Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Novic

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na druhou stranu je fajn, že např. toto legendární video má víc zhlédnutí než všechna jeho dohromady (i ostatní z tohoto kanálu)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normální egoistickej blbeček co mluví jak čůrák, chová se jak čůrák a má vlasy jak čůrák
Tom3

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tomas Lukas po 150te :)
Bud spatne slysim nebo ten kluk zije v nejakem snu, ze kteryho by potreboval probudit poradnym koncem do hlavy

vaclav.p

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

i naprostý laik ohledně cvičení musí pochopit, že do toho Lukáš nevidí, ale vůbec

Co má za vzdělání, výsledky a zkušenosti? podle mě je tak středně pokročilý cvičenec, co si za víkend prolítnul weby o posilování
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozvaný odborník a celebrita. Nic víc. Ale jeho hlášky dokážou slušně pobavit, občas se na něj asi podívám, je to zlepšovač nálady.
"Kamkoliv příjdu, tak mě prostě lidi znají"

Ty krávo járo...

EDIT: A prej ještě před rokem se s ním někteří lidé bavili a teď už se s ním nebaví... prej je pro ně už někdo moc... No, tak ty jeho bývalé kamarády zcela od srdce chápu. On to ale asi vnímá trochu jinak, než by měl.
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejbrutalnejsi haro ma tady

Pitkin

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Tohle mít na hlavě ,tak bych bych se styděl vylézt ven natož točit videa na YT

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Riku

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hej on má divnej obličej, mi připadá jak nějakej skřet
reegis

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děláte si srandu, ale nějaké výsledky má na youtube ho odebírá více než 10 tis. lidí. V některém videu tam propaguje nějaké suplementy, tak bych se vůbec nedivil kdyby je dostával zadarmo a třeba i nějaké prachy za reklamu.

Vždyt si uvědomte, že ho odebírají většinou cvičenci začátečníci a když uvidí, že jejich "borec" a vzor Tomáš Lukáš používá nějaký protein, tak ho chtějí prostě taky a koupí si uplně ten samý.

Taky je mi absolutně nesympatický, ale dělá něco po svém a evidentně se to dosti lidem líbí.

frameborder="0" allowfullscreen>

edit: ten z toho musí dobře třískat, když už propaguje i neperlivou vodu, kterou používá na míchání s proteinem :D Myslím, že jí použil jenom jednou tady ve videu a jindy používá kohoutek. Ale hlavně že dobře chutná
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
Děláte si srandu, ale nějaké výsledky má na youtube ho odebírá více než 10 tis. lidí. V některém videu tam propaguje nějaké suplementy, tak bych se vůbec nedivil kdyby je dostával zadarmo a třeba i nějaké prachy za reklamu.

Reklamu dela kazdopadne a jednomu nejmenovanemu eshopu, jekoz majitel je jisty Martin Huja.
Olafekk

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Výsledky určitě nějaký má, tipuju to na genetickej talent, začal cvičit, šlo to a přerostl ostatní ve fitku a spolu s jeho povahou to vytvořilo Klausovo ego a navíc je hrozně nesympatickej a nerozumí tomu vůbec. Ale na druhou stranu se aspoň snaží pomoct ostatním, i ty jeho základy by mohli někomu pomoct.
reegis

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
reegis napsal:

Reklamu dela kazdopadne a jednomu nejmenovanemu eshopu, jekoz majitel je jisty Martin Huja.

No vidíš, to jsem ani nevěděl. Já ani moc jeho videa neprocházel, protože se na to nedokážu dívat ani z recese, ale myslím, že spoustu jeho "oveček" chce být přesně jako on a taky si koupí přesně to co on.
shooter

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Amík asi 65kg, vysokej si vzal do každé ruky 22,5kg a začal chodit po špičkách dokola cca 2m. Asi novej cvik na lýtka

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..si vem ženské na podpadcích...ty maj lejtka
P4hill

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

o co, že to dokáže vyčesat ještě víc
tenhle týpek mi je tak nesympatickej, nevím čím, asi takovou tou nadpřirozenou schopností, a tou je namyšlenost? soudit ale nemůžu, neznám osobně, jen na mě tak působí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: