Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kuše

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pořád o tom jen čtu, ale dnes jsem to poprvý viděl na vlastní oči... 3 bukvy cvičily jen tak pro srandu a dávaly si pozor, aby si jich ostatní všímali (sprostý hecování, hekání, činky pouštěly z půmetrový vejšky, kecaní přes půlku posilky o hovnech... klasika)... Vždy, když jeden z nich docvičil, postavil se před zrcadlo a stínoval pohyby boxerů (pár ran před sebe)... kdybych tam dneska nešel jen běhat, asi by mě sraly, opíraly se o všechny stroje a na každým nechávaly kotouče...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše: vítej v realitě . To mě přivádí ke kamarádovi, který začal nedávno cvičit. Celou dobu mu říkám ať si o tom něco přečte, ať cvičí celé tělo, volné váhy, dbá na techniku, správné stravování atd... On mi jen řekne, že to tak neprožívá a do posilovny chodí jen aby měl "kondičku" a číst se mu prý nechce, že ho to nebaví . V lepším případě na to po nějaké době přijde sám, v horším případě bude cvičit x let jak kokot bez výsledků.
kuše

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já tam začal chodit teď večer a nestihám se divit, co tam chodí za individua.. Kdo si tam může s sebou přinýst páteřák? Jakej typ člověka tam může jít cvičit v uplejch šortkách, který se používaj jako spodní prádlo a k tomu bílý vyhrnutý ponožky ke kolenům a nedej bože bos...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdá se, že se tý kam chodím já rodí zdatná konkurence
kuše

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslím, že taková konkurence roste všude... ve sprchách si navíc musím dávat pozor, aby mi neupadlo mejdlo...
Petey

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k nam chodi jeden trener,co ma sice normalne triko...ale vzdy nosi leginy (alebo to je nejaka spodna vrstva,netusim)
Frozz.

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Páteřák do fitka? To aby tam pak rovnou vzal helmu .

K nám teď začlo chodit x nových mladých kluků, vždy v partičce, víc prokecají než procvičí, no a většinou (teda vždy) pumpují biceps jednoručkama, žádný jiný cvik neznají. Akorát tam pak zabírají místo když se střídají ve 4 lidech na jeden cvik, tak si vždy nasraně jdu zajezdit na veslo nebo procvičit jako první břicho, abych měl těch 20min, než vypadnou a uvolní místo, co dělat.
jirdano

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u nás jen takovejhle boreček jel triceps na kladce a zamotaly se mu sluchátka do řetězu..sem málem spadnul z kola

jináč mam takový rád no zrovna minulej trénink sem potřeboval odjet jednu sérii na benchi s předvyčerpáním rozpažkama, všechny jednoručky od 10kg do 20 byly rozebraný, na dotaz jestli si je můžu chviličku pučit mi bylo řečeno že je potřebujou, takže to dopadlo tak že sem asi 15 min udržoval provozní teplotu klikama, zatímco inkriminované 18kg jednoručky ležely celou dobu vytažené vesele na zemi
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měls jim je sebral po pěti minutách. Tyhle dementy fakt miluju, roztahají činky všude po podlaze a ještě migrujou mezi strojema.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u nas borec hned ako prijde prezleceny zo satne, odcvici brucho, zatiahne si opasok na fest a tak "odcvici" cely trening. odcvici=odkeca
tvrdokozus

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U nas v posilovne jsem si na cvicici individua uz temer zvykl, vetsi problem pro me tvori obsluha. Napr. se nesmi v posilovne vetrat, takze je tam tak 31stupnu a sileny smrad, jelikoz by tam nekdo v tilku nebo ve ,,slipech,, mohl ofouknout. Jeste asi nevideli tricko, mikinu, ci teplaky
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem tu čest cvičit ve fitku, kde byl pořád puštěnej větrák stylem, že by se tam dal pouštět drak a preferoval bych teda radši teplíčko a smrádeček
Mablung

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tvrdokozus napsal:
U nas v posilovne jsem si na cvicici individua uz temer zvykl, vetsi problem pro me tvori obsluha. Napr. se nesmi v posilovne vetrat, takze je tam tak 31stupnu a sileny smrad, jelikoz by tam nekdo v tilku nebo ve ,,slipech,, mohl ofouknout. Jeste asi nevideli tricko, mikinu, ci teplaky

Ve fitku do kterého chodím je s obsluhou jen ten problém, že je kyselá jako kdyby sežrala citron. Jinak je to fitko v pohodě, takže to překousnu.
Nevím kde bydlíte, ale výhodou Prahy je, že pokud mě fitko sere, tak prostě jdu o dům dál. Sice to může být o něco dále, ale socka funguje dobře ...
Spazik

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znám jednoho týpka, co cvičí docela tvrdě, zvedá v sériích přes 200kg na dřep a něco ke 200kg na bench. Jenom nerozumím tomu proč to dělá (krom toho že si ničí zdraví a klouby), protože vzhledově vypadá jako tlustý prase, co se válí jen doma na gaučí a žere 24/7 junk foood.
Seva98

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerikaji mu pope ?

https://www.zonetraininglog.com

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: