Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy: ta technika slušná není, to fakt nepiš =) pokud někomu vyletí zadek a tahá to přes křivý záda, tak je to na zamyšlení... teď fakt musím vylepšit tu techniku (čelní dřepy, posilování středu těla a asi i protahování) a pak mě bude zajímat pro příští jaro asi i 250.

lukinobr: dík. bohužel dávání něčeho pod špičky, nebo pod paty, neuznávám a přijde mi to lehce jako hloupost, která nevede k řešení problému, kterej je u mě určitě jinde. Dotahy jsou zatím taky nesmysl, protože dělat dotah u dobrý mrtvoly a pak u mého "zadek-nahoru-tahej-to-vše-přes-záda" je velkej rozdíl. Ale na podzim je tam dám spíš kvůli držení osy.

Arnie: neboj, nebudu si počítat maxko se stopkou, nebudu řešit nějakej pokles pohybu atak =) To bych řešil až pro soutěž, ale nikdy bych to tak nepočítal.

Co se týče strongmanu, tak bych příští rok zkusil v Kutný Hoře amatérskýho, pokud bych zvládl 250kg na MT a dostal 120kg nad hlavu (což teď reálně nevidím). Nebo pokud by mi šly disciplíny. Chci si to zkusit, ale zároveň tam nebejt za blbce, kterej nedokončí žádnou disciplínu.
Trojboj si chci taky zkusit, ale draper správně píše, že do dresu by mě nikdo nikdy nedostal. (nevidím v používání dresu smysl - hlavně ať se tu nestrhne debata na tohle téma :D ) Teda třeba jo, ale určitě né na soutěži.
Trojboj bych šel taky jen s tím, že bych se ho chtěl zúčastnit, protože žádnej supergrogy nejsem
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

On nepsal nic o dresech, k tomu by ho myslim nikdo nedonutil :), ale pokud by s temi vykony mel jit nekdy v budoucnu na soutez, coz bych u Honzy vubec nevylucoval, tak nejake drobnosti, ktere ovlivni to, jestli vykon bude uznan nebo nebude, je lepsi resit radeji na zacatku nez si na to "spatne" provedeni navykne.

To byla reakce na to, ze by si musel ubrat 10kg, aby dal stopku. Jinak, je spousta volnejch soutezi, kde se stopka nereší (ani dres) a pro me jsou daleko vic přitažlivější.
Pokud by sel na nejakou ofiko, nema smyls tam bez dresu lezt.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvělé výkony. Myslím, že i v benči máš ještě rezervu, kdybys netlačil ramena nahoru, dal bys minimálně o pět kilo víc. Mrtvý tah ani nekomentuju, zatím můžu jen závidět .

Co se týče dresů, naprosto souhlasím. Jak říkal Cimrman, když člověk běží na vlak, taky se k tomu nepřevlíkne do tílka a trenýrek s lampasy.
Seva98

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne vykony. Ale muzu se zeptat proc tu cinku tak moc brzdis, kdyz ji poustis dolu?

https://www.zonetraininglog.com
Lunreal

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:

Blbost... bez dresu a sypky se da vyhrat i mčr ipf. Nevim jestli v muzich, ale v juniorech urcite.
keba

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Arnie_one napsal:

Blbost... bez dresu a sypky se da vyhrat i mčr ipf. Nevim jestli v muzich, ale v juniorech urcite.

Arnie_one

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal: to je zase jednou fundovanej nazor
(když ne tam, tak tam, když ne štrůdl, tak kachna)

Pred cca 12 letama sme neco s Dusinem objeli (junior). Jednou rozhdočímu vadila vycpavka vzadu na pasku, tak sem ji na miste kuchal. . Jednou ho to nechali odjet bez povelu, takze mu to neuznali. Dalšímu vadil dres, tak sem mu musel dat svuj.
Dusinovi kolem 19-20 a zvedl bez sdresu 160, mno mit dres a umet to mohl lupat, jako junior 200.
(tuším v Jemnici)
Jeste bych nasel kartičku AK sprint Ostrava, kde sme meli registračky :) (pres jednoho cloveka co nam je domluvil)

Tím i chci říct, proč mě víc sedí volné soutěže, které jsou i pro diváky myslím, zajímavější.

Edit: abych to nepsal tak jizlive, kdyz si to chces zkusit dobry, ale vysledky to je druha vec.
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

(nevidím v používání dresu smysl - hlavně ať se tu nestrhne debata na tohle téma :D

Jeste tu holt nemas vybudovany takovy respekt jako ja (vtip)
Lunreal

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Lunreal: to je zase jednou fundovanej nazor
(když ne tam, tak tam, když ne štrůdl, tak kachna)

A co jsi tim presne chtel rict? Vsak guru spada pod juniory a pochybuju, ze kdyz si bude chtit zkusit neco zvedat tak pude do netestovane federace... tak me z toho logicky vyslo, ze by sel zkusit IPF. Tak jsem jen dodal, ze dres neni podminka uspechu a dokonce, ze jde bez nich i vyhrat republiku.
Pokud mel na mysli guru nejake netestovane federace s raw kategorii nebo poharovky nebo jine volne souteze, tak pak to beru zpet... jestli se ti jeste neco nelibi, tak PM.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi: technicky rezerva asi bude, ale silově určitě ne. Právě to, že jsem si začal lehat na trapézy a lehce vychytal šířku úchopu mi pomohlo.
Co myslíš tím "kdybys netlačil ramena nahoru"? Respektive kde to dělám a kde si o tom něco přečtu Protože ramena se snažím mít dole - když ležím na těch trapézech. Možná se ale projevuje to, že triceps a ramena jsou u mě oproti prsním svalům dominantní.

Seva: u mrtvoly? Protože guma je tenká a pod ní je beton :D Už teď jsou v gumě koleje jako na silnicích od kamionů. Pří "touch'n'go" mrtvolách tak moc nebrzdím, ale to tam není taková váha.

Jinak sypku a dresy tu pls neřešte :D Nic z toho neodsuzuju, ale zatím nemám důvod zkoušet ani jedno.
Pokud bych šel závodit, šel bych tam, kde by byla i RAW divize .
Letos je to třeba na: "MČR ČAST, 5.5. (WPC) i na MČR FČST, 14.4. (GPC)"
Jestli by to bylo testované, nebo ne, to je mi opravdu jedno.
grogy

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Arnie_one napsal:

Tak tohle je hodně odvážný tvrzení...asi nemáš moc přehled o nejlepších závodnících...?

Edit: promiň guru, já musel....nech si to promazat

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/

Naposledy upravil grogy dne po březen 26, 2012 3:35 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy, kousnu tě!
Magumi

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná to na tom videu vidím blbě, ale mám pocit, jako bys od určitý fáze pohybu zvedal ramena dopředu, respektive nahoru. Já se snažím celou dobu pohybu tlačit lopatky k sobě a dost mi to pomáhá. Ale třeba to je fakt jen tím tmavým videem.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Forma: jak si tě pamatuju z Brna, vyrostl jsi. Musím ale poznamenat, že forma z léta na mě působí přece jen lépe. Možná na tom má vliv i opálení.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi: lopatky neřeším, ale pozice shrugu = ramena dole. ramena m podle mě jsou nahoru až při dotlaku, pokud vůbec

Daymoon: napsal jsi to přesně. Nemůžu se dočkat, až budu mít za 2 měsíce těch 8-10kg dole =) Jinak kromě opálení asi i světlo. Zkusím se nechat vyfotit někde foťákem při normálním světle, abych měl něco, podle čeho budu moct objektivně hodnotit, jak probíhá dieta.

Push Press
10x 20kg
8x 40kg
5x 50kg
5x 60kg
3x 70kg
3x 80kg
1x 90kg
1x 95kg
1x 100kg - PR o 5kg, ale hrozně moc těžký :-/
3x 0x 102,5kg - bez šance, málo nohama...

80+ bandáže

Biceps s VC
10x 32,5kg
10x 35kg
10x 37,5kg
10x 40kg
10x 42,5kg
10x 45kg
8x 50kg
5x 60kg (cheating + negativka)

kladiva s JC
2 pumpovačky
Stahování kladky na triceps
6 sérií
párkrát kickback + biceps v předklonu s JC

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: