Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Izman

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja mel drive takovy blby zvyk a obcas to delam jeste ted, i kdyz uz mnohem mene, porad si po brichu prejizdet rukou a kontrolovat six pack, jestli je porad six a jestli se treba nezacal menit na two pack nebo nedej boze na one big pack Urcite to nekteri znate taky

ja mam jen airback
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
Draper napsal:
Ja mel drive takovy blby zvyk a obcas to delam jeste ted, i kdyz uz mnohem mene, porad si po brichu prejizdet rukou a kontrolovat six pack, jestli je porad six a jestli se treba nezacal menit na two pack nebo nedej boze na one big pack Urcite to nekteri znate taky

ja mam jen airback

Já jsem už 30 let v objemovce. Kdybych chudáku six packu poprvé v životě ukázal světlo boží, mohl by z toho mít noční můry
keis09

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30 let ? - klobouk dolů Mablung.
Pár krát sem zažil, jak kluci skládali závaží u benchu a osou dostali cez držku
Puritania

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já přidám vlastní blbost z fitka. Asi 14 dnů zptáky jsem zůstal viset pod legpressem, přecenil jsem momentální únavu, nohy sjely níž než by měly a nahoru už to nešlo. Kolena jsem měl až u krku. Věděl jsem že je to v prd*li, ale nikdo si mě nevšímal, tak jsem začal volat o asistenci. Přiběhl boreček, začal sundávat kotouče, ale nemohl se trefit na tyče kam se kotouče nasouvají...jsem myslel, že ho zabiju. Zařval jsem z posledních sil at na to sere a háže to jen na zem...

Pak jsem mu samozřejmě slušně poděkoval, jinak bych tam visel dodnes:-) Každopádně hodně blbý pocit a od tý doby mám trochu větší respekt a hlavně soustředění na trénink.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 5:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... v naší posilce není žádné stanoviště na "mrtvolu" (márnice :) ),
takže se vždycky morduju s nakládáním činky na zemi za "benčem" ... s tichým souhlasem obsluhy, s nedůvěřivými pohledy ostatních ... když jsem se včera začala pachtit s navlékáním 20kg kotoučů, přiskočil neznámý hrdina, že mi pomůže ... v rychlosti to nachystal, přidal uzávěry a hodil to zpět do držáku na benč s bezelstným úsměvem, že můžu jít na to :)
Judson

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
takže se vždycky morduju s nakládáním činky na zemi za "benčem" ... s tichým souhlasem obsluhy, s nedůvěřivými pohledy ostatních ... když jsem se včera začala pachtit s navlékáním 20kg kotoučů, přiskočil neznámý hrdina, že mi pomůže ... v rychlosti to nachystal, přidal uzávěry a hodil to zpět do držáku na benč s bezelstným úsměvem, že můžu jít na to :)

JJ bench je proste zaklad. )
Ale co to je to stanoviste na MT ? Nejaky drzak kde se da osa a kotouce pak jsou snadno nasadit ? A pak se to nejak dostane na zem aby se mohlo zacit tahat ?
e-witch

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... určitě je dobré, když je to kde naložit, ale stačilo vyhrazené místo a činka navíc, ať neberu benčařům jejich hračky :) ... ale jelikož u nás vládne názor, že na MT a SQ stačí multipress, musím znásilňovat BP
Petey

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MT na multipresse?? Paneboze,ty to vidis...Ja se asi propadnu do DDR
e-witch

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... deutsche demokratische republik ? :)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:

Tohle musí mít něco společnýho s inteligencí. Ani největšího debila by snad nenapadlo nakládat osu na zemi, kdyby chtěl benchovat! Omg!

Petey: LOL
e-witch

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... ale rozhodně nepodceňoval mé schopnosti v tlaku
Mandle

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No rozhodně ti to musí lichotit, že vypadáš na 70 kilovej bench, ne?
Magumi

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
takže se vždycky morduju s nakládáním činky na zemi za "benčem" ... s tichým souhlasem obsluhy, s nedůvěřivými pohledy ostatních

Příště to zkus obráceně - nalož si velké kotouče na stojanu a potom popros neznámého hrdinu, ať ti to sundá na zem. Odměnou mu může být tvůj sladký úsměv a napumpovaný biceps.
e-witch

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... nechci hrdiny zaměstnávat zbytečnostma, mohli by pak být unaveni do funkce pravého či levého křídla při dřepu (zájem je bohužel většinou jen o zadáka :) )

Mandle napsal:
No rozhodně ti to musí lichotit, že vypadáš na 70 kilovej bench, ne?

... jj, k tak zralé úvaze musel odvolat zespodu do lebky minimálně jednu mozkovou buňku (65)

Naposledy upravil e-witch dne čt květen 03, 2012 10:10 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: