Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sk

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2014 12:49 pm    Předmět: Re: dragon age 2 Odpovědět s citátem

Houdys napsal:
Nedávno jsem začal hrát Dragon Age 2 na PC. Ze začátku mě to nebavilo, ale postupně jak si vytváříte příběh, tak mě to docela pohltilo. RPGčko, kde máte svojí partu ( kterou taky ovládáte) a plníte různé úkoly. V průběhu hry si můžete nastavovat obtížnost z casual až na insane. Většinou se dá všechno pokosit na hard, až na pár bossu, kde se vážně musí ovládat celá parta a je to docela o nervy, když se snažíte zabít bosse třeba půl hodiny a stále se to nedaří. Doporučil bych to jako oddechovku :-)

pokud te bavi tenhle typ her, tak az to dohrajes, doporucuju ,,divinity - original sin,, nedavno to vyslo a neni to spatne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2014 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupil jsem si Mount and Blade warband když byl na něj sale na steamu, docela zajímavá hra
Turakam

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2014 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Koupil jsem si Mount and Blade warband když byl na něj sale na steamu, docela zajímavá hra

Po čase príde repetívnosť, ale inak veľmi dobrá záležitosť, súboje som si zamiloval, ako aj celý vývoj od obyčajného niktoša po veľmoža s vlastnými mestami a armádou na najlepších koňoch zakutou v železe hehe
Pokedex

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

za mě DOTA 2 a Counter Strike GO
Freimen

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 3:50 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak pánové, mezitím jsem před 2 týdny dohrál Dark Souls 2 a ještě k tomu asi napíšu zvláštní komentář pro ty, kteří se pro tuto hru rozhodují. Je to jedna z nejlepších her, jaké jsem kdy hrál, přes 60 hodin čistého herního času, byl jsem tím opravdu fascinován a okouzlen

Teď jsem bohužel dostal léky na dalších 9 týdnů, čili sportování je letos už hodně nepravděpodobné, nicméně mám tu na klinice hodného kolegu kardiologa, bratra Davida Skály ze Spartan týmu Ronnie.cz, který mi tu dnes nechal pro radost igelitku her, které mi půjčil

S čím mám safra začít? Koukal jsem na recenze v rychlosti, ale to je vždy podobné napříč tituly 8-9/10. Last of Us už mám dávno dohrané, ostatní jsem nehrál. S čím začít? Co je nejlepší? Vůbec nevím, co dřív, to bude opět dlouhý víkend S Dark Souls 1 začnu samozřejmě až nakonec, jak bych to začal pařit, nehrál bych jinak už nic jiného

smik

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 4:00 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Tak pánové, mezitím jsem před 2 týdny dohrál Dark Souls 2 a ještě k tomu asi napíšu zvláštní komentář pro ty, kteří se pro tuto hru rozhodují. Je to jedna z nejlepších her, jaké jsem kdy hrál, přes 60 hodin čistého herního času, byl jsem tím opravdu fascinován a okouzlen

Musím souhlasit. Za mých mladých let jsem hrál celkem dost, ale teď vůbec, nedávno jsem si DS2 nainstalil, že to prubnu. A bomba. Po dlouhé době mě něco tak brutálně pohltilo jak nikdy. Zatím jsem došel do DrangleicCastle a jdu na ty dva Dragonridery.
Párkrát už jsem u nich umřel . Nevíhoda DS je, že je to hroznej žrout času.
JerichoDMZ

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 2:11 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Teď jsem bohužel dostal léky na dalších 9 týdnů, čili sportování je letos už hodně nepravděpodobné, nicméně mám tu na klinice hodného kolegu kardiologa, bratra Davida Skály ze Spartan týmu Ronnie.cz, který mi tu dnes nechal pro radost igelitku her, které mi půjčil

S čím mám safra začít? Koukal jsem na recenze v rychlosti, ale to je vždy podobné napříč tituly 8-9/10. Last of Us už mám dávno dohrané, ostatní jsem nehrál. S čím začít? Co je nejlepší? Vůbec nevím, co dřív, to bude opět dlouhý víkend S Dark Souls 1 začnu samozřejmě až nakonec, jak bych to začal pařit, nehrál bych jinak už nic jiného

Uncharted na 100% :) zvlašť dvojka je jedna z nejlepších her ,která na ps3 vyšla
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už jsem konečně dohrál Watch Dogs a mám z toho dost smíšené pocity. Určitě to je hodně nadprůměrná hra, možná i skvělá hra, ale myslím, že nesplnila přemrštěná očekávání.

Single mě dost bavil, ani mi nepřišli ty mise stereotypní, bohužel dost zvláštní příběh na kterym hra docela ztrácela. Multak me bavi snad jeste vic, ale je hrozná skoda, ze je jeste furt hodne zabugovanej a občas i padá a laguje (ale to muze byt mym netem). Navíc jsem v MP fakt dobrej a můj team dešifrování vetsinou vyhraje .

Asi se ted na chvíli vrátím k AC IV a dohraju to konečně. A pak mam v planu Last of Us (konečně vychází remastered edition na ps4) na což se fakt brutálně tesim!

Freimen: To asi s tebou letos uz nemáme na SR počítat co? Skoda... Dej se dohromady aspon na příští rok
Gohan

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Gohan napsal:

Po čase príde repetívnosť, ale inak veľmi dobrá záležitosť, súboje som si zamiloval, ako aj celý vývoj od obyčajného niktoša po veľmoža s vlastnými mestami a armádou na najlepších koňoch zakutou v železe hehe

Já hraju za nordy, takže mám Huscarly, ti koně nemají a stejně rozbijou všechno
Judson

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crysis 3 dohrano, nevim ani proc, ale rozhodne me to prislo slabsi nez 2ka, bylo to nejake nemastne neslane. Taky nevim esli je to mnou, ale finall boss me prisel hodne teskej, po spuste pokusu jsem to nevydrzel a snizil obtiznost.
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už ať je říjen!

Chadzi

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2014 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ač jsem měl pochybnosti, tak Middle Earth: Shadow of Mordor je fakt pecka!
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2014 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

League of Legends, já pro tyhle MMORPG mám slabost a je to neuvěřitelnej žrout času
sk

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2014 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Ač jsem měl pochybnosti, tak Middle Earth: Shadow of Mordor je fakt pecka!

tak to je dobre, mam v planu se na to casem mrknout

to Darkkiller ... no ale LOLko neni mmorpg ale moba
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2014 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam problemy ve hre Alein Shooter 2, za prve kdyz dam nizke detaily tak po spusteni hry hra uplne spadne a nacte se mne nouzovy rezim, pri normalnich nebo vysokych detailech mne po te co s postavickou chodim a strilim vznikaji takove obri plochy (ctverce) ktere se zacnou tvorit po okoli, je videt ze je to chyba a nema to tam byt. Hra je pak nehratelna protoze vubec nevidim kde co je. Nejaky tip?

btw: mam notebook Acer Aspire one, 2 GB DDR3 ram, Intel Atom N2600 (1.6 GHz), intel grafika integrovana.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: