Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

octopusi tos chytnul od manzelky, ze mas na vsechno spravnou odpoved ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak v tom figuruje manželka prosím tě? Nebo ji snad znáš?
Jakou správnou odpověď? Konstatuju, že dyslexie není žádná omlouva ani výmluva, jen ukazatel lenosti a ignorance. Shodou okolností mám známýho, který tím "trpí", a v životě jsem ho neviděl napsat jedinou pravopisnou chybu. Proč? Protože není ignorantskej debílek, a všechno si po sobě tříkrát čte.
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
octopusi tos chytnul od manzelky, ze mas na vsechno spravnou odpoved ?

A vzdy jeste tak pozitivni. Uplne z neho srsi lidumilstvi
blazen

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Jak v tom figuruje manželka prosím tě? Nebo ji snad znáš?
Jakou správnou odpověď? Konstatuju, že dyslexie není žádná omlouva ani výmluva, jen ukazatel lenosti a ignorance. Shodou okolností mám známýho, který tím "trpí", a v životě jsem ho neviděl napsat jedinou pravopisnou chybu. Proč? Protože není ignorantskej debílek, a všechno si po sobě tříkrát čte.

to bys měl taky, hlavně čárky v souvětí ti dělají problém, že?
prostě každej není dokonalej jako ty a jestliže se někdo narodí s dyslexií tak je to jen a pouze chyba toho člověka, že je to línej ignorant a měl by se sebou něco dělat
(prosím seřvi mě za to, že nepíšu velká písmena na začátku věty a nepíšu podle Pravidel českého pravopisu, protože jsem línej a vynechávám proto většinu čárek ve větách/souvětích)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:

prostě každej není dokonalej jako ty a jestliže se někdo narodí s dyslexií tak je to jen a pouze chyba toho člověka, že je to línej ignorant a měl by se sebou něco dělat

Překrucování a demagogie ti celkem jdou, ale pochopení textu už tolik ne...
jari

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss: Vůbec jsi to nepochopil. Debil to je o tom žádná. Ale ty slova má tak napsaný schválně špatně, je to slang. Mluví tak a píše to tak schválně, protože si tak připadá víc kůl. Je tam toho víc, např. story napíše "storie"
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss, prepac, ale nevies o com pises. Dyslexia nie je ziadny vymysel, a to "trpi" v uvodzovkach ta totalne degradovalo. Skus si o tom nieco precitat.
blazen

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Překrucování a demagogie ti celkem jdou, ale pochopení textu už tolik ne...

pouze jsem shrnul tuto tvou větu:

kód:
Konstatuju, že dyslexie není žádná omlouva ani výmluva, jen ukazatel lenosti a ignorance.

podle tohoto tvého výroku každý člověk s dyslexií je v podstatě lenoch, kterýmu se ani nechce po sobě nechat zkontrolovat pravopisný chyby před zveřejněním svýho textu a tuto svou lenost obhajuje tím, že "trpí dyslexií"... to se na mě nezlob, ale tento tvůj přístup je fakt debilní
rovnou by měly učitelé ve školách žáky s dyslexií známkovat jako všechny ostatní aby je tím přinutili se ten pravopis konečně naučit, že?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ti na Jasonovi vadí zrovna dislexie, tak k tomu fakt nemám co říct ;)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Octopuss: Vůbec jsi to nepochopil. Debil to je o tom žádná. Ale ty slova má tak napsaný schválně špatně, je to slang. Mluví tak a píše to tak schválně, protože si tak připadá víc kůl. Je tam toho víc, např. story napíše "storie"

Tak to je ještě horší než jsem myslel. Au.

blazen napsal:

kód:
Konstatuju, že dyslexie není žádná omlouva ani výmluva, jen ukazatel lenosti a ignorance.

podle tohoto tvého výroku každý člověk s dyslexií je v podstatě lenoch, kterýmu se ani nechce po sobě nechat zkontrolovat pravopisný chyby před zveřejněním svýho textu a tuto svou lenost obhajuje tím, že "trpí dyslexií"... to se na mě nezlob, ale tento tvůj přístup je fakt debilní
rovnou by měly učitelé ve školách žáky s dyslexií známkovat jako všechny ostatní aby je tím přinutili se ten pravopis konečně naučit, že?

Kulový. Myslel jsem to tak, že pokud někdo trpí dyslexií, ale neprojeví žádnou snahu a vyjadřuje se klingonsky, je to línej blbec, PROTOŽE na příkladech víme, že i s touhle poruchou JDE psát zcela normálně - viz ten můj známej.
Navíc jsem to co jsi quotnul jsem napsal až po
Octopuss napsal:
guruhonza napsal:
psát neumí, protože je to dislektik, což ho omlouvá

Neomlouvá ani v nejmenším. Je jen debil.
Dyslektik může pustit Word a prohnat text automatickou kontrolou - pokud není línej ignorant.

Samozřejmě případy dementů co se schovávají za údajnou dyslexii jsou úplně jiná sorta a to tu ani zmiňovat nebudu...

Guru: To je jen taková třešnička na dortu...
Mablung

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se dyslexie týče, dyslektik si to po sobě může přečíst třeba milionkrát a stejně tu chybu nevidí. Můj známý tím také trpí a dal jsem mu přečíst větu kterou napsal a ve které byla šílená hrubka. Prostě jí neviděl. Ale samozřejmě, Word opraví ledacos (po mě obvykle opravuje jak vzteklej :-) )

Abych nezakládal další příspěvek.
Co se tohodle chlápka týče, já osobně si nehodlám dělat srandu z nikoho kdo je, byť i jen trochu, mentálně postižený. Mě připadá že je kapku retardovaný a dělat si z něj prdel je kapku pod úroveň.
Turakam

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedá mi nepodeliť sa s dnešným zážitkom:
týpek si dá 90kg na chrbát, odoberie zo stojana, potom dá nohy tesne k sebe a vytáča členky do strán ala vykĺbený členok, či podvrtnutie kontíkov naraz oboma nohami, ehm nič podobné som jakživ nevidel, či o tom nepočul. Fakt som čumel, šiel to sériu za sériou a lámal tie členky jak modelka na podpätkoch...Má to nejaké opodstatnenie, bo jeden to tam obhajoval, že tým cvičí nejaký stabilizačný lýtkový sval (What???), ale úprimne mi to prijde ako kardinála hlúpotina a len som čakal, kedy sa mu tie nohy polámu...Kid počul si o niečom podobnom?
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Samozřejmě případy dementů co se schovávají za údajnou dyslexii jsou úplně jiná sorta a to tu ani zmiňovat nebudu...

Nemuzu si pomoct, ale kdyz si prectu tvych par poslednich prispevku, tak zlati dislektici. Pravopis se da prejit, ale ty tvoje nekonecny radoby chytry rady, to uz je tak trosku na dukladny vysetreni.

edit : jinak po dlouhe dobe jsme navstivil fitness centrum, zajimavy misto, nejlepsi kdyz tam je nejaka blondata kocicka, a mistni borci se tam snazi podavat nadzivotni vykony
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
Nemuzu si pomoct, ale kdyz si prectu tvych par poslednich prispevku, tak zlati dislektici. Pravopis se da prejit, ale ty tvoje nekonecny radoby chytry rady, to uz je tak trosku na dukladny vysetreni.

Peťo zkoušels někdy vyhledat svoje příspěvky?
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
petr616 napsal:

Peťo zkoušels někdy vyhledat svoje příspěvky?

Opravdu budu rad, kdyz budes konktrentni, keci a urazky o nicem, to ti de, tim tady ladujes forum everyday. Ty si nalistuj par prispevku zpatky, precti si to po sobe a prober se.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: