|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
Tohle je sice neco jineho, ale uz jsem zazil, kdyz se mnou pri drepech multipress tancoval pres pul posilovny a zadny vzruso to zrovna neni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cmtr2©®
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tohle je sice neco jineho, ale uz jsem zazil, kdyz se mnou pri drepech multipress tancoval pres pul posilovny a zadny vzruso to zrovna neni |
Ty se podívej co máš v podpisu a šoupej nohama, když se baví lidé :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | Viděl jsem dneska dopomoc při pžítazích VČ v předklonu (cca 40 kg) Jeden borec tahal, druhej stál vzadu za nim a pomáhal. Bylo to .... sexy
|
dík za inspiraci, už se těšim až budu mít přístě trénink s nějakou kámoškou
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 10:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: so únor 04, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so únor 04, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
... myslím, že by žádný sparing neměl říkat svému vychrtlému kolegovi, který právě zcela vyčerpán dodřepoval, že má stejně nohy jak plameňák ... zvlášť ne, když se podobný výtečník vedle pokouší o osobák v benchi ... (  )
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
that was legen..wait 4 it....dary!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: út únor 07, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Tak tohle je skvela veta :)).
| citace: | | Dělám brankáře, takže nohy cvičím 2x týdně na treningu, takže není třeba si myslím v posilovně s nimi ztrácet čas |
Podobnou vetu jsem slysel asi 5x (coz neni zas tak moc) ale vsechno to byli kluci co hrajou kopanou :) On kdyz clovek beha za balonem, tak to ma skvele ucinky rust svalove hmoty.. a to vubec neberu fakt, ze jako brankar urcite musel pridat nejake superserie skakani zabaka :))
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: út únor 07, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | Tak tohle je skvela veta :)).
| citace: | | Dělám brankáře, takže nohy cvičím 2x týdně na treningu, takže není třeba si myslím v posilovně s nimi ztrácet čas |
Podobnou vetu jsem slysel asi 5x (coz neni zas tak moc) ale vsechno to byli kluci co hrajou kopanou :) On kdyz clovek beha za balonem, tak to ma skvele ucinky rust svalove hmoty.. a to vubec neberu fakt, ze jako brankar urcite musel pridat nejake superserie skakani zabaka :)) |
ty si z toho delas prdel, ale mam kamose fotbalistu, nohy v zivote necvicil a myslim, ze je ma lepsi nez pulka lidi, co takovyhle lidi pomlouva...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 07, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem si myslel, že když zhruba obden běhám cca 8k a ještě jezdím na kole, že nepotřebuju cvičit nohy
Samozřejmě se to ani omylem nedá srovnávat s fotbalistama (teda vesnickou ligu neberu v potaz), ale princip je stejnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Puritania
|
Zaslal: út únor 07, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
Je to jen a zase o genetice. Já hrával fotbal 15 let a nohy jsem měl jak tyčky k rajčatům. Můj kamarád, který se jen válí na gauči a žere brambůrky má lýtka jako konve, já je můžu dřít 3x týdně do mrtva a nebudou ani poloviční...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|