Nemuzu si pomoct, ale kdyz si prectu tvych par poslednich prispevku, tak zlati dislektici. Pravopis se da prejit, ale ty tvoje nekonecny radoby chytry rady, to uz je tak trosku na dukladny vysetreni.
Peťo zkoušels někdy vyhledat svoje příspěvky?
Opravdu budu rad, kdyz budes konktrentni, keci a urazky o nicem, to ti de, tim tady ladujes forum everyday. Ty si nalistuj par prispevku zpatky, precti si to po sobe a prober se.
Nedá mi nepodeliť sa s dnešným zážitkom:
týpek si dá 90kg na chrbát, odoberie zo stojana, potom dá nohy tesne k sebe a vytáča členky do strán ala vykĺbený členok, či podvrtnutie kontíkov naraz oboma nohami, ehm nič podobné som jakživ nevidel, či o tom nepočul. Fakt som čumel, šiel to sériu za sériou a lámal tie členky jak modelka na podpätkoch...Má to nejaké opodstatnenie, bo jeden to tam obhajoval, že tým cvičí nejaký stabilizačný lýtkový sval (What???), ale úprimne mi to prijde ako kardinála hlúpotina a len som čakal, kedy sa mu tie nohy polámu...Kid počul si o niečom podobnom?
Nedá mi nepodeliť sa s dnešným zážitkom:
týpek si dá 90kg na chrbát, odoberie zo stojana, potom dá nohy tesne k sebe a vytáča členky do strán ala vykĺbený členok, či podvrtnutie kontíkov naraz oboma nohami, ehm nič podobné som jakživ nevidel, či o tom nepočul. Fakt som čumel, šiel to sériu za sériou a lámal tie členky jak modelka na podpätkoch...Má to nejaké opodstatnenie, bo jeden to tam obhajoval, že tým cvičí nejaký stabilizačný lýtkový sval (What???), ale úprimne mi to prijde ako kardinála hlúpotina a len som čakal, kedy sa mu tie nohy polámu...Kid počul si o niečom podobnom?
Vidím, že mám mezery ve vzdělání....
Já bych to neriskoval.
To sme dvaja:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dneska se mnou cvičil nějakej master kung pao tai chi nebo co. Bílej nátělník s řádně vykrojenýma zádama, klasický plátěný kalhoty používaný na trénincích různých BU, naboso!!!!, a něco si tam šmrdlal. Spíš teda pobíhal a celkem bez ladu a skladu cvičil kraviny (ale uznávám, že byl první koho jsem viděl tahat kladku před hlavou technicky docela slušně ).
Když vzal velkou osu a začal přes lavičku klopit zápěstí, začal jsem ho podezíravě sledovat.
Když začal klopit jednotlivý zápěstí opačným směrem izolovaně přes spodní kladku ve věži s oporou drcením hřbetu ruky přes ten držák v půlce výšky věže, začal jsem valit oči.
Ovšem když se postavil na tyč/traverzu, na který je přidělaná opěrka pro nohy u spodní kladky, a na špičkách začal za tělem cvičit "inverzní krčení ramen", říkal jsem si už jen kurva to je frajer! Taky chci dosáhnout nirvany, až budu velký!
Původně jsem jeho ohozu nepřikládal nijakou váhu, protože hned vedle je tělocvična, a jak byl bez tuku a přece jen relativně sportovní postavy, myslel jsem, že půjde kopat do pytle nebo tak něco... ale on prostě odkráčel do šatny a pak domů. wtf!
Příjemná změna po řvoucích cigoších pumpující bench
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Spousta z tech veci je videt i u nas ve fitku a vetsinu z tech popisovanych chovani a jednani uz jsem zazil. No ale dobre to chlapec zhrnul do videjka.
Mozna proto ze ve staru jsou ceny vyssi nez jinde tak tam kkti nechodi, a tudiz muzu rict ze chovani z toho videa jsem tam snad jeste nevidel. Ale v Pruvanu bylo takove chovani na dennim poradku.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru