|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červen 26, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
kůra :DDD
ne normalne kreatin prestan brat, pokud nebudes tech 14dnu cvicit, je kravina ho brat _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: pá červen 26, 2009 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Murayy napsal: | Zdravim panove,
v sobotu jsem se rozhodl ze si zaradim creatin do treninku. V nedeli jsem zacal s nasycovaci fází a v po a ut jsem si perfektne zacvicil ve stredu volno opet 4x dene creatin a dneska jsem onemocnel. Zkousel jsem byt ve fitku ale po par minutach sem odesel, protoze nez si znicit zdraví ( sice teplotu nemam ale ok se necitim pri cviceni).
Ptam se tedy, co delat ? Protoze to je moje 1 "kůra", tak jsem cekal ze pujdu nahoru silove docela dost, ale kdyz ted vysadim tak uz na 2 pokus za 2 tydny muzu zapomenout, jelikoz jsem uz nekolik dni creatin pouzil.
Jaka je tedy vase rada ?
Díky |
je to jedno, kdyz das volno v treninku i v uzivani kreatinu a pak zacnes znova, bude slapat uplne stejne _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Murayy

|
Zaslal: pá červen 26, 2009 4:11 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | kůra :DDD
ne normalne kreatin prestan brat, pokud nebudes tech 14dnu cvicit, je kravina ho brat |
Proto v uvozovkach :-)
CIZO takze kdyz ho na 10 dny vysadim, a pak zase zacnu brat tzn. tyden nasyc. faze atp. tak bude ucinek stejny ?
|
|
| nahoru |
|
 |
paia
|
Zaslal: st červenec 08, 2009 9:04 am Předmět: tyčinka? |
|
|
jen dotázek, doteď jsem s chutí užíval creatinovy tyčinky Nutrend Whey Protein Bar Super 28%, ale pomalu midocházejí a Nutrend je přestal vyrábět. máte tip na nějakou náhradu? Mám ještě pár kousků creatinových tyčinek od Penca, ale přijdou mi docela drahé, na to jak jsou malé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 9:33 am Předmět: Re: tyčinka? |
|
|
| paia napsal: | | jen dotázek, doteď jsem s chutí užíval creatinovy tyčinky Nutrend Whey Protein Bar Super 28%, ale pomalu midocházejí a Nutrend je přestal vyrábět. máte tip na nějakou náhradu? Mám ještě pár kousků creatinových tyčinek od Penca, ale přijdou mi docela drahé, na to jak jsou malé. |
Kolik gramu creatinu bylo v tech creatinovych tycinkach? _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 9:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 9:52 am Předmět: |
|
|
Necekal jsem ani ty 2g...kazdopadne pokud to jis dlouho tak dej pauzu a pak kup monohydrat pokud chces pokracovat s creatinem _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 08, 2009 10:52 am Předmět: |
|
|
Ty tycinky jsi dostal zadarmo a nebo sis je kupoval kvuli kreatinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
paia
|
Zaslal: st červenec 08, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
a co treba gainer?ty tycinky asi nejsou zrovna nejlevnejsi po kazdym treninku _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Danzel012

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
Zdarec je mi 15 cvičím 6 měsíců silově i růstově jsme se zastavil už jsem i prošel pyramidu ke kreatinu od druheho měsíců v posilovně jsem začal užívat potřebné vitamíny pak protein a gainer teď jsem si řekl ze na mesic všechno vysadím a za měsíc začnu užívat creatin monohydrat chtěl jsme se zeptat jestli už je na čase a jeslti nebudou problemy kvuli věku ..ténink mám dobrý a stravu už také tak poraďte jinak jsem shodil 15 kg takže těďka potřebuju nabrat mám 182cm a 72kg jak jsem už říkal čerstvě 15
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so červenec 11, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
v tomhle věku bych se na to zvysoka vykašlal (jak nějaký váhy tak kreatin apod.) a nechal přirozenýmu růstu volnou kolej - ale to asi nechceš slyšet
|
|
| nahoru |
|
 |
Danzel012

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 8:57 pm Předmět: |
|
|
no a mohl bych se zeptat proc?nejaky duvod to mit musi..zdravotni potize?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so červenec 11, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
Nejsem doktor a nejsem ani nějakej odborník na výživu, ale domnívám se, že dokud je tělo v relativně itenzivním růstu, což okolo 15ti určitě je, není moc dobrý tahat nějaký výrazný váhy - něco by se mohlo podělat.
Přinejmenším mi přijde zbytečný tam po tak krátký době cvičení posílat nějaký doplňky. Vsadil bych na kvalitní jídlo a postupnej přirozenej růst.
Určitě se najde někdo kdo mi to vyvrátí - tohle je jen můj názor a netvrdím, že správnej.
Ale sport je samozřejmě dobrej v každým věku. Otázka je jakej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|