10x5x100kg....tenhle cvikjsem jel po dloouhe době a max. spokojenost, bralo to neuvěřitelně
pullover/shyby
4x7+6
hyperextenze
4x12
Kladiva s jč
8x10-15x25kg
bic. zdvih s vč
4x10x35kg
Takhle komplexně jsem záda neprocvičil ani nepamatuji a hodně mě to bavilo :) každopádně se chci zaměřit na spodek zad, jelikož jsem si tím neustálým shybováním celkem rozhodil symetrii.
Jinak na to, že jsem ted 6 dní na dovolené jen jedl, je forma celkem ok. Ale chci být o hodně větší...
Na dovolené jsem měl dost času přemýšlet o tréninku a o cílech, vzešlo z toho to, že chci opustit po asi po dou letech fullbody tréninky a posunout to dál....v pátek jsem cvičil záda, biceps, dnes tlakové partie.....Sakra vůbec mě to nebaví...skoro se nazapotím, nemám z toho dobrý pocit, žádné antagonistické supersérie, mezi každou sérii vystydnu....a vlastně čím dál tím víc si uvědomuji, že mě prostě nic jiného než fullbody nebaví. po týdnu jsem vlezl pod bench a připadal si, jak bych půl roku nebenchoval...prostě když ten sval necvičím 2-3x týdně, nebaví mě to a nejde mi to....Co z toho plyne? Fullbody je prostě top, kašlu na vše jiné a i když bych mohl mít teoreticky lepší výsledky s nějakým jiným tréninkem, budu raději dělat to, co mě baví a snažit se stále posouvat a vychytávat Fullbody :) Jesti to vůbec někdo dočetl do konce tak je to asi tak vše, budu pracovat na slabinách (dřepy, spodní záda) silově půjdu nahoru a ono to prostě musí růst. Navíc se mi líbí jak každy říká, že fullbody je pro začátečníky....ovšem v blízké době uvidíte, jaký mutant vyroste z tohodle tréninku!!! Jen dodávám, že naturálně...to neznamená, že proti tomu něco mám, ale ještě ani zdaleka jsem ze sebe nevyždímal všechen potenciál a pokud to jde naturálně, proč tam něco dávat...:)
Kombinace fitka a kola na kterém vyjiždím kopce je pro mě kominace díky které žiju život opravdu naplno, dnes jsem vyjel kopec, na kterém jsem včera selhal a proto obrovská radost....tak jsem pořídil fotto :)
6x3x120kg....nohy zničené z kola, ale i tak spokojenost :)
Kliky na bradlech
4x12xja+20kg
Super trénink, na malé partie jsem kašlal, v tom teple se mi nechtělo zbytečně trénink prodlužovat...padly nějaké osobáky na shyby takže paráda :) brzy bych chtěl dát 5x5 se 40kg na opasku :)
Jinak mám pro sebe výzvu, když už tomu dávám tolik na tom kole a ve fitku, přitom je takové horko, jíst se nechce.. tak to vyrýsuji, včera jsem pořídil fotku aktuální formy, kterou tedy budu pořizovat každý týden v neděli a připíšu k ní aktuální váhu...dostat bych se chtěl na 100kg krásné formy...cca pod 8% tuku :) to, že si fotku dám tady je pro mě motivující, protože vás nechci zklamat. Navíc to bude měřítko kam až to jde dosáhnout s fullbody tréninkem, který jedu asi 2 roky s menšíma odchylkama, kdy jsem změnil trénink asi na týden ale nebavilo mě to....věřím, že se najdou lidi, kteří budou pravidelně sledovat :) Jen škoda, že nikdo nebydlí poblíž, hned bych dal společný trénink :) tady u nás skoro nikdo necvičí, všichni jen chlastají a fetujou, včera jsem se to snažil na fb trošku namotivovat, ale hned jsem byl podroben kritice 60 kilových haterů, kteři v životě nesáhli na činku :) Nabízím teda několika týdenní proměnu. Důvodem výrysu je i pročištění těla od těch cukrů, které do sebe láduji ve velkém...takže zde foto a sám jsem zvedavý, jak to bude vypadat za měsíc :))
Dost kvalitní forma! Jinak ty se zničíš na kole před fitkem? Jinak nemám vysvětlení, proč dáváš na bench více, než na dřep ....
Ve dnecch, kdy mám fulbody nedělám nic, nohy na kole ničím ve dnech volna kdy po kole jdu ještě třeba na kolečkové, nebo běhat atd....a ty nohy jsou druhý den prostě unavené...v zimě když jen posiluji se dostanu na 170kg dřep za měsíc, ale teď mam nohy nonstop unavené....každopádně se nechci vymlouvat a i tak se budu snažit zlepšovat na dřepu :)
Super trénink, na to, jak jsem ubral na sacharidech se mi cvičí mnohem lépe :) minule se tady objevilo pár fanoušků tak jsem se tedy rozhodl natočit i nějaká videa....dnes tedy 3 videa a občas budu něco točit :) jinak uvítám jakékoli komentáře jak co se týká formy, tak techniky :)
Všechny protilehlé partie jedu vždy v superserii, dnes vrch těla z časových důvodů, ale bylo to super :) až mi do hlavy vnukla myšlenka rozdělení těla na vrch a spodek, kdy bych v druhém dni odcvičil vždy to, co mě ve fullbody nejvíce zdržuje (dřepy a MT...dal bych tomu více sérií) ale nebudu se ukvapovat :) příště tedy spodek :)
Jinak už jedu asi měsíc bez doplňků a necítím žádnou změnu...takže asi budu přemýšlet, jestli vůbec něco kupovat....max. protein..
Sliboval jsem každou neděli kontrolu formy, ale ten progres tam není znatelný i když mám 105kg (-2kg) takže to vidím na každou druhou nedeli :) jen tak z prdele házím bazénovku :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru