Zdravím, mám v plánu si trošku upgragovat PC - navýšit RAM a možná i Graphu. Mám i7 quad, 4B RAMy a GTX 460,což by chtělo. Jak a kde prosím zjistím, který ramky mi tam budou pasovat? Dřív jsem se o to nějak víc zajímal a vím že to bylo rozdělené na DDR, DDR 2 nebo podobně a nerad bych to zkonil, to samé s grafikou. Poradíte? Díky :)
Zdravím, mám v plánu si trošku upgragovat PC - navýšit RAM a možná i Graphu. Mám i7 quad, 4B RAMy a GTX 460,což by chtělo. Jak a kde prosím zjistím, který ramky mi tam budou pasovat? Dřív jsem se o to nějak víc zajímal a vím že to bylo rozdělené na DDR, DDR 2 nebo podobně a nerad bych to zkonil, to samé s grafikou. Poradíte? Díky :)
Manuál desky, možná i když se podíváš dovnitř, nebo na netu když zadáš model té desky.
Jinak RAM bych zvýšil na 8GB a vyměnil grafiku, to je asi to co ti na hry pomůže nejvíc. Pokud máš peníze a chceš zrychlit nahrávání her/programů a odezvu Windows - pak SSD disk.
The Forest je akční survival hororová hra, kde máte za úkol ne jen přežít, ale najít svého syna a zbylé přeživší/mrtvoly, které na ostrově objevíte :) Při hře budete Craftit věci/výbavu a bojovat s protivníky, kteří vás chtěj sníst!
caute
chcem sa opytat ci by ste mi poradili chcem nejaku hru na ps3 pre 5 rocneho chlapca
a potom nejaky dobry letecky simulator tiez na ps3 z 2svet voj.
diki
Zaslal: pá červenec 11, 2014 10:07 am Předmět: Re: ...
trvo napsal:
caute
chcem sa opytat ci by ste mi poradili chcem nejaku hru na ps3 pre 5 rocneho chlapca
a potom nejaky dobry letecky simulator tiez na ps3 z 2svet voj.
diki
na konzole zadne dobre letecke simulatory nejsou...muzes se podivat snad jedine na Birds of steel. Mozna mezi slepymi, jednooky kralem.
Je to uz sice starsi hra, ale mozna nekdo budete vedet.
Crysis 1 , hrozne me stve ze nikde nemuzu najit kde se nastavi na nejakou klavesu neviditelnost, pripadne dalsi vychytavky nano obleku. Defaultne je nastaveny stit a pokud chci neco jineho musim otevrit ovladani naoobleku a teprve tam si to jemnym pohybem mysi navolit, v takovel kulatem menu, ktere se zobrazi na stredu monitoru. Desne otravny a pomaly.
Tusite nekdo kde to tam je, nebo esli to fakt vubec nejde ?
U Crysis 2 to slo, kazdou jednolivou abilitu obleku jsem si nastavil na tlacitka mysi, pekne efektivne.
Jinak hra ujde, ale 2ka byla lepsi, 3ku jsem bohuzel nerozjel, po nejake dobe to nelouduje dale, spatnej zdroj na piratech.
Mě pobavilo, že Crysis 2 jsem rozjel na nejvyšší detaily a jedničku tak na střední. Prý za to může, že dvojka byla dělaná na konzole... Trojku už jsem nerozjel v požadované kvalitě, tak šla pryč...
Momentálně hraju rubačku Dynasty Warriors 8. Je to válka o čínské provincie, zvolíte jednu z hlavních postav, zbraně ( je jich strašně moc) a jde se rubat. Pak ještě RAGE, ale to mě přestalo bavit, spadl jsem k nějakýmu bossovi s chapadlem místo ruky, do toho ještě mutanti, málo nábojů, pro mě moc stresující :)
Zaslal: út červenec 15, 2014 12:43 pm Předmět: dragon age 2
Nedávno jsem začal hrát Dragon Age 2 na PC. Ze začátku mě to nebavilo, ale postupně jak si vytváříte příběh, tak mě to docela pohltilo. RPGčko, kde máte svojí partu ( kterou taky ovládáte) a plníte různé úkoly. V průběhu hry si můžete nastavovat obtížnost z casual až na insane. Většinou se dá všechno pokosit na hard, až na pár bossu, kde se vážně musí ovládat celá parta a je to docela o nervy, když se snažíte zabít bosse třeba půl hodiny a stále se to nedaří. Doporučil bych to jako oddechovku :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru