|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so duben 04, 2015 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Drepere beztak jen zavidis ze k nam do olmu prijely takovy kocky a u vas nebyly
skoda ze jsem o tom nevedel driv, zajel bych se do toho snobskyho fitečka naucit cvicit bicáky |
a tak trochu jo , ty trenerky docela ujdou , jinak bych to sem asi nedaval :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: so duben 04, 2015 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Drepere beztak jen zavidis ze k nam do olmu prijely takovy kocky a u vas nebyly
skoda ze jsem o tom nevedel driv, zajel bych se do toho snobskyho fitečka naucit cvicit bicáky |
Kočky? No každej máme asi jinou představu Většina z nich na sebe házela make-up lopatou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so duben 04, 2015 9:23 pm Předmět: |
|
|
No to je sešlost...pak se člověk diví jaké mají lidi názory. No nedivím. Jinak ten natelnik vypadá na 115kg arnoldovi a jinak na nich...i když ruku na srdce, arnie byl ve své době vnímán asi dost podobně :D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so duben 04, 2015 10:10 pm Předmět: |
|
|
marley study, tak se divejte na ty kocoury a nemrcte _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út duben 07, 2015 11:48 am Předmět: |
|
|
Sprchoval jsem se a ze šatny slyším: "Kámo počkej more až začneme v létě sacharidovat, to budu mít bule všude" Wat
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út duben 07, 2015 12:28 pm Předmět: |
|
|
V pondělí přímo u dveří od pánské šatny, kam je vidět již od vstupu do tělocvičny, si jeden chlápek nejspíš zapomněl ručník, a tak se rozhodl, že se po sprše vyfénuje nahý od hlavy k patě. Něco takovýho jsem ještě neviděl a už ani nechci. Zas tak drahé to není si ten ručník zapůjčit na recepci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:39 pm Předmět: |
|
|
Brutalnejsi video zraneni v PWL jsem asi jeste nevidel  (zvuk doporucuji nevypinat)
https://www.facebook.com/video.php?v=1431663527130455 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:56 pm Předmět: |
|
|
ani si to nebudu poustet _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 07, 2015 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | ani si to nebudu poustet |
Nepustej, ja jsem v tomhle celkem otrlej, ale podruhy uz jsem to ze zvukem nedal a potreti uz to nechci videt ani bez zvuku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: ne duben 12, 2015 11:11 pm Předmět: |
|
|
Ten chlápek je ze stejného města, kde bydlím. Moje trenérka ho zná. Museli mu provrtat obě kolena skrz aby mu mohli přišít svaly a šlachy zpět na místo. Nikdo neví jestli bude vůbec chodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st duben 15, 2015 12:05 pm Předmět: |
|
|
Nevím, koho zmínit dřív, jestli chlapa, co jel rychlostí cca. 4 km na kole a čuměl u toho do mobilu nebo dalšího, co jel 4 cviky na triceps s váhou, že se u toho ani nezapotil a nebo toho posledního, co si nandal opasek na mrtvolu už od první série s 70 kg, technika srací pes, a při druhý sérii se 120 kg první opakování dal a u druhýho skončil někde v třetině. Ale asi u mě vyhrává ten poslední, fail u mrtvoly při druhý sérii jsem ještě neviděl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|