Tomas Lukas po 150te :)
Bud spatne slysim nebo ten kluk zije v nejakem snu, ze kteryho by potreboval probudit poradnym koncem do hlavy
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Samozvaný odborník a celebrita. Nic víc. Ale jeho hlášky dokážou slušně pobavit, občas se na něj asi podívám, je to zlepšovač nálady.
"Kamkoliv příjdu, tak mě prostě lidi znají"
Ty krávo járo...
EDIT: A prej ještě před rokem se s ním někteří lidé bavili a teď už se s ním nebaví... prej je pro ně už někdo moc... No, tak ty jeho bývalé kamarády zcela od srdce chápu. On to ale asi vnímá trochu jinak, než by měl.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tohle mít na hlavě ,tak bych bych se styděl vylézt ven natož točit videa na YT
_________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
Děláte si srandu, ale nějaké výsledky má na youtube ho odebírá více než 10 tis. lidí. V některém videu tam propaguje nějaké suplementy, tak bych se vůbec nedivil kdyby je dostával zadarmo a třeba i nějaké prachy za reklamu.
Vždyt si uvědomte, že ho odebírají většinou cvičenci začátečníci a když uvidí, že jejich "borec" a vzor Tomáš Lukáš používá nějaký protein, tak ho chtějí prostě taky a koupí si uplně ten samý.
Taky je mi absolutně nesympatický, ale dělá něco po svém a evidentně se to dosti lidem líbí.
frameborder="0" allowfullscreen>
edit: ten z toho musí dobře třískat, když už propaguje i neperlivou vodu, kterou používá na míchání s proteinem :D Myslím, že jí použil jenom jednou tady ve videu a jindy používá kohoutek. Ale hlavně že dobře chutná
Děláte si srandu, ale nějaké výsledky má na youtube ho odebírá více než 10 tis. lidí. V některém videu tam propaguje nějaké suplementy, tak bych se vůbec nedivil kdyby je dostával zadarmo a třeba i nějaké prachy za reklamu.
Reklamu dela kazdopadne a jednomu nejmenovanemu eshopu, jekoz majitel je jisty Martin Huja.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Výsledky určitě nějaký má, tipuju to na genetickej talent, začal cvičit, šlo to a přerostl ostatní ve fitku a spolu s jeho povahou to vytvořilo Klausovo ego a navíc je hrozně nesympatickej a nerozumí tomu vůbec. Ale na druhou stranu se aspoň snaží pomoct ostatním, i ty jeho základy by mohli někomu pomoct.
Reklamu dela kazdopadne a jednomu nejmenovanemu eshopu, jekoz majitel je jisty Martin Huja.
No vidíš, to jsem ani nevěděl. Já ani moc jeho videa neprocházel, protože se na to nedokážu dívat ani z recese, ale myslím, že spoustu jeho "oveček" chce být přesně jako on a taky si koupí přesně to co on.
o co, že to dokáže vyčesat ještě víc
tenhle týpek mi je tak nesympatickej, nevím čím, asi takovou tou nadpřirozenou schopností, a tou je namyšlenost? soudit ale nemůžu, neznám osobně, jen na mě tak působí
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru