|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
karlkanas

|
Zaslal: st únor 19, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
Já už sem si užil s akné svoje to mi věřte od mých 13 se mě to držel jak klíště mam to doslova dedičné, takže sem stim opravdu bojoval všemi moznymi zpusoby, az ted v 21 se to vyrazne zlepsilo a pomalu se mi daři se toho zbavovat, ale dřív to bylo neskutečné a jsem opravdu rád ze to je za mnou, měl sem to hlavně v obličeji, a kdyý sem zacal cvicit + do toho jeste fotbal, tak se to tim castym pocenim hrozne jeste zhorsilo...ted konecne pohoda a na soutezi sem byl s upravou pokozky apod.. nadmíru spokojen ;)
Pomohlo mi na to hrozně čas, a časté oplachování obličeje vodou, a vždy to zlepší sluničko nebo solárko
Naposledy upravil karlkanas dne st únor 19, 2014 8:24 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st únor 19, 2014 8:27 pm Předmět: |
|
|
| karlkanas napsal: | | Já už sem si užil s akné svoje to mi věřte od mých 13 se mě to držel jak klíště mam to doslova dedičné, takže sem stim opravdu bojoval všemi moznymi zpusoby, az ted v 21 se to sklidnilo a pomalu se mi daři se toho zbavovat, ale dřív to bylo neskutečné a jsem opravdu rád ze to je za mnou, měl sem to hlavně v obličeji, a kdyý sem zacal cvicit + do toho jeste fotbal, tak se to tim castym pocenim hrozne jeste zhorsilo...ted konecne pohoda a na soutezi sem byl s upravou pokozky apod nadmíru spokojen ;) |
Jojo barvu si mel super jako profik. Ne jak nekteri ti borci drou na zavody x mesicu a pak vypadaji jako usmudlany strašidla, to je pak hrozna skoda, ještě když k tomu mají nejaky blby plavky velky, tak to dokaza uplne zazdit dobrou formu.. Jinak co ce tyce toho akne, tak absolutni vetsine vcetne me docela pomohlo vyradit lepek a hlavne a to zdůrazňuju mlecny výrobky. Uplne nejhorsi je v tomhle tvaroh, kterej me když uz jsem nemel defakto problém s akne, tak stacilo par dni po sobe 250g před spaním a centimetrove hnisave vredy byly na svete.. Vidim, ze ty ten jídelníček mas docela ok, ale tech 500g tvarohu na noc dela divy. Taky arašídy me znacne zhorsovaly akne. Vetsina lidi ma na arašídy alergii. Vyzkousej to bez tehle problémových potravin (všechny výrobky s obilovin obsahujici lepek vcetne vloček, testovin, peciva atd.., Všechny mlecne výrobky a zadna soja nebo arašídy) aspoň na mesic a uvidíš, ze se ti pokožka procisti. Taky traveni znacne ulehcis a das tak telu odpocinek na tolik potrebnou regeneraci a rust. Ono i v kulturistice neplati cim vic tim lip. Když das před spaním do tela pul kg tvarohu, tak místo toho aby to telo regenerovalo a odpočinulo si od toho kvanta masa a ostatního jidla a regenerovalo svaly se musí vypořádávat celou noc s tou nalozi tvarohu, která se ti ještě pak projevuje na pokožce. Dej tam proteinak a hrst orechu (mandle jsou fajn) nebo avokado a telo dostane to co potřebuje a zaroven si oddychne. Stoji to za to uvidíš.
Naposledy upravil yura dne st únor 19, 2014 8:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: st únor 19, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
17.2. Prsa ramena triceps
18.2. Nohy lytka
19.2. Prsa záda
Zítra konečně volno sem celej bolavej... čas regenerovat, v pátek trénink a pak jedu na víkend do Špindlu  Trošku se odreagovat než začně ten mordor
TIP na omáčku k masu do objemu:
Na pánvi rozpustíme trošku másla, po rozpuštění přilejeme dle pož. množstvi kokosové mléko, necháme prohřát a rozpustime v něm arašídové máslo, mužem dochutit třtinovým cukrem :) Pokapat si tim maso s ryží vuuuuubec neni špatné
Na trávení ted občas dám enzymy od Survival, ale ted zkouším hlavně Chlorellu tak sem zvědav, začal se mi nějak zhoršovat apetit na jídlo..tak aspon ze za chvili bude dieta tam to bude jedno :D
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
21.2. PEVAN TEAM GYM training :)) Trénink s mým jíž delší dobu skvělym sparingem, který se právě dostal také pod křídla Pevana, vypadá to na připravu u něj na podzim kondičáky muže..na jeho formu se těžte  Uřčitě ho přemluvim aby obcas prispel do logu aktualku a jak trenuje apod. myslim ze by to mohlo byt pak tady o něco zajimavější  DNes sme se všichni sešli u Petra kde ho kontroloval jeho trenér Pavel Provázek, a musím uznat že ta forma je už naprosto famozní, má ještě 3 týdny a ta forma je zas o kus dál nez co v poslednim videologu. Opravdu mám muj nejvetší respekt takovoudle formu udělat je prostě neskutečnej sportovní výkon za ty desítky let treninku...No a narvaný motivace sme se pustili do tréninku s Jiřím:
Prsa záda:
Tlaky na rovný jč:
1x20x24kg
1x15x32kg
1x15x42kg
1x12x42kg
1x10x50kg
1x6x60kg
Jč tlaky na šikmý:
1x12x32kg
3x12x42kg
Rozpažky na šikmý jč:
3x15x15kg
PRotismerky + peck deck:
4xmax¨+ 4xmax 10-20
Hrazda naširoko:
4x12
Horni kladka nauzko pred sebe se stopkou:
3x15
Pritahy k pasu vč + veslování V:
3x12x70kg + 3x15x80kg
No a pak jidlo kontrola formy, plánovani na pripravu, mám 14 tydnu
od 12. tydne zacneme uz tvrdou dietu a pujdeme ne uz tolik na objemy ale hlavně na formu 100% pripravenost.. Už se nemuzu dockat az to cely zas začně
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: út únor 25, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
Včera a dnes proběhli opravdu podařené tréninky s Jiřím v TaM Olympia Fitness, tam se trénink vždy vyvede :))) !
24.2. Prsa, Ramena, Triceps lýtka břicho
Výpony v stoje:
4x12 naširoko + 4x12 nauzko
Výpony na leggpressu:
to samý
Pullover s jč:
1x15x25kg
3x12x30kg
Tlaky s jč na rovný:
1x20x30kg
1x15x35kg
1x12x42,5kg
1x12x50kg
1x10x55,5kg
1x8x57,5kg stop tlak
Hammer šikmy:
4x10-15
Peckdeck:
4x15 stopka
Upažovani s jč v předklonu:
1x15x10kg
4x15-20x15kg
Deltdeck + pritah k brade vč:
4x10-15+ 4x8
Kliky na bradlech:
4x15
Provazy ve stopkou:
3x12-15
ZVedani nohou ve visu + zkracovačky hlavou dolu :
4x30 + 4x12-15
25.2. Stehna
Předkopy + zákopy v sedě:
3x15+3x15
Hluboký dřep bez pásku:
1x20x60kg
1x15x100kg
1x12x130kg
1x12x150kg
1x12x160kg
1x10x180kg
1x8x210kg
1x6x210kg > 6x170kg
Hammer leggpress:
4x15-20
Předkopy:
4x12-15 > 4-6op stopka
Zakopavani v leže:
4x12
zakopy v sedě:
4x10 > 4x8
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
Tak jo začínáme máme 11 týdnů do Čech, aktuálně mám 103kg, v naprosto jiné kvalitě než když sem začínal dietu na kondičáky, rozjeli jsme ted vlny na 400 200 200, kardio dávám 30-40 minut po treninku, a dle možností 1-2x tydne nalačno ráno hodinu...
Od zítra už bych měl psát pravidelně, měl sem toho doted opravdu moc....
JDEME NA TO!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: so březen 08, 2014 8:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: so březen 08, 2014 9:27 am Předmět: |
|
|
| smik napsal: | | Měníš nějak i trénink? |
No dá se říct že ano, kratší pauzy tak 60s max, žké váhy a základní cvviky, jenom častěji dávám schazovačky, stopky, superserie, dneska zrovna pojedeme záda hamy biceps lýtka tam to bude videt, ale např. posledních 4 tréninky každé partie byli naprosto jiné jak v cvikách tak technice. kardio se snažím co možná nejčastějí na schodech. A program mam no
PRsa ramena triceps bricho
Zada biceps lýtka hamy
stehna lytka bricho
A jedu to X+1 , tzn, když citím unavu dám den volna, mám tak 1-2 dny v týdnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
Dík. Pěkně jedeš. Těším se na aktuálku, naplácals toho na sebe slušně.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | To už je váha na dřep slušná, kolik máš přes stehna a lýtka? |
To zatím nevím, večer to přeměřím než to začne padat
Zatím pro zajímavost kdy jsem se naposled měřil :
17.11. 2010
nohy-66cm
lýtka-43cm
hrudník-123
pas-92
ramena-138
ruce-43cm
předloktí-37cm
krk-44cm
Pamamtuji si ovšem že pres stehna jednou bylo i 72 cm a lýtka 45cm což bylo tak před rokem.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|