Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jo-jo

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry dvoják

Naposledy upravil jo-jo dne čt duben 19, 2012 10:59 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jo-jo

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto je bohužiaľ realita v mnohých fitkách,kvôli takým "borcom"radšej cvičím doma.Rodičia im kúpia pernamentky a teenage sa do posilky chodia vykecávať a zavadzať tým ktorí by chceli naozaj cvičiť
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako by bylo těžký někoho vypakovat z nějakýho stanoviště, když stejně něcvičí
jo-jo

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Jako by bylo těžký někoho vypakovat z nějakýho stanoviště, když stejně něcvičí

Mne sa neraz stalo že takých magorov vo fitku bolo aj 10 .Do fitka chcem ísť cvičiť a nie po niekom hulákať. Keď to perzonálu posilky "nevadí",tak ja sa môžem nato vys***
Izman

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo-jo napsal:
Toto je bohužiaľ realita v mnohých fitkách,kvôli takým "borcom"radšej cvičím doma.Rodičia im kúpia pernamentky a teenage sa do posilky chodia vykecávať a zavadzať tým ktorí by chceli naozaj cvičiť

No jelikoz jsem asi 2x vetsi nez asi 95% lidi od nas z fitka tak se jsem nikdy nemel problem s tim ze jsem prisel a slusne se zeptal budes tady jeste cvicit? To stejny kdyz se me zeptaji okolni lidi tak bez problemu pustim :D kdy vim ze ho nepouzivam.

V jinych fitkach jsem praktikoval osvedceny postup - nahodit vyraz vecne nasraneho a nevrleho cvicence. Tak se mi vsichni klidili z cesty
jo-jo

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
jo-jo napsal:

No jelikoz jsem asi 2x vetsi nez asi 95% lidi od nas z fitka tak se jsem nikdy nemel problem s tim ze jsem prisel a slusne se zeptal budes tady jeste cvicit? To stejny kdyz se me zeptaji okolni lidi tak bez problemu pustim :D kdy vim ze ho nepouzivam.

V jinych fitkach jsem praktikoval osvedceny postup - nahodit vyraz vecne nasraneho a nevrleho cvicence. Tak se mi vsichni klidili z cesty

Nooo já z veľkosťou 110kg živej váhy nemám problém a vizáž nasraného ani nemusím predstierať,len ma už nebavilo stále niekoho posielať do... a pripadať si ako dozorca na detskom ihrisku
Paradoxne vždy keď som mal ja čas na cvičenie tak vtedy ich tam bolo najviac,kamaráti tam chodia navečer (čo mne vôbec nevyhovuje) a to je skoro prázdna posilka
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro Octopusse
matejkorvin

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza, ty ako clen jeho fanklubu asi budes vediet...preco neschudne 10 kilov??????? drzal niekedy vobec dietu?
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady i s ostatníma

tady je jeho video s jeho "formou" na soutěži... dietu už drží víc než půl roku a odhadem dostal dolů tak 7kg (tuk + svaly)
Jenže další věc je to, že Jason sice říká, že jí 6-8 jídel denně a že pracuje 3-5 prací týdně, ale už mu to nikdo nevěří. Zrovna dnes v noci jsem se bavil s jedním jeho známým a shodli jsme se na tom, že Jason v poslední době kašle úplně na stravu a proto vypadá furt stejně. Píše, jak dává ke snídani bílky a pak furt jí kuře s brokolicí, ale to asi bude blbost. Nebo je taky možný, že jí jen bílkoviny a kašle na sacharidy a tuky a proto to vypadá furt stejně.
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to vase zaujetim timhle clovekem moc nechapu...to se tem videum smejete, snazite se mu radit nebo co vas na tom vlastne fascinuje? Ocividne zije v iluzornim svete a potrebuje odbornika. Ale sledovat takovyho troubu, jak se nakrucuje pred kamerou nebo dela nejake pacviky ve fitku, to je divna napln casu.
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A neni treba mozne, ze ve skutecnosti neni az takovej retard, ale je to jen zpusob, jak se zviditelnit? :) Ma vubec z tehle "popularity" neco?
Svym zpusobem je zajimavej a asi ho trochu zacnu studovat
Izman

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
A neni treba mozne, ze ve skutecnosti neni az takovej retard, ale je to jen zpusob, jak se zviditelnit? :) Ma vubec z tehle "popularity" neco?
Svym zpusobem je zajimavej a asi ho trochu zacnu studovat

Chces prebrat nektere jeho hardcore rutiny?
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky dobry video, tan clovek me fakt zacina bavit

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

draper: to, co vidíš na těch videích, je skutečnej Jason až na to, že v realu je to introvert a nepředvádí se tolik...
Jinak ten tréning a vše další myslí naprosto vážně. Jo, je nemocnej, potřeboval by pomoct.... a ano, dělá něco, co ho baví.
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
draper: to, co vidíš na těch videích, je skutečnej Jason až na to, že v realu je to introvert a nepředvádí se tolik...
Jinak ten tréning a vše další myslí naprosto vážně. Jo, je nemocnej, potřeboval by pomoct.... a ano, dělá něco, co ho baví.

Vsak v poho, ja ho neodsuzuji a svym zpusobem mu fandim a ty myslim taky i kdyz mozna vic :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: