Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je sice neco jineho, ale uz jsem zazil, kdyz se mnou pri drepech multipress tancoval pres pul posilovny a zadny vzruso to zrovna neni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tohle je sice neco jineho, ale uz jsem zazil, kdyz se mnou pri drepech multipress tancoval pres pul posilovny a zadny vzruso to zrovna neni

Ty se podívej co máš v podpisu a šoupej nohama, když se baví lidé :)
jirdano

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
Viděl jsem dneska dopomoc při pžítazích VČ v předklonu (cca 40 kg) Jeden borec tahal, druhej stál vzadu za nim a pomáhal. Bylo to .... sexy

dík za inspiraci, už se těšim až budu mít přístě trénink s nějakou kámoškou
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://forum.ronnie.cz/biceps-ramena-t25448.html

Jako bych byl u nás v posilovně

Tenhle člověk je mimochodem studnice perel, který sem z větší části perfektně zapadnou
Tracey

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
idoktor napsal:
Z jiného soudku: Viděl jsem borce, který se v šatně omotával potravinovou folií než šel cvičit.
Další ale opravdu velká hloupost jsou fakani v posilovně, kteří se motají pod nohy. A to tam, kde je dětský koutek. Nejhorší je, že se tak jedna baba inspiruje od druhý a když může ona, tak já taky. Rozmáhá se to jako mor. Pak to v posilovně vypadá jak v mateřské školce. Jednou se stane kurva průser a nechci vidět tu matku, jak si jde to svoje děcko vyškrábnout zpod stokilovou činku.

B1F?

Dnes tam byly a já chodil přes celou posilku s jednoručkama a bál sem se, abych to děcko nenabral někde do hlavy. Bylo by KO nejspíš

Stížnost předána, děti budou zavřeny do koutku
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
https://forum.ronnie.cz/biceps-ramena-t25448.html

Jako bych byl u nás v posilovně

Tenhle člověk je mimochodem studnice perel, který sem z větší části perfektně zapadnou

Přijde mi trochu jako prototyp určité skupiny co navštěvují všechny posilovny.
idoktor

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
guruhonza napsal:
idoktor napsal:
Z jiného soudku: Viděl jsem borce, který se v šatně omotával potravinovou folií než šel cvičit.
Další ale opravdu velká hloupost jsou fakani v posilovně, kteří se motají pod nohy. A to tam, kde je dětský koutek. Nejhorší je, že se tak jedna baba inspiruje od druhý a když může ona, tak já taky. Rozmáhá se to jako mor. Pak to v posilovně vypadá jak v mateřské školce. Jednou se stane kurva průser a nechci vidět tu matku, jak si jde to svoje děcko vyškrábnout zpod stokilovou činku.

B1F?

Dnes tam byly a já chodil přes celou posilku s jednoručkama a bál sem se, abych to děcko nenabral někde do hlavy. Bylo by KO nejspíš

Díky Nešlo by přidat ještě jedno veslo? Byly tam 4
Tracey

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
Tracey napsal:
guruhonza napsal:
idoktor napsal:

B1F?

Díky Nešlo by přidat ještě jedno veslo? Byly tam 4

Dalších 10 je v sále, ještě se tam budou přemísťovat stroje (aby vznikly průchozí uličky směrem k baru) a vesel bude na place určitě víc
e-witch

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... myslím, že by žádný sparing neměl říkat svému vychrtlému kolegovi, který právě zcela vyčerpán dodřepoval, že má stejně nohy jak plameňák ... zvlášť ne, když se podobný výtečník vedle pokouší o osobák v benchi ... ( )
jirdano

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
...

that was legen..wait 4 it....dary!
Spashett

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle je skvela veta :)).

citace:
Dělám brankáře, takže nohy cvičím 2x týdně na treningu, takže není třeba si myslím v posilovně s nimi ztrácet čas

Podobnou vetu jsem slysel asi 5x (coz neni zas tak moc) ale vsechno to byli kluci co hrajou kopanou :) On kdyz clovek beha za balonem, tak to ma skvele ucinky rust svalove hmoty.. a to vubec neberu fakt, ze jako brankar urcite musel pridat nejake superserie skakani zabaka :))
kuše

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett napsal:
Tak tohle je skvela veta :)).

citace:
Dělám brankáře, takže nohy cvičím 2x týdně na treningu, takže není třeba si myslím v posilovně s nimi ztrácet čas

Podobnou vetu jsem slysel asi 5x (coz neni zas tak moc) ale vsechno to byli kluci co hrajou kopanou :) On kdyz clovek beha za balonem, tak to ma skvele ucinky rust svalove hmoty.. a to vubec neberu fakt, ze jako brankar urcite musel pridat nejake superserie skakani zabaka :))

ty si z toho delas prdel, ale mam kamose fotbalistu, nohy v zivote necvicil a myslim, ze je ma lepsi nez pulka lidi, co takovyhle lidi pomlouva...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem si myslel, že když zhruba obden běhám cca 8k a ještě jezdím na kole, že nepotřebuju cvičit nohy
Samozřejmě se to ani omylem nedá srovnávat s fotbalistama (teda vesnickou ligu neberu v potaz), ale princip je stejnej.
jirdano

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mam blízkýho známýho kterýmu je teď 30, dělal v mládí 8 let závodně atletiku (překážky) a má nohy lepší než kdokoli koho sem kdy v posilce viděl (a že sem jich málo neviděl).. někdo se prostě umí narodit
Puritania

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to jen a zase o genetice. Já hrával fotbal 15 let a nohy jsem měl jak tyčky k rajčatům. Můj kamarád, který se jen válí na gauči a žere brambůrky má lýtka jako konve, já je můžu dřít 3x týdně do mrtva a nebudou ani poloviční...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: