KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Tentron

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 10:15 am    Předmět: Re: KREATIN Odpovědět s citátem

Mike 79 napsal:
Chci se zeptat,mám brát kreatin i v den,když nemám trénink?

A co takhle přečíst si dávkování který je v prvním odkazu v tomhle topicu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mike 79

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 11:32 am    Předmět: Re: KREATIN Odpovědět s citátem

Tentron napsal:
Mike 79 napsal:
Chci se zeptat,mám brát kreatin i v den,když nemám trénink?

A co takhle přečíst si dávkování který je v prvním odkazu v tomhle topicu?

Tak to se omlouvám,toho jsem si nevšim.
Coody

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 7:01 pm    Předmět: kreatinin Odpovědět s citátem

jak je to s premenou kreatinu na kreatinin v klasicke sroubovaci umelohmotne pixli? pred rokem sem dokoncil kuru a zbylo me kreatinu jeste tak na jednu dalsi. je to klasika weider, datum spotreby do konce 2012. kdyz sem to ted otevrel, neni to prasek ale krystalky, coz me privadi na myslenku, jeslti to neni kreatinin, kdyz cyklickou formou kreatinu je kreatinin.. a to by pak bylo zrejme k nicemu.. nevite o tom nekdo neco?? dik
Wasabi

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:52 pm    Předmět: Re: krev z nosu Odpovědět s citátem

Jmartin napsal:
pěknej večír vynšuju....stalo se vám, že by se někdy samovolně spouštěla po kreatinu krev z nosu?? jedná se o CEE od Vitalmaxu diky

Tak se mi to stalo taky, neví už dneska někdo co stim?
Jen jinej kreatin : https://obchod.ronnie.cz/s-741-creatin-micro---akce-1+1=1!.html

klasická nasysovačka 20g denně....4 dny ho beru.

btw. zatim se mi to stalo teď poprvé, první kreatin.... tak snad se to nebude opakovat.
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chci se zeptat mel by se nejak vyrazne u CEE menit pitnej rezim? kolik litru vody bych mel denne prijmout?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
chci se zeptat mel by se nejak vyrazne u CEE menit pitnej rezim? kolik litru vody bych mel denne prijmout?

Bych řekl že normálně 3-5l
bigflex

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 7:28 am    Předmět: Re: krev z nosu Odpovědět s citátem

Wasabi napsal:
Jmartin napsal:
pěknej večír vynšuju....stalo se vám, že by se někdy samovolně spouštěla po kreatinu krev z nosu?? jedná se o CEE od Vitalmaxu diky

Tak se mi to stalo taky, neví už dneska někdo co stim?
Jen jinej kreatin : https://obchod.ronnie.cz/s-741-creatin-micro---akce-1+1=1!.html

klasická nasysovačka 20g denně....4 dny ho beru.

btw. zatim se mi to stalo teď poprvé, první kreatin.... tak snad se to nebude opakovat.

Myslím, že kreatinem to nebude, spíše nějaké genetické predispozice !
DaveX

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alkohol vs. Kreatin

Ahoj, chci se zeptat, zdali moc vadí, když si jednou za 2 týdny s kámošema vypiju. Jaký to má negativní účinek na působení kreatinu?

PS: Pokud to už zde bylo tak mně omluvte, je tu toho strašná spousta a člověk se nedopátrá.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si osobně myslím, že se nic velkého nestane, ale proč doprčic když už investuju do kreatinu, který je jeden z nejlepších doplňků pro objem, musím do toho ještě chlastat? Ty to nevydržíš těch pár týdnů? Chlastat můžeš celej život, tak aspoň při kreatinu dopřej tělu co nejlepší možné podmínky pro nárůst hmoty.

Nechápu tyhle dotazy... akorát evokují to, že člověk si koupí kreatin, aby se nafouknul a pak chodil s partou kluků do barů ukazovat narvané ruce v tričku
Fangorn

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Nechápu tyhle dotazy... akorát evokují to, že člověk si koupí kreatin, aby se nafouknul a pak chodil s partou kluků do barů ukazovat narvané ruce v tričku

Nerad bych ti bral iluze, ale tipnul bych, že tak 90% lidí chodí do fitka právě kvůli tomu

DaveX - Abych nebyl úplně OT, nespecifikoval jsi, kolik toho chceš vypít. Když si dáš jednu dvě skleničky vína nebo dvě piva, tak to neřeš; jestli chceš vyžahnout flašku absinthu, tak dej ten kreatin radši na armádu spásy...
DaveX

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Já si osobně myslím, že se nic velkého nestane, ale proč doprčic když už investuju do kreatinu, který je jeden z nejlepších doplňků pro objem, musím do toho ještě chlastat? Ty to nevydržíš těch pár týdnů? Chlastat můžeš celej život, tak aspoň při kreatinu dopřej tělu co nejlepší možné podmínky pro nárůst hmoty.

Co je na tom špatného si s kamarády posedět a dát si pár pivek? Nedělá mi to problém vydržet nepít, jen jsem se slušně zeptal. V těch článcích jsem se tomu totiž nedočetl.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DaveX napsal:
eSko napsal:

Co je na tom špatného si s kamarády posedět a dát si pár pivek? Nedělá mi to problém vydržet nepít, jen jsem se slušně zeptal. V těch článcích jsem se tomu totiž nedočetl.

Jo tak nevyčetl, pán to v encyklopedui nevyčetl... hnidopich...
Hele takhle, ono se to ani psát nemusí, když je zcela jasné, že pro zachování maximálního potenciálu ke svalovému růstu přispívá mimo jiné právě abstinence, tak proč by to v období s kreatinem mělo být jinak?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a Nutrend už má taky Creapure
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dejme tomu ze kreatin natahuje vodu a alkohol dcl slusne odvodnuje, jaky je vysledek? 0... nechpu tyhle dotazy, bud makam a nebo chlastam oboji nejde do sebe, samozrejme nejake to pivko jednou za cas neuskodi....
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
dejme tomu ze kreatin natahuje vodu a alkohol dcl slusne odvodnuje, jaky je vysledek? 0... nechpu tyhle dotazy, bud makam a nebo chlastam oboji nejde do sebe, samozrejme nejake to pivko jednou za cas neuskodi....

Srandovní mi na těhle řečech přijde to, že nemaj moc oporu v reálným světě.. Znám spoustu lidí (vojáků z povolání, hokejistů,..) co chlastaj jak prasata a maj skvělý svalnatý postavy. Pak znám na druhou stranu spoustu suchejch 70 kilovejch vychrtlíků, co všechno dogmaticky dodržujou, alkoholu se ani nedotknou a těm prvním ty postavy jen tiše (nasraně) záviděj.. Holt šedá je realita a zelený strom života Tím nechci nikterak zpochybňovat fakt, že chlast ve velký míře budování svalů neprospívá.. ale nedalo mi to.
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: