|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Izman
|
Zaslal: út květen 01, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja mel drive takovy blby zvyk a obcas to delam jeste ted, i kdyz uz mnohem mene, porad si po brichu prejizdet rukou a kontrolovat six pack, jestli je porad six a jestli se treba nezacal menit na two pack nebo nedej boze na one big pack Urcite to nekteri znate taky |
ja mam jen airback
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: út květen 01, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | Draper napsal: | Ja mel drive takovy blby zvyk a obcas to delam jeste ted, i kdyz uz mnohem mene, porad si po brichu prejizdet rukou a kontrolovat six pack, jestli je porad six a jestli se treba nezacal menit na two pack nebo nedej boze na one big pack Urcite to nekteri znate taky |
ja mam jen airback |
Já jsem už 30 let v objemovce. Kdybych chudáku six packu poprvé v životě ukázal světlo boží, mohl by z toho mít noční můry
|
|
| nahoru |
|
 |
keis09

|
Zaslal: st květen 02, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
30 let ? - klobouk dolů Mablung.
Pár krát sem zažil, jak kluci skládali závaží u benchu a osou dostali cez držku
|
|
| nahoru |
|
 |
Puritania
|
Zaslal: st květen 02, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
Já přidám vlastní blbost z fitka. Asi 14 dnů zptáky jsem zůstal viset pod legpressem, přecenil jsem momentální únavu, nohy sjely níž než by měly a nahoru už to nešlo. Kolena jsem měl až u krku. Věděl jsem že je to v prd*li, ale nikdo si mě nevšímal, tak jsem začal volat o asistenci. Přiběhl boreček, začal sundávat kotouče, ale nemohl se trefit na tyče kam se kotouče nasouvají...jsem myslel, že ho zabiju. Zařval jsem z posledních sil at na to sere a háže to jen na zem...
Pak jsem mu samozřejmě slušně poděkoval, jinak bych tam visel dodnes:-) Každopádně hodně blbý pocit a od tý doby mám trochu větší respekt a hlavně soustředění na trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 5:58 am Předmět: |
|
|
... v naší posilce není žádné stanoviště na "mrtvolu" (márnice :) ),
takže se vždycky morduju s nakládáním činky na zemi za "benčem" ... s tichým souhlasem obsluhy, s nedůvěřivými pohledy ostatních ... když jsem se včera začala pachtit s navlékáním 20kg kotoučů, přiskočil neznámý hrdina, že mi pomůže ... v rychlosti to nachystal, přidal uzávěry a hodil to zpět do držáku na benč s bezelstným úsměvem, že můžu jít na to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 6:33 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... v naší posilce není žádné stanoviště na "mrtvolu" (márnice :) ),
takže se vždycky morduju s nakládáním činky na zemi za "benčem" ... s tichým souhlasem obsluhy, s nedůvěřivými pohledy ostatních ... když jsem se včera začala pachtit s navlékáním 20kg kotoučů, přiskočil neznámý hrdina, že mi pomůže ... v rychlosti to nachystal, přidal uzávěry a hodil to zpět do držáku na benč s bezelstným úsměvem, že můžu jít na to :) |
JJ bench je proste zaklad. )
Ale co to je to stanoviste na MT ? Nejaky drzak kde se da osa a kotouce pak jsou snadno nasadit ? A pak se to nejak dostane na zem aby se mohlo zacit tahat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:10 am Předmět: |
|
|
... určitě je dobré, když je to kde naložit, ale stačilo vyhrazené místo a činka navíc, ať neberu benčařům jejich hračky :) ... ale jelikož u nás vládne názor, že na MT a SQ stačí multipress, musím znásilňovat BP
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:43 am Předmět: |
|
|
MT na multipresse?? Paneboze,ty to vidis...Ja se asi propadnu do DDR _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:58 am Předmět: |
|
|
... deutsche demokratische republik ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 8:06 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... v naší posilce není žádné stanoviště na "mrtvolu" (márnice :) ),
takže se vždycky morduju s nakládáním činky na zemi za "benčem" ... s tichým souhlasem obsluhy, s nedůvěřivými pohledy ostatních ... když jsem se včera začala pachtit s navlékáním 20kg kotoučů, přiskočil neznámý hrdina, že mi pomůže ... v rychlosti to nachystal, přidal uzávěry a hodil to zpět do držáku na benč s bezelstným úsměvem, že můžu jít na to :) |
Tohle musí mít něco společnýho s inteligencí. Ani největšího debila by snad nenapadlo nakládat osu na zemi, kdyby chtěl benchovat! Omg!
Petey: LOL
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Mandle

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 8:32 am Předmět: |
|
|
takže se vždycky morduju s nakládáním činky na zemi za "benčem" ... s tichým souhlasem obsluhy, s nedůvěřivými pohledy ostatních |
Příště to zkus obráceně - nalož si velké kotouče na stojanu a potom popros neznámého hrdinu, ať ti to sundá na zem. Odměnou mu může být tvůj sladký úsměv a napumpovaný biceps.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|