Zaslal: út červenec 15, 2014 12:49 pm Předmět: Re: dragon age 2
Houdys napsal:
Nedávno jsem začal hrát Dragon Age 2 na PC. Ze začátku mě to nebavilo, ale postupně jak si vytváříte příběh, tak mě to docela pohltilo. RPGčko, kde máte svojí partu ( kterou taky ovládáte) a plníte různé úkoly. V průběhu hry si můžete nastavovat obtížnost z casual až na insane. Většinou se dá všechno pokosit na hard, až na pár bossu, kde se vážně musí ovládat celá parta a je to docela o nervy, když se snažíte zabít bosse třeba půl hodiny a stále se to nedaří. Doporučil bych to jako oddechovku :-)
pokud te bavi tenhle typ her, tak az to dohrajes, doporucuju ,,divinity - original sin,, nedavno to vyslo a neni to spatne
Koupil jsem si Mount and Blade warband když byl na něj sale na steamu, docela zajímavá hra
Po čase príde repetívnosť, ale inak veľmi dobrá záležitosť, súboje som si zamiloval, ako aj celý vývoj od obyčajného niktoša po veľmoža s vlastnými mestami a armádou na najlepších koňoch zakutou v železe hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak pánové, mezitím jsem před 2 týdny dohrál Dark Souls 2 a ještě k tomu asi napíšu zvláštní komentář pro ty, kteří se pro tuto hru rozhodují. Je to jedna z nejlepších her, jaké jsem kdy hrál, přes 60 hodin čistého herního času, byl jsem tím opravdu fascinován a okouzlen
Teď jsem bohužel dostal léky na dalších 9 týdnů, čili sportování je letos už hodně nepravděpodobné, nicméně mám tu na klinice hodného kolegu kardiologa, bratra Davida Skály ze Spartan týmu Ronnie.cz, který mi tu dnes nechal pro radost igelitku her, které mi půjčil
S čím mám safra začít? Koukal jsem na recenze v rychlosti, ale to je vždy podobné napříč tituly 8-9/10. Last of Us už mám dávno dohrané, ostatní jsem nehrál. S čím začít? Co je nejlepší? Vůbec nevím, co dřív, to bude opět dlouhý víkend S Dark Souls 1 začnu samozřejmě až nakonec, jak bych to začal pařit, nehrál bych jinak už nic jiného
Zaslal: st červenec 16, 2014 4:00 pm Předmět: Re: .
Freimen napsal:
Tak pánové, mezitím jsem před 2 týdny dohrál Dark Souls 2 a ještě k tomu asi napíšu zvláštní komentář pro ty, kteří se pro tuto hru rozhodují. Je to jedna z nejlepších her, jaké jsem kdy hrál, přes 60 hodin čistého herního času, byl jsem tím opravdu fascinován a okouzlen
Musím souhlasit. Za mých mladých let jsem hrál celkem dost, ale teď vůbec, nedávno jsem si DS2 nainstalil, že to prubnu. A bomba. Po dlouhé době mě něco tak brutálně pohltilo jak nikdy. Zatím jsem došel do DrangleicCastle a jdu na ty dva Dragonridery.
Párkrát už jsem u nich umřel . Nevíhoda DS je, že je to hroznej žrout času.
Zaslal: út červenec 29, 2014 2:11 pm Předmět: Re: .
Freimen napsal:
Teď jsem bohužel dostal léky na dalších 9 týdnů, čili sportování je letos už hodně nepravděpodobné, nicméně mám tu na klinice hodného kolegu kardiologa, bratra Davida Skály ze Spartan týmu Ronnie.cz, který mi tu dnes nechal pro radost igelitku her, které mi půjčil
S čím mám safra začít? Koukal jsem na recenze v rychlosti, ale to je vždy podobné napříč tituly 8-9/10. Last of Us už mám dávno dohrané, ostatní jsem nehrál. S čím začít? Co je nejlepší? Vůbec nevím, co dřív, to bude opět dlouhý víkend S Dark Souls 1 začnu samozřejmě až nakonec, jak bych to začal pařit, nehrál bych jinak už nic jiného
Uncharted na 100% :) zvlašť dvojka je jedna z nejlepších her ,která na ps3 vyšla
Tak už jsem konečně dohrál Watch Dogs a mám z toho dost smíšené pocity. Určitě to je hodně nadprůměrná hra, možná i skvělá hra, ale myslím, že nesplnila přemrštěná očekávání.
Single mě dost bavil, ani mi nepřišli ty mise stereotypní, bohužel dost zvláštní příběh na kterym hra docela ztrácela. Multak me bavi snad jeste vic, ale je hrozná skoda, ze je jeste furt hodne zabugovanej a občas i padá a laguje (ale to muze byt mym netem). Navíc jsem v MP fakt dobrej a můj team dešifrování vetsinou vyhraje .
Asi se ted na chvíli vrátím k AC IV a dohraju to konečně. A pak mam v planu Last of Us (konečně vychází remastered edition na ps4) na což se fakt brutálně tesim!
Freimen: To asi s tebou letos uz nemáme na SR počítat co? Skoda... Dej se dohromady aspon na příští rok
Koupil jsem si Mount and Blade warband když byl na něj sale na steamu, docela zajímavá hra
Po čase príde repetívnosť, ale inak veľmi dobrá záležitosť, súboje som si zamiloval, ako aj celý vývoj od obyčajného niktoša po veľmoža s vlastnými mestami a armádou na najlepších koňoch zakutou v železe hehe
Já hraju za nordy, takže mám Huscarly, ti koně nemají a stejně rozbijou všechno
Crysis 3 dohrano, nevim ani proc, ale rozhodne me to prislo slabsi nez 2ka, bylo to nejake nemastne neslane. Taky nevim esli je to mnou, ale finall boss me prisel hodne teskej, po spuste pokusu jsem to nevydrzel a snizil obtiznost.
Mam problemy ve hre Alein Shooter 2, za prve kdyz dam nizke detaily tak po spusteni hry hra uplne spadne a nacte se mne nouzovy rezim, pri normalnich nebo vysokych detailech mne po te co s postavickou chodim a strilim vznikaji takove obri plochy (ctverce) ktere se zacnou tvorit po okoli, je videt ze je to chyba a nema to tam byt. Hra je pak nehratelna protoze vubec nevidim kde co je. Nejaky tip?
btw: mam notebook Acer Aspire one, 2 GB DDR3 ram, Intel Atom N2600 (1.6 GHz), intel grafika integrovana.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru