FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2015 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záda, biceps

50 shybů

přítahy v předklonu s vč

10x5x100kg....tenhle cvikjsem jel po dloouhe době a max. spokojenost, bralo to neuvěřitelně

pullover/shyby

4x7+6

hyperextenze

4x12

Kladiva s jč

8x10-15x25kg

bic. zdvih s vč

4x10x35kg

Takhle komplexně jsem záda neprocvičil ani nepamatuji a hodně mě to bavilo :) každopádně se chci zaměřit na spodek zad, jelikož jsem si tím neustálým shybováním celkem rozhodil symetrii.

Jinak na to, že jsem ted 6 dní na dovolené jen jedl, je forma celkem ok. Ale chci být o hodně větší...

váha: 107kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2015 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník, ramena, tricák

Benchpress

5x140kg

3x140kg

3x140kg

3x140kg

3x140kg

3x140kg

Bench hl. nahoru v mulitipressu

10x105kg

10x105kg

8x105kg

8x105kg

8x105kg

Rozpažování s jč hl. nahoru

15x22,5kg

15x22,5kg

13x22,5kg

12x22,5kg

Tlaky v sedě v multipressu

5x85kg

5x85kg

5x85kg

5x85kg

5x85kg

přítahy k bradě s vč

10x40kg

10x40kg

10x40kg

10x40kg

10x40kg

upažování v předklonu s jč

15x12kg

15x12kg

15x12kg

12x12kg

12k12kg

Francouzský tlak s vč

8x55kg

6x55kg

5x55kg

5x55kg

stah. kladky tric

12x40kg

12x40kg

10x40kg

10x40kg

Na dovolené jsem měl dost času přemýšlet o tréninku a o cílech, vzešlo z toho to, že chci opustit po asi po dou letech fullbody tréninky a posunout to dál....v pátek jsem cvičil záda, biceps, dnes tlakové partie.....Sakra vůbec mě to nebaví...skoro se nazapotím, nemám z toho dobrý pocit, žádné antagonistické supersérie, mezi každou sérii vystydnu....a vlastně čím dál tím víc si uvědomuji, že mě prostě nic jiného než fullbody nebaví. po týdnu jsem vlezl pod bench a připadal si, jak bych půl roku nebenchoval...prostě když ten sval necvičím 2-3x týdně, nebaví mě to a nejde mi to....Co z toho plyne? Fullbody je prostě top, kašlu na vše jiné a i když bych mohl mít teoreticky lepší výsledky s nějakým jiným tréninkem, budu raději dělat to, co mě baví a snažit se stále posouvat a vychytávat Fullbody :) Jesti to vůbec někdo dočetl do konce tak je to asi tak vše, budu pracovat na slabinách (dřepy, spodní záda) silově půjdu nahoru a ono to prostě musí růst. Navíc se mi líbí jak každy říká, že fullbody je pro začátečníky....ovšem v blízké době uvidíte, jaký mutant vyroste z tohodle tréninku!!! Jen dodávám, že naturálně...to neznamená, že proti tomu něco mám, ale ještě ani zdaleka jsem ze sebe nevyždímal všechen potenciál a pokud to jde naturálně, proč tam něco dávat...:)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2015 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody

dřep

5x5x100kg

bench

3x140kg

3x150kg

5x135kg

4x135kg

4x135kg

4x135kg

shyby

8xja+20kg

6x ja+20kg

6xja+20kg

6xja+20kg

6xja+20kg

tllaky s vc za hlavou ve stoje

5x5x60kg

kliky na bradlech

4x10xja+20kg

kladiva s jc

4x12x30kg

Parádní trénink, dřepy s plnou hloubkou, bohužel síla není, dávám tomu moc na kole a začal jsem i běhat :) ale vršek těla paráda :)

Váha: 108kg
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2015 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kombinace fitka a kola na kterém vyjiždím kopce je pro mě kominace díky které žiju život opravdu naplno, dnes jsem vyjel kopec, na kterém jsem včera selhal a proto obrovská radost....tak jsem pořídil fotto :)

FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2015 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody

bench

10x100kg

8x135kg.....hm....blízko PR

1x160kg

4x140kg

3x140kg

3x140kg

Shyby

10xja

5xja+10kg

5xja+20kg

5xja+30kg

3xja+40kg

3x6xja+20kg

Dřep

5x100kg

5x100kg

6x3x120kg....nohy zničené z kola, ale i tak spokojenost :)

Kliky na bradlech

4x12xja+20kg

Super trénink, na malé partie jsem kašlal, v tom teple se mi nechtělo zbytečně trénink prodlužovat...padly nějaké osobáky na shyby takže paráda :) brzy bych chtěl dát 5x5 se 40kg na opasku :)

Jinak mám pro sebe výzvu, když už tomu dávám tolik na tom kole a ve fitku, přitom je takové horko, jíst se nechce.. tak to vyrýsuji, včera jsem pořídil fotku aktuální formy, kterou tedy budu pořizovat každý týden v neděli a připíšu k ní aktuální váhu...dostat bych se chtěl na 100kg krásné formy...cca pod 8% tuku :) to, že si fotku dám tady je pro mě motivující, protože vás nechci zklamat. Navíc to bude měřítko kam až to jde dosáhnout s fullbody tréninkem, který jedu asi 2 roky s menšíma odchylkama, kdy jsem změnil trénink asi na týden ale nebavilo mě to....věřím, že se najdou lidi, kteří budou pravidelně sledovat :) Jen škoda, že nikdo nebydlí poblíž, hned bych dal společný trénink :) tady u nás skoro nikdo necvičí, všichni jen chlastají a fetujou, včera jsem se to snažil na fb trošku namotivovat, ale hned jsem byl podroben kritice 60 kilových haterů, kteři v životě nesáhli na činku :) Nabízím teda několika týdenní proměnu. Důvodem výrysu je i pročištění těla od těch cukrů, které do sebe láduji ve velkém...takže zde foto a sám jsem zvedavý, jak to bude vypadat za měsíc :))

107kg
Michal96

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2015 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super forma, chlap jak hora :D :) určitě budu sledovat.
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2015 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Michal96 napsal:
Super forma, chlap jak hora :D :) určitě budu sledovat.

Díky moc si toho cením :)
wojceek

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2015 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Full Body je nej ! Pro všestranné sportovní cvičence nejlepší možnost. Přidávej sem další tréninky
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2015 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dost kvalitní forma! Jinak ty se zničíš na kole před fitkem? Jinak nemám vysvětlení, proč dáváš na bench více, než na dřep ....
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2015 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Dost kvalitní forma! Jinak ty se zničíš na kole před fitkem? Jinak nemám vysvětlení, proč dáváš na bench více, než na dřep ....

Ve dnecch, kdy mám fulbody nedělám nic, nohy na kole ničím ve dnech volna kdy po kole jdu ještě třeba na kolečkové, nebo běhat atd....a ty nohy jsou druhý den prostě unavené...v zimě když jen posiluji se dostanu na 170kg dřep za měsíc, ale teď mam nohy nonstop unavené....každopádně se nechci vymlouvat a i tak se budu snažit zlepšovat na dřepu :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody + videa

Bench press

20x100kg......

6x140kg....

5x5x140kg

shyby

8xja+20kg....

4x8xja+20kg

bulharské dřepy

4x10xja+20kg jč

kladiva s jč

3x12x25kg

kliky na bradlech

3x6xja+40kg

Super trénink, na to, jak jsem ubral na sacharidech se mi cvičí mnohem lépe :) minule se tady objevilo pár fanoušků tak jsem se tedy rozhodl natočit i nějaká videa....dnes tedy 3 videa a občas budu něco točit :) jinak uvítám jakékoli komentáře jak co se týká formy, tak techniky :)
Michal96

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FRANKLIN napsal:
Fullbody + videa

Bench press

6x140kg....

Podle mě ti trochu ujíždí pravá ruka, ale to je si myslím přirozené :D mám to úplně stejně, ale paradoxně mi zaostává ta ''silnější'' ruka :D
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Horní polovina těla

Bench

10x100kg

3x135kg

3x150kg

5x140kg

5x140kg

5x140kg

4x140kg

4x140kg

shyby

10xja

8x6xja+20kg

4 x max x ja

Tlaky ve stoje s vč za hlavou

4x6x60kg

stah. kladky tric .

4x15-20x50kg, malé, bezvýznamné PR

kladiva s jč

4x10x30kg

Všechny protilehlé partie jedu vždy v superserii, dnes vrch těla z časových důvodů, ale bylo to super :) až mi do hlavy vnukla myšlenka rozdělení těla na vrch a spodek, kdy bych v druhém dni odcvičil vždy to, co mě ve fullbody nejvíce zdržuje (dřepy a MT...dal bych tomu více sérií) ale nebudu se ukvapovat :) příště tedy spodek :)

Jinak už jedu asi měsíc bez doplňků a necítím žádnou změnu...takže asi budu přemýšlet, jestli vůbec něco kupovat....max. protein..
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2015 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sliboval jsem každou neděli kontrolu formy, ale ten progres tam není znatelný i když mám 105kg (-2kg) takže to vidím na každou druhou nedeli :) jen tak z prdele házím bazénovku :)

wojceek

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2015 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty nohy..... super

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: