Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 230, 231, 232 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mysh, od vydania prešli dva roky, vyšiel datadisk, dkvele patche, ty tu splietas dojmy po vydaní, súčasná hrá je úplne inde, chodia sa rifty/bounties, legendarok je veľa, rozmanité, poskytujúce more možnosti a to nehovorím o pridaní npc postavy mydtiq a opet posunu k väčšej cariabilite a individualizacii.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mluvim samozrejme od datace, ktery prvni tydny vypadal suprove, ale pak stejna nuda v jinym podani jak predtim .. pada toho vic, ale stejne shity.
Nejaky daily questy nebo dalsi zony nebo neco, co prinasi aspon trochu zmeny .. craft ktery je nahodny jen v cislech statu a ne totalne random, zlepseni buildu a trochu vetsi variabilita a spousta dalsich veci by slo pridat. Ta hra ma velky potencial, ktery uplne posrali.

Ale kdyz to nekoho furt bavi, tak proc ne :) me tam toho chybi hodne na to, abych to mel duvod hrat na vic jen "obcas" .. a zajimavy, ze to tak ma vetsina lidi, s kteryma jsem kdysi hral WoWko (jeste ve vanilla a dal) .. anebo starneme :D
Turakam

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diablo nie je mmorpg, aplikovať na neho char. Wowka je mimo.
Reset

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

+ nova postava, nove skilly Aktivni i Pasivni i s upravou tech starsich, dalsi mesto ( za me nejlepsi), hromada dalsich itemu a aukce uz taky neni, ale to uz urcite vis. Jako to diablo je ted uplne jina hra. Navic to ted nestoji na 1-2 buildech od kazde postavy.
flew

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

řeší se tu i Android gamesy?

Za mě doporučuji

Battle Gems https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battleon.aqbattlegems

Warring Empire (hraju ji už přes 2 roky ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stac.empire.main

Tilt to live 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onemanleft.tilttolive2

SmashHit https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mediocre.smashhit

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
karlwanhov

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak napiste uz nekdo jaky to je
Chadzi

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě osobně to nebaví ...
Judson

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Wolfenstein The New Order dohráno, teď se vrhnu na druhou příběhovou linii, jsem zvědavý jak moc se to bude lišit....ještě jsem nainstaloval Watch Dogs a moc mě to teda nechytlo, dám tomu druhou šanci, až dohraju tu další příběhovou linii ve Wolfensteinovi.

2 pribehove linie ? O co jde v strucnosti pls, ma to silenych 43G tak at to nestahuju zbytecne.
Chadzi

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 6:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brzo ze začátku hry tě čeká rozhodnutí, které by mělo ovlivnit příběh...tak to píšou i v recenzi. Už jsem to rozjel, tak jsem zvědavý, jak moc to bude jiné.

Naposledy upravil Chadzi dne st květen 28, 2014 7:29 am, celkově upraveno 1 krát
DEXCORE

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
tak napiste uz nekdo jaky to je

No takovej nepovedenej klon GTA4 s hackováním. Nejvíc mi na tom vadí ten jízdní model, to je tak stupidní. To teda zlatý Sleeping Dogs oproti tomuto, tam byl jízdní model sice dost arkádovej, ale aspoň se to suprově ovládalo a celkem to bylo i zábavný. Ovšem ve Watch Dogs je to fakt tragédie.

Mě to taky nebaví.
DEXCORE

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si na PC sehnal Dark Souls (příjemných 180 kč na Steamu), koupil gamepad a pecka. Tohle je opravdové hardcore RPG, jsem zvědavej na herní dobu (prý je obrovská) a nemohu se dočkat až si zahraju dvojku :)

Jinak jsem si sehnal poslední Csko (Global offensive) a taky pecka. Dále Diablo III taky bomba, dodělal jsem 60 tku a kupuju hned Reaper of Souls :-)
smik

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jestli jsem natvrdlej, ale po mě chce steam za Dark Souls 20 eček. To máš nějaké special ceny? Nebo jak se dostanu k těm 180,- Kč?
Air_force_one

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smik napsal:
Nevím jestli jsem natvrdlej, ale po mě chce steam za Dark Souls 20 eček. To máš nějaké special ceny? Nebo jak se dostanu k těm 180,- Kč?

Byla to pouze víkendová akce.
8Shade

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 230, 231, 232 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: