|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 10:52 pm Předmět: |
|
|
Jo, maso dělám na oliváči, moc s ním nešetřím, chci do sebe dostat tuky  .
Palačinky jsem taky několikrát dělal, ale příprava je zdlouhavá a kolikrát se mi nepovedou otočit, prostě s tím je víc práce tak už je nedělám.
Jestli to Johnymu nebude vadit  , tak do hrnečku dáš tak půl plechovky kokos. mléka, na mírném plameni zahříváš, pak přimícháš žloutky (3-5 jak chceš), přidáš skořici a trochu medu, případně protein a mícháš cca několik minut, konzistencí to bude připomínat kaši/puding. Je to opravdu výborný. Z 8 žloutků to je 80g tuku, což je super  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 10:59 pm Předmět: |
|
|
Díky.
Já myslel že zloutek má 6g nebo do toho počítáš i to mléko? JInak já dělám něco podobného (než se mi povedlo dnes přpálit hrnec), do kastrůlku dám mléko, dám vařit plnotučné mléko a nasypu tolik kokosu dokud z toho není kaše.  Seva ten tu recept dával v paleo receptech.
No mě vadí u těch palačinek, že dlouho trvá než to osmahneš a než to pak vychladne.
Jinak maso dělám taky na oliváči, potřu si hezky každej plátek masa z obou stran + dávám ještě dost na panev, jen mě právě zajímalo, jestli se ten olej nějak nepřipraluje a místo zdravím se spíš nestává škodlivej. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 11:04 pm Předmět: |
|
|
Smažit na tuku a slunečnicovým oleji, oliváč patří do salátů.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 11:26 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Smažit na tuku a slunečnicovým oleji, oliváč patří do salátů.. :) |
Mám na to jiný názor, i když souhlasím s tím, že ve studené kuchyni se využije asi lépe a na smažení to může být pro někoho škoda, já ovšem slunečnicový nebo řepkový rozhodně používat nebudu. A prosím tohle téma už nerozebírat, dík .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 30, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
Trénink (posilovna):
Hang clean (50-60-65): po 4op
OHS (40): technika se lepší
Chest + db pushup:
Rear deltoids:
- posledních pár dní se mi zhoršila pleť (z ničeho nic, jídelák nezměněn) a zase začla téct krev z nosu. Asi bude venku něco hnusného ...  .
Teď si dám s logem na nějakou dobu pauzu, CF začínám cca 16.2.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 06, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
You're registered for the 2013 Reebok CrossFit Games!
Competition Region: Europe
Division: Individual Men
Open Workout 13.1 will be announced on March 6, 2013 at 5PM Pacific.
Do března bude forma po pauze zpátky a chci dosáhnout dobrých výsledků, žádné "možná", "doufám", "uvidím". _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 06, 2013 12:49 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že se přihláší ještě minimálně Seva, daymoon a Luster. RW crossfit borci. Aspoň bych sledoval ty žebříčky i jinak, než jen kvůli Richovi.
Hodně štěstí, přihlásit se je vždycky základ, čím dřív to zkusíš, tím líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 06, 2013 12:52 pm Předmět: |
|
|
Tak tak, já nikdy moc nebyl na soutěžení/závodění (ať už v atletice či stolním tenisu), tak tohle bude určitě lepší  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st únor 06, 2013 2:22 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Doufám, že se přihláší ještě minimálně Seva, daymoon a Luster. RW crossfit borci.. |
ja se do CF komunity rozhodne neradim takze se prihlasovat urcite nebudu, ale dekuju za zminku
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st únor 06, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Doufám, že se přihláší ještě minimálně Seva, daymoon a Luster. RW crossfit borci. Aspoň bych sledoval ty žebříčky i jinak, než jen kvůli Richovi.
Hodně štěstí, přihlásit se je vždycky základ, čím dřív to zkusíš, tím líp. |
Ja a secret uz prihlaseni jsme, tak uz jsme teda s Frozzem 3, no a asi i Stepartin FKF (Martin minimalne pojede ted zachvili na zavody do USA, takze hlavne tam mu musime drzet palce :-) ) a Morwinyon, ale tam nemam zadne ofic. info
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st únor 06, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
jinak samozrejme vsem fandim a doufam, ze se vam podari nejaky slusny umisteni, z RW crew bych favorizoval asi hlavne Secreta, protoze ma od ostatnich dost slusnej silovej naskok, ale i kondicne a cvikama s bw je na tom hodne dobre, srovnatelne s lehcima..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 06, 2013 3:03 pm Předmět: |
|
|
To je fakt, silově je Secret fakt dobrej _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so únor 09, 2013 11:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
prosim o vyplnění krátkého dotazníku pro mou bakalářku.
Je určen pouze pro řidiče motorových vozidel, je anonymní.
Pomůžete mi, pokud ho přepošlete i svým známým.
Díky!
http://analyza-agresivniho-chovani.vyplnto.cz _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 11:19 am Předmět: |
|
|
vyplněno a přeposláno dále.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 13, 2013 12:24 pm Předmět: |
|
|
Z dnešního tréninku stojí za zmínku clean squat s 85kg , PR a měl jsem ještě rezervu.
Je to prostě super cvik a moc mě baví, někdy zaútočím na 95 a pak 100kg, není to vůbec nereálné. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|