Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2010 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plazer napsal:
Gohan napsal:
m4l napsal:
magion napsal:
Ne neni, jen umi bunnyhop (cs slang - kazdym skokem doskocis dal).. je to celkem tezky

Jako ale hodne velkej silenec, kdyz si vzpomenu jak ja sem se stim sral nekolik dnu

spis je skoda ze to pak opatchovali a uz nesel delat bunny hoping byla prdel tak hrat CS :DD clovek proskakal celou mapu s brokarnou nebo kudlou:D

Co ja vim tak v 1.6 bunnyhop jeste šel. Nebo se pletu?

Jo jde. V 1.6ce dokonce existujou steamový servery,který jsou zaměřený jen na BH (mapy). A když se to naučíš v CSku,tak v klasickým HFku je to úplně v pohodě (to sem dal BH i na touchpadu na notebooku). ALe už sem to teda nějakou dobu nehrál. ALe STEAM acc bych ještě měl pořád mít :-)

servry s bunny hopem sou aji v CS Source. Kurna furt planuju ze se to naucim, ale nejak se mne nechce :) Je to tezke se naucit bhop? Jen je to celkem vyhoda kdyz kolem mne borec provali jak kdyby mel speedhack
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Plazer

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2010 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Source mě nikdy nezaujal. Navíc já už teď nemám Wokna a na linuxu je to s tím hraním... no dá se,ale zázraky od toho nejde čekat. Ale naučit se BH ne v pohode. Nevím jak v Source, ale v 1.6ce si jednoduše nastav JUMP na na "SCROLL UP" na myši a naučíš se to za chvilku... jak na to příjdeš,tak už je to v pohodě. Horší je LongJump a podobný kravinky.

-hodně z těch věci jsem ve své době uměl ...bejvávalo Teď už hraju tam maximálně MX vs ATV nebo maria :D
AHOLA

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Akcne hry nehravam, ale nainastaloval som si demo Call of duty 2 a 4 a vyzera to zaujimavo:)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
prochm napsal:
spider1029 napsal:
Asi si stiahnem toho Batman Arkhan Asylum. Hrali ste to niekto na PC, ake je ovladanie? Zatial najhorsie ovladatelna Xbox hra na PC co som hral bola Dead Space, zmazal som to po pol hodine.

Hru Batman Arkhan Asylum mám nainstalovanou.Zatím ji nehraju.Zkoušel jsem jen začátek abych zjistil jak to vypadá a jak se to hraje a byl jsem příjemě překvapen.Grafika opravdu perfektní to jsem fakt čuměl a ovládání úplně v pohodě i v soubojích.Hru Dead Space zrovna hraju a jsem sní spokojený nevím co ti na tom ovládání nesedí.Ovládá se to jako klasická střílečka akorád mi trochu vadí tan pohled kdy ti postava dost brání ve výhledu ale na to jsem si už celkem zvykl.Jinak je to super hra.Já mám moc rád tyhle hororové sci fi hry.

Já hrál toho Batmana sice na xboxu, ale mohu ho vřele doporučit....strávil jsem u toho pěknou dobu....a volil bych to jako hrou roku...
Protože nemáš srovnání - hra roku je jednoznačně Dragon Age: Origins ("Prameny" v češtině).

Podobný kult jako Planescape Torment, Fallout (1 - 3) nebo Baldur`s Gate (1 + 2, plus datadisky)...
Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

práve som kúpil originálky baldarov, to musí byť.
secret78

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Momentálne hrajem My player mód v NBA 2K10, super hra len po prvej sezóne nejde pokračovať, ten bug ešte nieje opravený tak mám dohrané
CrazyLom

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapci, baldur´s gate 1, je to pěkně hnusný, ale slyšel jsem že je nějakej fígl na spravení rozlišení, nevíte o tom někdo něco?
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
AllStarz

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flat out ultimate carnage
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AllStarz napsal:
flat out ultimate carnage

a co s tim?
m4l

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strasne rad bych zase hral wowko ale neni na to cas
shawty

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:

jn asi tak,ale asi si seženu wotlk a začnu zase
Turakam

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
chlapci, baldur´s gate 1, je to pěkně hnusný, ale slyšel jsem že je nějakej fígl na spravení rozlišení, nevíte o tom někdo něco?

je na to mod, ale potom sa rozlú s češtinou, zmení to na grafiku ala bg 2ka -a to už jde:)
Turakam

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:

ale je kad máš full gear a raidíš už len icc 10/25 a od budúceho týždna aj voa kvoli gloves, legs a frost emblems.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani ty raidy nejsou nejlevnější a příprava na něco stojí něco goldu, ale hlavně času.
Broken

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:

že ti huba neupadne tam nejde o grafiku,navíc i po těch letech je to nádhera

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: