Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psal jsem to už dřív. Jason má asi 5 lidí v realu, kteří se mu snaží pomoct a asi 5 fandů přes internet (jako jsem třeba já), kteří se mu snaží pomoct...
Jason pokroky udělal, je větší než před 2 rokama a v něčem i silnější. Zlepšil někde i provedení. Ale i tak je to tragédie a nikdo mu asi nepomůže, protože to nechápe + jsme právě v poslední době zjistili, že si vymýšlí o tom jídle, pak i psal, že dělá trenéra v nějaké posilovně a to taky není pravda. Prostě je to teď o tom, že dělá něco, co ho baví a to je asi vše.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten kameraman to zjevně dělá jen protože takovou prdel nikde jinde na vlastní oči nezažije
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jo-jo

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento človiečik má "super techniku" .Buď to všetko robí premyslene z recesie a baví sa na tom že ostatní stoho majú srandu , alebo je fakt na hlavu a treba ho skôr ľutovať
dogeatdog

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě vždycky překvapí, jak málo dřiny je potřeba na to, aby se člověk stal "celebritou".. dostatečně vysoké sebevědomí, exhibicionismus a nulová sebereflexe, a sláva zajištěna. Asi je opravdu nejdůležitější faktor "pobavils!".
Největší bombarďáci, které v jakémkoli odvětví znám, jsou v drtivé většině skromní introverti s obrovskou sebekázní. Takové lidi upřímně obdivuju.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak on má kolem 3500 shlédnutí u těch posledních videí, to zas taková celebrita není :D

jen díky stránkám jako bb com, nebo MD mu možná tak 2500 zkouknutí k tomu každýmu videu přibudou, protože tam vždy to video pro pobavení někdo dá
SIA

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BTW. co je špatně např. na tom videu s těmi dřepy. Já jsem beginner, takže mi to tak nepřijde. Spíš mám strach, jestli když na mě náhodou někdo bude při dřepování koukat, jestli to nebude někdo z vás a kvůli nečemu podobnému, co nepoznám.
Vidlák

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám asi úplně trapnou otázku, ale může mi někdo vysvětlit smysl ručníku na lavičkách v posilovně?
Chápu, že by mělo jít o zabránění propocení laviček, případně zabránění styku kůže s již propocenou lavičkou. Mám ale pocit, že půlka lidí po hodině cvičení už stejně dávno neví, kterou stranou pokládají ručník na lavičku a kterou stranu mají na své kůži. Někdo má zase už z ručníku mokrou hadru a stejně k žádné izolaci nedochází a naopak si po posilovně s sebou všude tahají litr potu a o to více zasviní každý další stroj/lavičku.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád lepší než přijít k lavičce a vidět, jak po ní tečou proudy potu. Takhle jsem se do toho nedávno skoro zabořil hubou, když jsem chtěl cvičit zadní delty

Ideální je samozřejmě nosit ručníky dva, ale to snad nedělá nikdo.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci ležet vlastním tělem na potu někoho jinýho z posilovny.

Octo: Jason má nový video
Dostal ultimatum že esi se bude dal chovat blbě, tak mu majitelka posilovny zruší členství a už si tam nezacvičí + tréning nohou, pár shoutouts a sickening posing
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zabte mě, ale ručník si pod sebe na lavici nedávám, protože mi to na tý lavici na něm klouže a to opravdu rád nemám. Vždycky nosím dvě trika, nebo triko a mikinu, takže to beztak vyjde nastejno. Když po mě na lavici nějakej pot zůstane, tak to pak tím ručníkem utřu, ale při sérii na tom ručníku ležet nehodlám.

Derek Poundstone
Vidlák

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já chodím do malé posilovny, kde se objeví ručník jednou za měsíc.
Spíš mi jde o to, že když vidím lidi ve velké posilovně tak fakt houby ví, kterou stranu dali před tím na lavičku a na které leželi. Takže to pak často otočí naopak a leží na tom cizím potu. No a ještě dovysvětlení toho konce. O těch nasáklých ručnících. Kolikrát mi přijde menší zlo když třeba borec trochu umastí potem tu opěrku na ruce na biceps (vlastně tam zbudou dva pruhy po jeho pastelkách), než když tam přijde s propoceným ručníkem, který by se dal ždímat a prdne to na tu opěrku a úplně celou ji akorát umaže a ve výsledku je tam víc potu, než kdyby tam žádný ručník nedal.
Prostě chápu tu logiku, ale mám pocit, že to funguje jen do určitého bodu a pak už to naopak dělá ještě větší zlo. By mě zajímalo jestli to taky tak vnímáte, nebo máte pocit, že když je tam ručník je to prostě košér a neřešíte to.
Izman

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja pouzivam dve tricka ketry jsou vetsinou propoceny skrz na skrz, a rucnik pod sebou. Navic kdyz jsme na konci cviceni na rotopedu tak bych potreboval kolem sebe jeste detskej nafukovaci bazenek. Bez rucniku bych nedal ani ranu. Zacinam uvazovat i o mikine abych ten pot eliminoval
Tracey

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už mám některé klienty naučené, že si po sobě automaticky pot utírají ubrousky s dezinfekcí, on totiž ten ručník, i když ho člověk pod sebe použije, tak většinou na celou plochu pod metrákového chlapa nestačí... Druhá věc je, že nakonec by museli nosit ručníky i tři, aby si jeden dali na sedátko, druhý na opěrku a třetím pak utírali... Ale je fakt, že je dost nechutný přijít ke stroji, který je celý mokrý od potu někoho jiného, na ručníku netrvám, na utření po sobě ano...

Naposledy upravil Tracey dne út duben 24, 2012 11:15 am, celkově upraveno 1 krát
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Octo: Jason má nový video
Dostal ultimatum že esi se bude dal chovat blbě, tak mu majitelka posilovny zruší členství a už si tam nezacvičí + tréning nohou, pár shoutouts a sickening posing

Ty vole. Co to tam ten genetickej omyl na tom multipresu dělá?
Po asi půl minutě jsem to zavřel - ten jeho ksicht a teploušsky vykleštěnej hlas nemůžu vystát
Turakam

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dajte pokoj s uterákmi, to kde cvičíte?, Tracey a ty si to fakt zabila s tou dezinfekciou...Po vonku chodievate potom komplet v igelitových nafukovacích bublinách s vlastným filtrom okolitého vzduchu, že?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: