KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
nanobeast

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem se dockal..relfex monohydrat konecne v nabice...chvalim^^
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vachy555

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím. Omlouvám se jestli se to tu řešilo, ale rád bych se zeptal jaký je rozdíl mezi kreatinem a Kre-Alkalynem a co by jste spíš doporučili na objemovku? Vím, že je tam nějaký rozdíl v pH a tim pádem i ve vstřebávání, ale radši se zeptam vás.

A mám ještě další otázky....

Makam už nějakou dobu a rád bych nabral objem, ale hraju do toho i fotbal...tak bych se chtěl zeptat jestli braní kreatinu (popřípadě Kre-Alkalynu) neovlivní nějak moje výkony ve fotbale...?

A ještě jedna otázka: jak to vypadá když se ten suplement vysadí?
V případě kreatinu monohydrátu vim, že se "jakoby" ubere na váze kvůli částečnému odvodnění, ale ubere se i na váhách které jsem do teď zvedal?
A jak to vypadá když se vysadí Kre-Alkalyn?

Předem moc díky!
nanobeast

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kre alkalyn je jen jina forma kreatin monohydratu...mela by byt lepsi ale to vse zavisi na pouzitem kreatinu ..

fotbalove vykonu se naopak mohou zlepsit (rychlost behu, delsi vydrz atd.)

Po vysazeni kreatinu telo shodi zadrzovanou vodu a svaly zustavaji..takze prvni tyden vaha klesne napr. o 2 kg ale to je jen vodou..krealkalin je stejne jen upraveny monohydrat a jako kreatin pracuje stejne takze obdobne to je i u nej..bazalni princip je stejny
Vachy555

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc. Takže svaly a síla zústává ale objem jde s vodou asi pryč že (a tělo se vyrýsuje)?

A je problém když si koupím kre-alkalyn, budu ho brát měsíc nebo dva a potom přejdu na kreatin monohydrat? Bude nějaká změna v síle, váze nebo zvláštní odezva od těla?
nanobeast

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vachy555 napsal:
Díky moc. Takže svaly a síla zústává ale objem jde s vodou asi pryč že (a tělo se vyrýsuje)?

A je problém když si koupím kre-alkalyn, budu ho brát měsíc nebo dva a potom přejdu na kreatin monohydrat? Bude nějaká změna v síle, váze nebo zvláštní odezva od těla?

Voda odejde..vyrysovanost ale potom necekej..priberes napriklad 4kg za mesic a 2 ti treba zbydou po vysazeni..jinak neni problem brat krealkalyn 4-8 tydnu ale potom se doporucuje mensi prestavka 2-4 tydny nez zacnes brat znova kreatin..ucinnost kreatinu totiz postupem casu pri dlouhodobem uzivani klesa..takze je vyhodnejsi brat ho na cykly...ale rozhodne se ti nestane nic kdyz ho budes brat treba pul roku neustale..nema to zadna zdravotni rizika v pripade spravne fungujicich ledvin a pitneho rezimu..
Vachy555

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, Tak díky moc...moc jsi mi pomohl!!!!

edit:
Můžu se ještě zeptat jestli jsou nějaké konkrétní značky ať už na kreatin nebo na kre-alkalyn, kterým bych se měl vyloženě vyhnout?
A jak se dají kombinovat s BCAA?
nanobeast

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daji se kombinovat s BCAA...a znacky kterym se vyhnout..no tezko rict ale znacky kterym se rozhodne nevyhybat jsou Weider, Reflex,Multipower tyto maji zarucene nejkvalitnejsi kreatin z nemecka..toho bych se drzel...vubec nejlepsi by byl reflex monohydrat ktery je tu v nabidce na e shopu...
Vachy555

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak super díky

Já teda nenakupuji tady na eshopu, protože mam slevu do jinýho shopu a tak se rozhoduji mezi těmihle značkami:

Kreatin - Nutred nebo ATP
Kre-Alkalyn - Nutred, Ultimate nebo Sci-Fit

mohl bys mi nějaké doporučit?
nanobeast

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na me osobne monohydrat velice malo pusobi [mel sem uz asi 4 znacky] ... a krealkalyn sem nikdy nebral takze ti poradit nemohu..nicmene nutrend dodava produkty nasemu olympijskemu tymu..
Václav Urban

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat neriskuje se používáním kreatinu poranění šlach nebo jiných úponů? S používáním kreatinu by měla vzrůst síla a objem ale šlachy se kreatinem neposilí (nebo ano?) tudíž by moholo dojít k poranění šlach v důsledku na zvýšení vahy která se zvedá. Nikdy jsem kreatin nebral uvažuji tedy pouze teoreticky.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, o takové zvýšení se zase nejedná. Může to být zlepšení v jednotkách procent až třeba kolem 10. Ale to bys už teď musel být s pevností šlach na hranici, aby tě posunutí síly ohrozilo. Neboj nic.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Václav Urban

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za odpověď je mi 15 a cvičím teprv rok takže dost vahám s použitím kreatinu ale asi eště rok počkám. Zatim jenom pročítám članky o kreatinu tak me neco takovyhleho napadlo.... Nevím co bys mi doporučil?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem si nostalgicky četl freimenovo články a náramně se to zde hodí.
Vašku, přečti si tohle http://www.freimen.cz/clanky/vyziva/posloupnost.html pak přehodnoť jestli je rok dostatečně dlouhá doba na to, aby jsi se již nadále nelepšil i bez kreatinu.

Rozhodně není.
Václav Urban

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uznávám svojí neznalost a taky nezkušenost kterou ani nemůžu mít :) děkuju za radu a za odkaz na ty stranky už je mám v oblíbených :) asi je to závist když takle přemýšlím o suplementech kdž vidím kluky podobného věku, kteří berou kreatin a různe suplementy a sou o dost "nabouchanější" ale tento článek mi to vysvětlil :) asi má máma pravdu že to je nesmysl :D :D
Mike 79

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 1:25 am    Předmět: KREATIN Odpovědět s citátem

Chci se zeptat,mám brát kreatin i v den,když nemám trénink?
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: