|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hlavicze
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 4:18 pm Předmět: |
|
|
Včera ve fitku přišli dva 17ti letý klucí a jeden z nich povídá. Vsadil jsem se s kamarádem, že budu mít do měsíce větší ruce jak on. Po půlhodině kecání s kolegou odešel k jednoručkám, udělam jednu sérii švihací technikou bicepsových kladivových zdvihů se 7,5 Kg a po druhé sérii už odcházel do šaten se utřít ručníkem. Pak už se neobjevil...
|
|
| nahoru |
|
 |
mikro6
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
| mikro6 napsal: | mňa minule dostal típek, ktorý vo fitku mal vodu vo vínovej fľaši s korkovým štuplom |
Tak to jde o to, jestli to fakt byla voda
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 2:20 pm Předmět: |
|
|
obvykle chodím kolem 11. - 12. do posilovny, protože do sebe všichni tlačí oběd, tak jsem tam sám  ale dneska tam byli 3 tak 50kiloví pumpovači bicepsů.. no dobře, tak jsem šel na první cvik (benč s jednoručkama) a pumpovači vedle mě... všichni 3 na sobě měli jenom kraťasy a nazouváky  ke všemu měli 2 borci kšiltovky  a ten třetí měl na hlavě šátek (proč si rovnou nevzali sluneční brýle je mi záhadou)  no a ten s tím šátkem ještě po každé sérii těžkého bicepsování pochodoval s telefonem po celé posilovně a s někým se vykecával a ještě zdrbal obsluhu, aby "ztlumila tu hlasitou hudbu, člověk si tu ani nemůže zavolat"  načež obsluha ho jemně a decentně poslala do prdele
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
Už jsem myslel, že jsem viděl vše, ale co si "kámoši" otevřeli domácí fitko....
1)Že pojedou biceps a prsa jsem tak nějak čekal
2)Ale že když pojedou bench a budou mít u toho cigáro v hubě a místo vody budou pít víno to mě celkem dostalo
3)Když jsem je šel naštívit včera kolem 7 večer, tak mi bylo řečeno, že už cvičej od 1 a, že mě timhle tempem za chvilkou doženou.
- no tak jsem jim řekl, každý svého strujce a víc na ně seru, benche jedou do půlky, dojedou sérku benchce a jedou biceps s JČ, pak sérku benchce a takhle dokola, no hlavně, že maj kreatin a chtěj si ještě něco koupit. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
souhlas ,kámoš začal někdy v lednu , pořád kouří chlastá a používá AS a vypadá hodně slušně a to nemluvím o tom jaké má váhy . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
No je to možný, ale moc tomu neveřim, hlavně je to za chvilku přestane bavit. Já snima začínal v 15 cvičit (ale to jen kourili, ale ne pri cviceni) a já jsem jedinej kdo u toho vydržel, jak zjistěj, že za měsíc jsou furt stejný tak se na to vyserou.
Oni si myslej, že AS je pomalu ten kratin atd. Navíc kde oni by to koupili na vesnici (mini městě - bez fitka) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Hlavicze napsal: | | navíc bez šortek.... má takový ty trenky, silonky, uplý, že je vidět všechno.... | co je zvlastniho ze nekdo cvici v kratkych elastakach? je to mnohem praktictejsi.
lepsi nez nejake hoperske "pry kratase" co jsou temer po zem, pulku prdele ma holou ...
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 1:48 pm Předmět: |
|
|
Jedna hláška: " Tlaky s JČ hlavou dolů nejezdi, budeš mít prsa jak ženská. "
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | | Hlavicze napsal: | | navíc bez šortek.... má takový ty trenky, silonky, uplý, že je vidět všechno.... | co je zvlastniho ze nekdo cvici v kratkych elastakach? ... |
Nic akorat vypada jak buzerant.................... Neni nic horšího než když přijdou cvičit maníci (ale vždycky tak 30 a výš, u mladých to neuvidíš) nejlíp chlupatí jak goryly a někdy dokonce i naostro v krastáskách nebo elastákách maximálně do třetiny stehen. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|