|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:57 pm Předmět: |
|
|
Ty výskoky na bednu vypadají, jako kdybys na ni vyskočil s 90kg. To jsem si začínal říkat, že to už je hodně dobrý, než mi to došlo. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:38 pm Předmět: |
|
|
Ja si asi sedim na vedeni, takze co znameno to +20+20+20+10 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:41 pm Předmět: |
|
|
Skládá na sebe kotouče pro "zvýšení" boxu. Ale takhle je to podle mě dost na houby napsaný, protože tu výšku člověk prostě nezná, protože neví, jak jsou ty kotouče tlustý. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:42 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak dik, to by ma asi v zivote nenapadlo. Zvlast ked je tam ta neparna (licha) desina
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:53 pm Předmět: |
|
|
Nevím, co je na tom nepochopitelný :-) prostě kotouče na sobě. 10kg je tam proto, aby mezi 20 a dalších 20kg nebyl takový skok.
Jinak výšku všeho mám napsanou v deníku, nechce se mi to hledat, tak příště třeba doplním :-). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st únor 05, 2014 6:32 am Předmět: |
|
|
Ber to tak, že jseš na fóru o cvičení a tady se prostě kotouče používají hlavně jako zátěž.
Předpokládám, že to byly tlustý bumper kotouče a tam dvacka bývá tak 9-10cm a desítka tak 5cm, takže ta poslední výška byla tak do 130cm.
Ještě je ale potřeba doplnit, jestli to byl výskok s místa, z jednoho kroku nebo s rozběhem. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 05, 2014 10:06 am Předmět: |
|
|
Byl to skok z místa.
STŘEDA
1. fáze
Tlak silou nadhozový (=press):
5/30-30-40-40-45-45-50-50-55-55
4/60
3/65
2/70
1/74 PR
1/76 PR
1/77 PR :-)
- zde je vidět, že se nemusí cvičit jen tlaky, aby se zlepšily právě tlaky. Tuhle klasiku jsem téměř vůbec necvičil (za to jsem dělal jiné cviky na ramena) a stejně jsem se zlepšil o +6kg, původně jsem měl max 71kg.
OTM tlaky (pushpress):
každou minutu
15x20
15x30
15x40
15x50
15x60
TABATA CF kliky:
20/10/6
TABATA lano:
20/10/8
KB páka:
20kg
30 min rehab ramen (mobilita, rotace, bandy, zadní delty) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 05, 2014 2:31 pm Předmět: |
|
|
tie tlaky ides az do polozenia cinky na trapezy? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st únor 05, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | tie tlaky ides az do polozenia cinky na trapezy? |
ak ide naširoko s položením na trapéz, tak to je skvelý výkon, ja s military 95 nemám šancu tak dať 70 heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 05, 2014 3:05 pm Předmět: |
|
|
Za hlavou nejezdím schválně velké váhy co se týče tlaku (trhového), max 50-55kg a bohatě to stačí.
Díky Turku, ale je třeba na tom ještě zapracovat, alespoň zvednout vlastní váhu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 05, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
aha,zle som si precital,myslel som ze si siel tlak trhovy, pripadne klokov press  aj military je super, na tom zamakas a je to raz dva _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|