Zaujal mě u shooterova videa ten maník co jede vedle ten divokej biceps.
To je týpek jak prase, říkám ty pořád jezdíváš bicepsy? noo baví mě no a po každým tréninku, co si tak pamatuju, jedl v šatně rohlík se šunkou nebo sýrem
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Posledně mě pobavil týpek, který jel střihy na prsa obráceně - překřížil ruce a rukojeti od sebe odtahoval (velmi zlváštní technikou zvanou "žížala", kdy se kroutí celé tělo za účelem zvednutí závaží). Nejkomičtější bylo, že na konci každé série byl tak zmožen, že ho překřížené kladky vždy doslova roztočily a on hodil krásnou piruetu.
Chtěl jsem tyto kreace po vzoru olympiády bodově hodnotit, ale ve fitku je to samý suchar, tož jsem se na to vyprdnul.
_________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
Zadní delty na kladkách znám, ale to by je nesměl cvičit v předklonu a technikou "zapojím i kotníky, kolena, kyčle, břišní rotátory, triceps a oční vyvalovače". Potud relativně OK (fakt už jsem zvyklý na cokoli), ale ta finální piruetka, ta byla naprosto jedinečná
_________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
Proc to cpes do tohohle topiku? To sis jako myslel, ze tam ta holka delala shyby nebo co?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru