev, jen mě právě zajímalo, jestli se ten olej nějak nepřipraluje a místo zdravím se spíš nestává škodlivej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smažit na tuku a slunečnicovým oleji, oliváč patří do salátů.. :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Smažit na tuku a slunečnicovým oleji, oliváč patří do salátů.. :)

Mám na to jiný názor, i když souhlasím s tím, že ve studené kuchyni se využije asi lépe a na smažení to může být pro někoho škoda, já ovšem slunečnicový nebo řepkový rozhodně používat nebudu. A prosím tohle téma už nerozebírat, dík .

Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink (posilovna):

Hang clean (50-60-65): po 4op
OHS (40): technika se lepší
Chest + db pushup:
Rear deltoids:

- posledních pár dní se mi zhoršila pleť (z ničeho nic, jídelák nezměněn) a zase začla téct krev z nosu. Asi bude venku něco hnusného ... .

Teď si dám s logem na nějakou dobu pauzu, CF začínám cca 16.2..
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2013 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

You're registered for the 2013 Reebok CrossFit Games!

Competition Region: Europe
Division: Individual Men
Open Workout 13.1 will be announced on March 6, 2013 at 5PM Pacific.

Do března bude forma po pauze zpátky a chci dosáhnout dobrých výsledků, žádné "možná", "doufám", "uvidím".
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2013 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufám, že se přihláší ještě minimálně Seva, daymoon a Luster. RW crossfit borci. Aspoň bych sledoval ty žebříčky i jinak, než jen kvůli Richovi.

Hodně štěstí, přihlásit se je vždycky základ, čím dřív to zkusíš, tím líp.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2013 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak, já nikdy moc nebyl na soutěžení/závodění (ať už v atletice či stolním tenisu), tak tohle bude určitě lepší .
Luster

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2013 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Doufám, že se přihláší ještě minimálně Seva, daymoon a Luster. RW crossfit borci..

ja se do CF komunity rozhodne neradim takze se prihlasovat urcite nebudu, ale dekuju za zminku
Seva98

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Doufám, že se přihláší ještě minimálně Seva, daymoon a Luster. RW crossfit borci. Aspoň bych sledoval ty žebříčky i jinak, než jen kvůli Richovi.

Hodně štěstí, přihlásit se je vždycky základ, čím dřív to zkusíš, tím líp.

Ja a secret uz prihlaseni jsme, tak uz jsme teda s Frozzem 3, no a asi i Stepartin FKF (Martin minimalne pojede ted zachvili na zavody do USA, takze hlavne tam mu musime drzet palce :-) ) a Morwinyon, ale tam nemam zadne ofic. info

https://www.zonetraininglog.com
Luster

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2013 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak samozrejme vsem fandim a doufam, ze se vam podari nejaky slusny umisteni, z RW crew bych favorizoval asi hlavne Secreta, protoze ma od ostatnich dost slusnej silovej naskok, ale i kondicne a cvikama s bw je na tom hodne dobre, srovnatelne s lehcima..
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2013 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fakt, silově je Secret fakt dobrej
Frozz.

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

prosim o vyplnění krátkého dotazníku pro mou bakalářku.
Je určen pouze pro řidiče motorových vozidel, je anonymní.

Pomůžete mi, pokud ho přepošlete i svým známým.

Díky!

http://analyza-agresivniho-chovani.vyplnto.cz
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vyplněno a přeposláno dále.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z dnešního tréninku stojí za zmínku clean squat s 85kg , PR a měl jsem ještě rezervu.
Je to prostě super cvik a moc mě baví, někdy zaútočím na 95 a pak 100kg, není to vůbec nereálné.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Frozz - silová vytrvalost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 73, 74, 75  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: