Už nilkomu nevěřím maximálky v topicu naše,vaše osobáky. Ani když dá video, to si člověk sežene tyhle kotouče na každou stranu dá 4-5, natočí to mobilem a řekne, že benchuje tolik a tolik.
Jinak abych nebyl offtopic:
Moje největší chyba bylo začít chodit do fitka se spolužákem (naštěstí, on se mnou skoro necvičí, protože si jede svoje)
Jeho trénink:
Biceps s JČ, tlaky na prsa na stroji v sedě, tlaky na ramena na stroji v sedě, scotovka, kladka-lano na triceps, břicho a když ještě já nemám odcvičeno, tak tam šoupne ještě třeba předpažování na ramena s JČ nebo ještě jinou scotovku co tam je.
Věčně poslouchám:" Proboha, můžeš mi říct, proč si támhleten bere takové činky, když to nezvedne?" nebo "Dal bych ještě břicho, spodní záda a zadní delt cvičit nebudu"
Nohy se mnou jel dvakrát takové lehčí (předkop, leg-press, výpady (on-zakopávání ve stoje), zakopávání v leže, lýtka a záda si dá občas se mnou jeden cvik, když je cvičím.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Paneboze co to je za seminar, taky zacinam mit pomalu averzi na crossfit. Ja byl jeden z prukopniku tady na foru, kdyz to tu nebylo ani v plenkach. Nekdy v roce 2007, kdyz jeste nebyly ani crosfit games jsem to tu doporucoval jako skvely kruhovy trenink na rychle zlepseni anaerobni fyzicky pro fightery, protoze to dobre simuluje zapas, kratky, intenzivni. Ale od te doby co se ztoho stalo, samozrejme diky tomu USA davovymu boomu to je neco.
V tomhle sem s guru..
Vubec nepochopim proc jim treneri nechaj na seminari zkouset maxka, kdyz ty lidi sou uplne mimo, nemaj poneti o technice, natoz o nejakem drzeni tela.. Tohle si koleduje jen o zraneni, a ne zkvalitneni fyzicke zdatnosti.
Tohle byl seminář? Mě to nepřišlo, že se prostě crossfiťáci sešli a zkouší maxka. Popis videa jsem neměl čas studovat.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
U crossfitu se poumížávaj umělé kotoouče? Vždyť to vypadá jak balík, co lidi tahaj na mrtvolu, to asi nebudou 15 nebo 20, co? Už minule mě u nějakého videa zarazazilo, vypadalo to jak balík a holka to zvedla jak kdyby to byla jen osa.
Řeknu ti to takhle: představ si olymp. osu 20kg. Na každé straně jsem měl cca 6 kotoučů - resp. tak, že poslední kotouč na každé straně byl zároveň u konce tyče (takže se tam nevešly ani zarážky). A tohle bylo 180kg , takže je to tak, že to "vypadá, že zvedají tunu", ale není to tolik, protože třeba 5kg kotouč je v průměru stejně velký, jako 20kg.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Guru, zrovna moc jim to nejde a je tam hodně pokusů miss na pokusu o maxko, ale proč je to video v tomhle topicu?
Protoze na tom jde krasne videt jak je ta strongman technika na pohled hrozna
U strongmanů ale o tu krásu zas tolik nejde. Možná o vnitřní krásu, to zas jo, ta je důležitá.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
najlepšie jak sa snažia činku dávať na neexistujúce bruchá a chýbajúce opasky...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
1. Tohle není zámkovej úchop, ale střídavej, zámkovej úchop používají vzpěrači běžně.
2. Ono není prdel udržet axla nadhmat, pokud nemáš dlouhý prsty, takže tady zas pro změnu používají strongmani střídavej úchop taky dost často a někteří dokonce velmi elegantně, viz. Láďa v Cizově videologu.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru