I don't even lift

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - I don't even lift  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> I don't even lift
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: so září 10, 2016 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9.9.2016 - FOREST NIGHT RACE

Noční běh městskými lesy u HK

Trasa: 16km

Můj čas: 1h22min49s

Bylo to vůbec poprvé, co jsem běžel takovou dálku. Trochu jsem měl strach, ale cítil jsem se fyzicky skvěle. Dobře jsem načasoval jídla, aby mě při závodu zbytečně nezlobil trávicí trakt. 16km jsem běžel úplně poprvé v životě. Vůbec jsem nevěděl, co mám od toho čekat, zato jsem si byl jistej, že do toho dám maximum. Kolem 5. kilometru jsem chytil pěkné tempo, které jsem držel až do konce. Pravda, poslední cca 3 kilometry jsem ze sebe vydával maximum, nicméně jsem nepolevil a závěrečnou rovinku vzal "sprintem" (samozřejmě za daných okolností platí, že není sprint jako sprint ). Co se výsledku týče, mou nejvyšší metou bylo zvládnout závod do hodiny a půl. Kdybych si býval víc věřil, mohl jsem si místo toho dát 5min/km, ale ještě včera mě fakt nenapadlo, že bych to zvládnul.

Suma sumárum, já jsem spokojený a za dva týdny na jiném soutěžním běhu podám opět lepší výkon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: st září 14, 2016 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.9.2016 - nohy

Hacken dřep - 2x6x120 kg, 2x5x140 kg
Čelní dřep - 4x4x105 kg

Výpony na motorce - nevim
Výpony na hackenu - taky už nevim, ale bylo toho hodně

Mezi seriemi blbnutí na kruhách a tak. Do logu jsem zapomněl zapsat nedělní workout trénink a včerejší běh. Právě při běhu jsem zjistil, že nohy ještě nemám uplně zregenerovaný. Zhruba v půlce jsem začal cítit hamstringy a než jsem doběhl k autu, měl jsem nohy jak beton. O to větší jsem měl obavy z dnešního tréninku, nicméně do rána a přes den to celkem "povolilo" a já skoro nic necítil.
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2016 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.9.2016

Sumo mrtvý tah (nadhmat bez trhaček) - 2x5x155 kg, 3x165 kg, 3x165 kg fail (pri poslednim opacku mi osa vyklouzla z ruky)
Benchpress - 2x6x100 kg, 1x5x110 kg (poslední op. dopomoc), 1x4x110 kg (poslední op. dopomoc)
Upažování vleže na boku - 3x6x14 kg JČ

Mrtvoly dobrý, benche na prd. Technicky jsem se do toho nějak nemohl "dostat". Taky jsem dnes dospěl k názoru, že bez doplňků to je fakt na prd a něco málo jsem si objednal (hydro 80%, izolat 90%, 80% koncentrát, glutamin, BCAA). Poslední cca 3 týdny jsem cítil, že už stagnuju a tělo občas dávalo najevo, že toho je dost. Například od soutěžního běhu z minulého pátku jsem nemohl pořádně spát, celé noci jsem se převaloval a ráno mě pak šíleně bolela hlava. V noci na dnešek jsem se konecně vyspal celkem normálně. CNS hadr . Suplementy se mi budou hodit i během dne, stíhám se najíst maximálně 4x a mívám přes den dvě taková "okna", kdy trpím hlady a myslím si, že nějakým tím shakem půjde překlenout tu chvilku do dalšího jídla.
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: so září 17, 2016 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.9.2016 - běh

Jedna z mých lesních tras, cca 8 km. Měl jsem to za nějakých 44 minut. Celý den tu prakticky nepršelo, já jsem samozřejmě chytil 20 minut silné průtrže. Příští víkend mě čeká jeden menší "soutěžní" běh (necelých 10 km především po asfaltu), a pak si nejspíš do jara dám pauzu od běhání a budu se spíš soustředit na objem na sílu. Možná si sem tam dám 20-30 minut v rychlejším tempu, ale to se teprve uvidí podle toho, jak to všechno půjde a jak moc se budu zalívat sádlem
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: út září 20, 2016 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.9.2016 - workout + běh

Na workoutu jsem si dal pořádně do těla. Vše pěkně do maxima, pak na pár vteřin pauza a znova... takové "dvojserie"... bylo to fajn, bavilo mě to... trochu jsem se začal věnovat podpůrným cvikům pro muscle up... protože dokud nedám muscle up, tak jsem slaboch

Jelikož jsem se celkem cítil, šel jsem si ještě zaběhat... tentokrát zkrácená lesní trasa, cca 6 km... zvolil jsem rychlejší tempo a brzy nemohl popadnout dech... ve výsledků z toho byla slabší půlhodina, čili žádnej zázrak...
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: út září 20, 2016 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.9.2016 - nohy

Hacken dřep - 4x6x140 kg
Čelní dřep - 4x5x105 kg

Výpony na hackenu
Motorka
Znova výpony na hackenu

Dneska dobré, moc dobré. Na to, že ještě pořád cvičím bez suplementů (zítra má dorazit balík), tak jsem velmi spokojen... každopádně už se nemůžu dočkat, až od příštího týdně polevím s běháním a budu zvedat víc... snad nebudu moc kynout... a jestli jo, tak zkusím trochu zkrotit jídelníček... ale to bych radši běhal
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2016 5:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22.9.2016

Benchpress - 2x6x90 kg, 2x6x100 kg, 5x110 kg, 3x110 kg
Mrtvy tah (sumo, nadhmat bez trhacek) - 2x6x125 kg, 3x145 kg

+ mezi seriemi core na kruhach, po mrtvolach protazeni a uvolneni zad

Tlacil cas a nechtel jsem si odpalit CNS pred sobotnim behem, tak jsem mrtvoly po vsech strankach osidil. Ani na doplnkove cviky se uz nedostalo.

Na zacatku treninku jsem navazil BW neuveritelnych 85,7 kg, coz je nejmin za cely pulrok, co cvicim. Nastesti uz dorazila vyziva, tak doufam, ze trochu svalu priberu (resp. ze budu lepe regenerovat a nebudu svaly tolik spalovat). Na druhou stranu me to ani tolik netrapi, forma se porad zlepsuje, brisaky se derou na svetlo bozi a silove se taky mirne zlepsuju. Myslim si, ze pomerem BW a silovych vykonu jsem na tom nejlip, co jsem kdy byl. A to nepocitam vytrvalost mimo posilovnu, driv jsem sotva ubehl 3km, ted se po 3km teprve dostavam do tempa...

Od pristiho tydne bych taky chtel zmenit trenink, dat uz tomu nejakej system. Rikal jsem si, ze nejlepsi by bylo cvicit 3x tydne, jelikoz 1x tydne chci chodit behat a 1x tydne si zajit na workout. Kdybych mel byt v posilovne 4x tydne, uz bych to podle me nezvladal, nebo bych musel pridat sacharidy a to se mi moc nechce.
Horkym kandidatem na treninkovou rutinu pro pristich nekolik tydnu je momentalne Freimenuv FEST. Patral jsem na netu, nasel jsem spoustu treninkovych metod, ktere jsem dosud neznal a dost se mi libi (napriklad rampy, cluster serie), ale dospel jsem k nazoru, ze nejlepsi bude mit jednoduchej trenink a kdyz to zvladnu, tak se muzu pustit do jinejch silenosti...
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2016 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

24.9.2016 - Běh pro hospic

Trať 10km, můj čas 45:13

Spatny. Pocital jsem, ze do 45 minut to zvladnu v pohode, lec nestalo se. Prestoze se bezelo predevsim po asfaltu, mel jsem celou dobu problemy s dychanim a nemohl jsem se dostat do tempa. Snad jindy.
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: po září 26, 2016 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.6.9.2016 - FEST - týden 1 - trénink 1

Benchpress - 8x4x90 kg
Přítahy VČ podhmatem - 6x6x69 kg
Čelní dřepy - 4x8x75 kg

Superset zdvihy JČ + CG benchpress - 4x (8x12kg JČ+8x65 kg)

+ břicho mezi seriemi

Tak prvni FEST mám za sebou. Trochu jsem měl pocit, že je to moc lehké, nicméně by pak nebyl prostor pro postupné zvyšování zátěže. Už teď si myslím, že tak po 4 týdnech budu mít problémy Každopádně trénink moc dobrý, jenom doplňky jsem z časových důvodů odjel v supersetu.
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: st září 28, 2016 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.9.2016 - FEST - týden 1 - trénink 2

Drepy - 8x4x115 kg
Tlaky JC sikma lavice - 6x6x28 kg JC
Shyby - 4x8xbw

Pritahy cinky k brade - 4x10x22 kg
Upazovani JC v predklonu - 4x10x8kg JC
Vypony vestoje na multipressu - 4x10x60 kg

Drepy tezsi nez jsem cekal. Ted musim doufat, ze kdyz nebudu chodit behat, tak se nohy rychle prizpusobi. Trenink jinak fajn a hlavne me bavi.
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2016 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.10.2016 - FEST - týden 2 - trénink 1

Benchpress - 8x4x92,5kg
Pritahy v predklonu podhmatem - 6x6x72 kg
Hacken drep - 4x8x120 kg

Military press - 6x8x35 kg
Výpony vestoje na MP - 4x12x60 kg

Patecni trenink jsem radsi nezapisoval. Stalo se totiz to, ze po stredecnich drepech jsem mel natazeny trisla a pri rozcvicovani na mrtvole mi tam pekne skublo a sotva jsem pak mohl chodit. Misto mrtvoly jsem dal pritahy spodni kladky a na nohy mi nezbyvalo nic jineho nez predkopavani. Byl to proste mizernej trenink.

Dnes to slo pekne.
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2016 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.10.2016 - FEST - týden 2 - trénink 2

Dřepy - 8x4x119 kg
Tlaky JČ šikmá lavice - 6x6x32 kg JČ
Shyby - 2x8xbw + 7kg, 2x8xbw

Střídavé zdvihy JČ vestoje - 2x16x14 kg JČ
CG benchpress - 4x8x70 kg

Moc dobrý trénink. Naštěstí se potvrdil můj předpoklad, že nohy si budou rychle zvykat na zátěž a dřepy krásně, stejně tak ostatní.
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2016 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8.10.2016 - FEST - týden 2 - trénink 3

Mrtvý tah - 8x4x120 kg
Legpress - 6x6x200 kg
Tlaky JČ vleže na rovné lavici - 4x8x35 kg JČ

Přítahy VČ k bradě - 4x10x25 kg
Upažování JČ v předklonu - 4x10x10 kg JČ
Oslí výpony - 4x10x130 kg

Celkem dobrý trénink, kvůli služebce o den odložený a v jiném fitku.
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.10.2016 - FEST - týden 3 - trénink 1

Benchpress - 8x4x95 kg
Přítahy VČ v předklonu - 6x6x75 kg
Čelní dřepy - 4x8x79 kg

Zdvihy VČ - 4x10x30 kg
Extenze JČ vsedě - 4x10x35 kg JČ

+ blbnutí na core...

Nejdřív to vypadalo, že to nepůjde. U benčů jsem se po činku nějak nemohl "naskládat", kroutil jsem se jak žížala. Po dvou sériích to naštěstí přešlo a už to šlo do konce tréninku :-)
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2016 5:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12.10.2016 - FEST - týden 3 - trénink 2

Drepy - 8x4x123kg
Tlaky JC sikma lavice (operadlo vys nez minule) - 6x6x32kg JC
Shyby -4x8xbw + 8kg retez

Military press - 2x8x40 kg, 2x7x40 kg
Vypony vestoje na MP - 4x12x60 kg

Prvni cvik opet zprvu problemovy, po 2 seriich uz v pohode. Military pressy totalne v haji, ramena jsem uz mel vyrizeny a neslo to.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - I don't even lift Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: