U nas jsem videl chlapa cvicit koncentrovany bic. zdvih s 55kg JR (vetsi nejsou) po 12 opakovanich v seriich.
To je nejakej vtip?
Ne opravdu tam jednu dobu chodil a pravidelne tento cvik cvicil s touto vahou . Kdyz jsem se jednou nekoho ptal, co to a proc to dela, tak pry pro armwrestling.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Sice je tohle uz extrem, ale i velmi podobne rozsahy pohybu u tohoto cviku nekteri povazuji za adekvatni vykon.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
A neviděl jsi ho někdy benchovat? Jestli jo, tak má takovou "zajímavou" techniku a určitě to bude on. Krom toho, že je teda obrovskej.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
A neviděl jsi ho někdy benchovat? Jestli jo, tak má takovou "zajímavou" techniku a určitě to bude on. Krom toho, že je teda obrovskej.
Ja ho videl tak naposledy pred rokem a pul, zadnej mladoch a takovej vetsi plesoun, myslim.
Nedavno nějaký borci šli benčovat na multipress, odjeli asi 3 série a už jsem si všimnul, že osu pouští ke krku, no nic, pak chtěli ject šikmou a vůbec tu lavici nepoposunuli jenom zvedli, takže osa se posléze pokoušela klukovi vyvrátit ramena, protože šla suveréně až za lavičku
Ja ho videl tak naposledy pred rokem a pul, zadnej mladoch a takovej vetsi plesoun, myslim.
Tak to asi bude nekdo jinej, ten vlasy ma. Ale ta technika bp je dost silena. Pod nohy si da lavicku, aby je mel vys, cinku odrazi pupkem nahoru s odlepenou prdeli. Ma dokurveny rameno, mam pocit, ze z armwrestlingu, takze mu clovek musi podavat cinku, protoze si ji sam nepoda a to cvici tak se 150 - snad i 200kg. Nechapu. Na bicak o koleno tam myslim taky prave mival 55ky.
Ale jeho sparing je holohlavej a cvici podobne, takze by to mohli byt oni.
Jako silu maji oba, ale ten styl cviceni mi pripada dost riskantni.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Dnes 2 borci cvičily ( kladku za hlavou na záda co jsem slyšel) a jely to tak, toto sem ještě opravdu neviděl: Sedly si na lavičku na kladku jak kdyby a nohy se mají dat pod tu tyčku at se zašprajcuješ a nelitáš tam když máš vetší váhu ale oni ji daly NAD tu tyčku si řikám to je nějaky cvik který neznám tak jsme pozoroval. Naložily tam 100kg ( borci měly cca 60kg trička adididas od větnamcu pecka ale to nebudu řešit) a začaly to jet a šel ten ´´lehčí´´ dal nohy NA tyčku an zapíraní a druhý mu to podal do ruky a jel a on mu to pustil a ted s tím vyjel nahoru a zustal tam a řval an borca cituji: ´´P*co pomož mě a nečum ´´ tak mu pomohl a zas vyletěl nahoru a pak se an to vysral anasranej byl na sparinga že mu nepomohl přitom stačilo sundat váhu.
Ale palec nahoru aspon se proletěl a já dostal záchvat na 5 minut
haino: Big Clit ma tuhle super techniku na vsem videich. A bohuzel nejen na aprila. Jarmil jeden! Dobrej je ten komentar po videem: "if thats good money....nigga you bankrupt"
_________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
Gobla...chlape. Ty seš vypravěč. Takhle zprcanej sloh se hned tak nevidí.
Pritom by stacilo si to po sobe alespon jednou precist. Tohle je vazne ale desna slatanina
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru