KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kůra :DDD

ne normalne kreatin prestan brat, pokud nebudes tech 14dnu cvicit, je kravina ho brat

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Murayy napsal:
Zdravim panove,
v sobotu jsem se rozhodl ze si zaradim creatin do treninku. V nedeli jsem zacal s nasycovaci fází a v po a ut jsem si perfektne zacvicil ve stredu volno opet 4x dene creatin a dneska jsem onemocnel. Zkousel jsem byt ve fitku ale po par minutach sem odesel, protoze nez si znicit zdraví ( sice teplotu nemam ale ok se necitim pri cviceni).

Ptam se tedy, co delat ? Protoze to je moje 1 "kůra", tak jsem cekal ze pujdu nahoru silove docela dost, ale kdyz ted vysadim tak uz na 2 pokus za 2 tydny muzu zapomenout, jelikoz jsem uz nekolik dni creatin pouzil.

Jaka je tedy vase rada ?
Díky

je to jedno, kdyz das volno v treninku i v uzivani kreatinu a pak zacnes znova, bude slapat uplne stejne

Derek Poundstone
Murayy

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
kůra :DDD

ne normalne kreatin prestan brat, pokud nebudes tech 14dnu cvicit, je kravina ho brat

Proto v uvozovkach :-)

CIZO takze kdyz ho na 10 dny vysadim, a pak zase zacnu brat tzn. tyden nasyc. faze atp. tak bude ucinek stejny ?
paia

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:04 am    Předmět: tyčinka? Odpovědět s citátem

jen dotázek, doteď jsem s chutí užíval creatinovy tyčinky Nutrend Whey Protein Bar Super 28%, ale pomalu midocházejí a Nutrend je přestal vyrábět. máte tip na nějakou náhradu? Mám ještě pár kousků creatinových tyčinek od Penca, ale přijdou mi docela drahé, na to jak jsou malé.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Loudy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

paia napsal:
citace:
jen dotázek, doteď jsem s chutí užíval creatinovy tyčinky Nutrend Whey Protein Bar Super 28%, ale pomalu midocházejí a Nutrend je přestal vyrábět. máte tip na nějakou náhradu? Mám ještě pár kousků creatinových tyčinek od Penca, ale přijdou mi docela drahé, na to jak jsou malé.

Proč si nekoupíš radši normální creatin? V těch tyčinkách je ho stejně málo a měl by se cyklovat, protože po určitý době ztrácí účinek
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:33 am    Předmět: Re: tyčinka? Odpovědět s citátem

paia napsal:

Kolik gramu creatinu bylo v tech creatinovych tycinkach?
Loudy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
dexterjoleefuck

paia napsal:

http://penco.cz/images/content/table/creatine-bar.jpg

tady link na tu tyčinku od PENCO
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
citace:
dexterjoleefuck

paia napsal:

http://penco.cz/images/content/table/creatine-bar.jpg

tady link na tu tyčinku od PENCO

Necekal jsem ani ty 2g...kazdopadne pokud to jis dlouho tak dej pauzu a pak kup monohydrat pokud chces pokracovat s creatinem
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty tycinky jsi dostal zadarmo a nebo sis je kupoval kvuli kreatinu?
paia

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyčinky si kupuju, abych měl do sebe hned po cvičení nějakou energii, než se najím. ten Creatin je jen takovej bonus. tady jsou hodnoty té Nutrenďácké...

https://obchod.ronnie.cz/s-544-whey-protein-bar.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

paia napsal:
tyčinky si kupuju, abych měl do sebe hned po cvičení nějakou energii, než se najím. ten Creatin je jen takovej bonus. tady jsou hodnoty té Nutrenďácké...

https://obchod.ronnie.cz/s-544-whey-protein-bar.html

a co treba gainer?ty tycinky asi nejsou zrovna nejlevnejsi po kazdym treninku
Danzel012

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2009 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec je mi 15 cvičím 6 měsíců silově i růstově jsme se zastavil už jsem i prošel pyramidu ke kreatinu od druheho měsíců v posilovně jsem začal užívat potřebné vitamíny pak protein a gainer teď jsem si řekl ze na mesic všechno vysadím a za měsíc začnu užívat creatin monohydrat chtěl jsme se zeptat jestli už je na čase a jeslti nebudou problemy kvuli věku ..ténink mám dobrý a stravu už také tak poraďte jinak jsem shodil 15 kg takže těďka potřebuju nabrat mám 182cm a 72kg jak jsem už říkal čerstvě 15
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2009 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v tomhle věku bych se na to zvysoka vykašlal (jak nějaký váhy tak kreatin apod.) a nechal přirozenýmu růstu volnou kolej - ale to asi nechceš slyšet
Danzel012

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2009 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no a mohl bych se zeptat proc?nejaky duvod to mit musi..zdravotni potize?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2009 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem doktor a nejsem ani nějakej odborník na výživu, ale domnívám se, že dokud je tělo v relativně itenzivním růstu, což okolo 15ti určitě je, není moc dobrý tahat nějaký výrazný váhy - něco by se mohlo podělat.
Přinejmenším mi přijde zbytečný tam po tak krátký době cvičení posílat nějaký doplňky. Vsadil bych na kvalitní jídlo a postupnej přirozenej růst.

Určitě se najde někdo kdo mi to vyvrátí - tohle je jen můj názor a netvrdím, že správnej.
Ale sport je samozřejmě dobrej v každým věku. Otázka je jakej :)
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: