|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 3:04 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Jako alternativa je podle mě dobry kliky s odrazem rukou :) to je celkem příjemná změna kliků :) |
Kliky s odrazem jsou cvikem na rychlost,ale u toho benče by šlo jen o nárazy do kloubů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kocik™
|
Zaslal: st listopad 20, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Kocik™ napsal: | http://www.navratdoreality.com/?p=view&id=18355 ghetto workout |
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ten komentar pod videom je top vyderzaj pionier |
umiram od smichu
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 10:43 am Předmět: |
|
|
To je sice veselé, ale faktem je, že břicho se na tom dá cvičit velice efektivně (jen to rozhodně není pro začátečníky). _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
| rudosh napsal: | Včera jsem viděl týpka cvičit břicho na lavici na hyperextenze.
|
Ted by sem mel spis napsat ten typek neco jako: "Vcera sem cvicil bricho na stroji na hyperextenze (pac je to docela bezny cvik) a nejaky hlupak se tomu divil a psal o mne na foru."
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
[quote="rudosh"]Včera jsem viděl týpka cvičit břicho na lavici na hyperextenze.
zcela bezne to delam
treba 5x15 s dotykem dole zeme a nahore kotniku
co je na tom tak zle? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 4:32 pm Předmět: |
|
|
Pro ty, co drtí rectus v domnění, že čím větší, tím lepší, jen upozorňuji, že Poman má ale už totálně narváno.
Zakáhnuté nohy = cesta do pekel. Petře, ty jsi právě zrovna ten typ, co rectus nepotřebuje už od pohledu vůbec cvičit, takže si akorát 5x15krát ničíš tělo, než že bys dělal něco prospěšného pro svůj střed těla.  Nic ve zlém. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 4:36 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Pro ty, co drtí rectus v domnění, že čím větší, tím lepší, jen upozorňuji, že Poman má ale už totálně narváno.
Zakáhnuté nohy = cesta do pekel. Petře, ty jsi právě zrovna ten typ, co rectus nepotřebuje už od pohledu vůbec cvičit, takže si akorát 5x15krát ničíš tělo, než že bys dělal něco prospěšného pro svůj střed těla. Nic ve zlém. |
ve spodni pozici dobre protahnu brisni sval
co je na tom spatne? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|