No technicky docela prasárna, ale to víš asi sám, že ten kočičák není zrovna optimální.
Holt je vidět, že jsi docela vysokej a máš problém se k tomu srovnat.
Dobře ti radím, jezdi mrtvolu s pokĺádáním, sice na nějakou dobu trochu spadneš s váhama, ale při pokládání se na každý opáčko dole pěkně srovnáš a nebudeš to takhle prasit (mluvím z vlastní zkušenosti, taky jsem dřív jezdíval jen na dotek). Při těch váhách už to zavání průserem.
No technicky docela prasárna, ale to víš asi sám, že ten kočičák není zrovna optimální.
Holt je vidět, že jsi docela vysokej a máš problém se k tomu srovnat.
Dobře ti radím, jezdi mrtvolu s pokĺádáním, sice na nějakou dobu trochu spadneš s váhama, ale při pokládání se na každý opáčko dole pěkně srovnáš a nebudeš to takhle prasit (mluvím z vlastní zkušenosti, taky jsem dřív jezdíval jen na dotek). Při těch váhách už to zavání průserem.
Nicméně výkony kvalitní
Vím že je to prasárna :D
Chápu co píšeš,nicméně dělám co mi radí trenér.
jojo přesně tak zasraný svátky...čučím že si byl 24.12. v posilce....taky jsem chtěl, ale doma mě nepustili :/ prej síla se ti vyhývá, vždyť si dřepl "jenom" 200x2 a zatáhl to samo....co bych za to dal, kdybych to dal jednou :D snad časem ;) jinak přeju do Novýho roku nový osobáky a zdraví hlavně to zdraví ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru