|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 12, 2013 10:47 pm Předmět: |
|
|
2. fáze
C
Clean squat:
5x50kg
3x70kg
10x2x80kg
DB rows:
8x25kg
4x8x35kg
Pullups:
- nebyly, trochu to změním, nehodí se mi do plánu
Bent Over Lateral Raise + abs: 5x8x7,5kg + 5x15 CF situps
- no clean těžkej, ty pauzy mě zničily, byl jsem z toho zadýcháný skoro jako po WODu
- před poskou jsem se hodinu prospal, ale byl jsem tak slabej, že se mi fakt vůbec nechtělo jít, bez energie.....nakonec to ale ušlo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 13, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
13.9. pátek
D
Powerclean + pushjerk:
5x50kg
5x65kg
15x2x70kg
Incline DB flyes: super, technicky
2x10x12kg
5x6x15kg
HSPU:
2x .....  víc jsem nedal, tenhle cvik přehodím jinam
Row: 10x40kg, 5x8x70kg
Arms (curls, closegrip benchpress, cable curls SS):
- super trénink, jen mě dost bolí lýtka z toho běhu ze včera
Jinak mi přišel protein Cellucor v příchuti jahoda a s mlékem je to jako jahodový milkshake, luxus  a doporučuju.
Zároveň s tím začnu i suplementovat (znovu  ) bcaa Amino 1 od MP, vždy před tréninkem 1 dávku. Kupte mi někdo k ježíšku tak 5kg BCAA, ať je můžu dávat tak 5x denně  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 16, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
16.9. pondělí
A
Bear Complex:
Clean squat + thruster + back squat + OH press
10x3x50kg
Good morning:
2x10x50kg
3x8x55kg
Row: 10x40, 8x70kg, 4x6x85kg
Bent Over Lateral Raise SS: 5x8x7,5kg + 5x8x5kg (super procítěné jako nikdy)
Abs, traps:
- trochu jsem to pozměnil, ty HSPU musím dát vždy nazačátek jinak na ně potom není síla, ten plán si ještě trochu poupravím
- bear komplex sice 50kg, ale dal zabrat _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 17, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
17.9. úterý
B
Front squat + předkopávání:  hnus
7x (4x70kg + 8x30kg)
+ 7x70kg powerclean
Incline DB BP:
10x15kg
4x5x25kg
3x4x25kg
2x3x25kg
Pullups: bezpalcový úchop
4-4-4-4-4-4
Arms: triserie
- front squat + předko + krátký pauzy = nohy na sračku
- ten bezpalcový úchop na shybech mi připadá celkově těžší než klasika, ale zase se podle mě lépe zapojí záda
- zítra volno _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt září 19, 2013 3:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 19, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
19.9. čtvrtek
C
Hang clean:
5x50kg
15x3x70kg
HSPU:
7-7-4-4-4-4
DB rows:
10x25kg
4x7x35kg
Bent Over Lateral Raise: 12-10-8-6x (7,5kg + 5kg)
Abs SS: 4s+4s
- trapy a zadní delty krásně braly _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 20, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
20.9. pátek
D
Powerclean + pushjerk:
5x50kg
3x3x70kg
20x70kg deadlift
3x3x70kg
Pullups: bezpalcový
4-4-4-4-4-4-4-4-4-4
Incline DB flyes:
10x12kg
5x7x15kg
Arms (bic+tric SS):
+ ukázka techniky hang cleanu kámošovi
- ze včera velká svalovka celých trapézů (hang clean je prostě top, z krčení JČ nikdy takovou odezvu nemám) a deltů
- shyby šly nádherně, nechápu, kde jsem vzal tu sílu
- naopak na PC+PJ nebyla síla ani dynamika _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 9:15 am Předmět: |
|
|
Cvičím pořád, log teď nepíšu, navíc nemám ani v novém bytě zatím zavedený internet.
- včera posilka hang clean s 80kg v sériích, moc pěkně, tlaky JČ incline 30kg 7-9 op - zatím snad můj rekord na to, že jsem je nikdy moc necvičil
- dnes brzo ráno běh cca 6km, prokládané asi 300 výpadama, nohy tvrdé jak beton
- večer ještě druhá fáze v posilce
Novinka je taková, že půjdu ke Kulichovi do gymu (CF Extreme Arena) a jestli se mi tam bude líbit (což podle videí a fotek asi bude ), tak bych docházel pravidelně tam na pořádně tvrdé tréninky pod vedením Pavly, chci se zaměřit na techniku vzpírání a k tomu nějaké silovější WODy, snažím se nabalit maso (90-92kg v kvalitě), takže nějaké 50min vytrvalostní BW WODy dělat nyní nehodlám. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
Určitě bych se rád účastnil. Pavla je skvělá instruktorka (jak už jsem se mohl přesvědčit) a myslím, že ty kurzy za návštěvu 100% stojí. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem absolvoval profi masáž (jak klasickou - rukama, tak lávovými kameny a baňkami) celých zad, opravdu super pocit, hodinku jen tak ležet a nechat se masírovat, takže kdo to ještě nezkusil, doporučuju.
Pokud by někdo v Praze věděl o nějaké schopné masérce, napište, občas bych zašel  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem si byl poprvé zacvičit v CF Extreme Arena v Praze u Kulicha (Pavla Kladivová).
Velké prostory na cvičení rozdělené na 3 sektory - strongman, vzpírání a CF/funkční trénink.
Co se týče vybavení, je tam snad vše pro komplexní trénink:
plno kotoučů, os
plno JČ, KB
battle rope (!)
superdlouhá konstrukce na shyby (vč. tlustých os)
vesla concept 2
medicimbaly
švihadla
boxy
počítadlo
několik kruhů
různé bandy aj. věci na mobilitu
bosu
loglift
benchpress
+ činky se můžou odhazovat (konečně můžiu a nebudu se bát aby mě majitel fitka nevyhodil za hluk  ).
...no co budu dál vykládat, je tam vše, co člověk potřebuje na tvrdý trénink.
Jsem velmi příjemně překvapen, takže kdo je stejně zaměřený, běžte si to vyzkoušet, první hodina je zdarma a Pája vám vše ukáže  .
Kontakt je tu:
https://www.facebook.com/CfXxtremeArena
http://www.cfarena.cz/ _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
Jupíí... moc se těším, až to u nás rozjedeš! _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 10:03 pm Předmět: |
|
|
ÚTERÝ
1. fáze
Trh z visu:
20 - 40 - 45
Silový tlak za hlavou:
20 - 30
5x5x40
Zadní dřep:
40 - 60 - 80 - 90
5x5x100
KB windmill: (technika)
2. fáze
Nadhoz do polo z beden:
20 - 40 - 50 - 60 - 65 - 70
Výtahy trhové z beden:
20 - 40 - 50
Ring dips:
- u těch "vyšších" vah se držím opakování kolem 3, nepíšu je
- baví mě to _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
STŘEDA
5 kol:
20m výpady s 8kg pneu nad hlavou
10x pneu burpee
20m výpady s 8kg pneu nad hlavou
20x KB swing 24kg (ruský styl)
21-15-9:
burpee box jump
toes to bar
Pozved trhový: příště beru podkolenky!
60-70
DU
Veslo 2km
Mobilita - ramena, záda, iliopsoas - vypadalo to lehce ale zjistili jsme, že jsem "trošku" ztuhlý  , pro mě i pro Páju je to výzva  , potřebuju to zlepšit...
- super trénink, hrozně mě to baví _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá říjen 25, 2013 9:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|