|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
U.B0B

|
Zaslal: po únor 14, 2011 6:59 pm Předmět: Hubnuti bez cviceni ... |
|
|
dostal sem za ukol najit na netu nejaky jidelnicek pri kterem se da udrzet/nenabirat vaha nebo popripade i zhubnout - coz by byl ten kyzeny efekt. jde ale o to, ze dotycna nebude cvicit . vim ze zde na foru je to trosku exotika, ale v beznem zivote 95% zamestanych zen s detmi, toho casu moc nemaji a kdyz ho maji, tak spis odpocivaji nez by se nekde potily. myslim ze je to tak u vetsiny zenskejch no i chlapu. hubnout by chtely. obcas si zakoupi i nejaky pristroj napr. rotoped, ktery pak slouzi spis jako vesak a pada na nej prach. nebo jsou ochotny nejakou tu korunu mesicne venovat do nejakych tech zazracnych pripravku - hlavne aby to "hubnuti" nezabralo moc casu ... dnes se casto ani neni cemu divit...
samo ze jsem probehnul net a neco snad rozumneho ohledne hubnuti nasel. bohuzel jsem vsak nenasel zajimave clanky, ktere jsem procital nekdy pred rokem a tak moje informace jsou neuplne. na Ronnie se tohle tema trosku opomiji, ale nadruhou stranu se nechci prodirat konkurencnimi fory abych nejake info jeste vydoloval nebo napsal dotaz.
jde o nastineni jidelnicku. co, kdy a kolik toho snist ... nelepe veci ktere nezaberou moc casu nebo se daji vzit do prace a postupne ukusovat a pod .. :)
vydoloval jsem od dotycne jidelnicek jednoho pracovniho tydne. vahu bohuzel ne : ( :). odhaduju cca 167cm a 76kg. vek cca 33let.
takto nejak to vypada nyni ... :
Po:
obed 14:30 bramboracek sa masem
vecere 20:00 chleba
Ut:
snidane 8:00 chleba se sunkou
obed 15:00 chleba pastika
vecere 20:00 kokos orechy
St:
snidane 8:00 rohlik se sunkou
obed 15:30 pizza
svacina 18:00 jogurtovy napoj
vecere 20:00 chlaba sunka syr
Ct:
snidane 8:00 rohlik se sunkou
obed 16:00 jogurtovy napoj
vecere 18:00 zamecka panev brambor
Pa:
obed 16:00 zamecka panev - brambor, syr, kureci maso
pokud neco chybi, tak doplnim
Dik za pripadne info
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po únor 14, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
To je tragédie. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
valecnikzeseveru

|
Zaslal: po únor 14, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
Měla by jíst častěji a kvalitněji, tělo si schovává zásoby. Co se jí podaří shodit, stejně přibere...Vždyt musí být bez energie a strhaná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po únor 14, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
Tak tomuhle bych snad ani neříkal jídelníček
To je prostě "občas tam něco hodim, abych neumřela".
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: po únor 14, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
| valecnikzeseveru napsal: | | Měla by jíst častěji a kvalitněji, tělo si schovává zásoby. Co se jí podaří shodit, stejně přibere...Vždyt musí být bez energie a strhaná. |
sry za OT, ale ...
nejdriv me zaujmul tvuj nick a ......... a potom jsem si vsimnul ze - Založen: 21. 08. 2005 - Příspěvky: 1 ....... to je tvuj prvni prispevek za 5 let .... bravo .. nic, jen me to rozesmalo/prekvapilo ... GL
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: po únor 14, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | sry za ot:
no jo, to jsem zvědavej co k tomu napíše na obhajobu..ale nejbližší termín odpovědi vidím v roce 2017 |
a proč by měl psát obhajobu proboha? napsal pravdu a každýmu může bejt jedno, jestli napíše za den 10 příspěvků nebo za 5 let jeden
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po únor 14, 2011 10:38 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | a proč by měl psát obhajobu proboha? napsal pravdu a každýmu může bejt jedno, jestli napíše za den 10 příspěvků nebo za 5 let jeden |
Tady to zase někdo nepochopil Obhajobu jako proč napsal jeden topick za tolik let, prostě by mě to zajímalo..Nikdo netvrdí že nemá pravdu.. Měl to být jako vtip víš....
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: po únor 14, 2011 10:41 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | citace: | | a proč by měl psát obhajobu proboha? napsal pravdu a každýmu může bejt jedno, jestli napíše za den 10 příspěvků nebo za 5 let jeden |
Tady to zase někdo nepochopil Obhajobu jako proč napsal jeden topick za tolik let, prostě by mě to zajímalo..Nikdo netvrdí že nemá pravdu.. Měl to být jako vtip víš.... |
jistěže jsem to pochopil, ale nechápu, proč by se měl hájit, že napsal jednu odpověď za 5 let. Vtip teda nic moc
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po únor 14, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | jistěže jsem to pochopil, ale nechápu, proč by se měl hájit, že napsal jednu odpověď za 5 let. Vtip teda nic moc |
Zvědavost, proč za tu dobu tolik topicků...btw asi ze mě nebude "jokeman"
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: po únor 14, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
Zas možná lepší, než když tu někteří píšou pořád a vesměs samý sr**ky _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: po únor 14, 2011 11:29 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | bez koncepce nefunguje ani antikoncepce... |
ok, tak jaka je koncepce ....... ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: po únor 14, 2011 11:36 pm Předmět: |
|
|
Když je to líný prase a nechce se hejbat, ať nepočítá se zlepšením, může držet nějaký diety a jíst ,,zdravý jídla" , ale podaří se jí tak maximálně pohnout s aktivní hmotou ( to je taková ta hmota, kdy včera jste měli o 1kg víc a dneska máte míň a máte strach, jestli to nejsou svaly)  Ale s tou tukovou hmotou si vůbec nepohne a bude to dělat pořád dokola, než se přidá ke skupině většiny lidí, kteří tvrdí, že nezhubnou, že to není možné apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|