|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Tentron

|
Zaslal: út leden 25, 2011 10:15 am Předmět: Re: KREATIN |
|
|
| Mike 79 napsal: | | Chci se zeptat,mám brát kreatin i v den,když nemám trénink? |
A co takhle přečíst si dávkování který je v prvním odkazu v tomhle topicu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mike 79

|
Zaslal: út leden 25, 2011 11:32 am Předmět: Re: KREATIN |
|
|
| Tentron napsal: | | Mike 79 napsal: | | Chci se zeptat,mám brát kreatin i v den,když nemám trénink? |
A co takhle přečíst si dávkování který je v prvním odkazu v tomhle topicu? |
Tak to se omlouvám,toho jsem si nevšim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Coody
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 7:01 pm Předmět: kreatinin |
|
|
jak je to s premenou kreatinu na kreatinin v klasicke sroubovaci umelohmotne pixli? pred rokem sem dokoncil kuru a zbylo me kreatinu jeste tak na jednu dalsi. je to klasika weider, datum spotreby do konce 2012. kdyz sem to ted otevrel, neni to prasek ale krystalky, coz me privadi na myslenku, jeslti to neni kreatinin, kdyz cyklickou formou kreatinu je kreatinin.. a to by pak bylo zrejme k nicemu.. nevite o tom nekdo neco?? dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Wasabi

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:52 pm Předmět: Re: krev z nosu |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 9:35 pm Předmět: |
|
|
chci se zeptat mel by se nejak vyrazne u CEE menit pitnej rezim? kolik litru vody bych mel denne prijmout?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st únor 23, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | chci se zeptat mel by se nejak vyrazne u CEE menit pitnej rezim? kolik litru vody bych mel denne prijmout? |
Bych řekl že normálně 3-5l
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: po únor 28, 2011 7:28 am Předmět: Re: krev z nosu |
|
|
Myslím, že kreatinem to nebude, spíše nějaké genetické predispozice !
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: po únor 28, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
Alkohol vs. Kreatin
Ahoj, chci se zeptat, zdali moc vadí, když si jednou za 2 týdny s kámošema vypiju. Jaký to má negativní účinek na působení kreatinu?
PS: Pokud to už zde bylo tak mně omluvte, je tu toho strašná spousta a člověk se nedopátrá.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po únor 28, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
Já si osobně myslím, že se nic velkého nestane, ale proč doprčic když už investuju do kreatinu, který je jeden z nejlepších doplňků pro objem, musím do toho ještě chlastat? Ty to nevydržíš těch pár týdnů? Chlastat můžeš celej život, tak aspoň při kreatinu dopřej tělu co nejlepší možné podmínky pro nárůst hmoty.
Nechápu tyhle dotazy... akorát evokují to, že člověk si koupí kreatin, aby se nafouknul a pak chodil s partou kluků do barů ukazovat narvané ruce v tričku _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: po únor 28, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Nechápu tyhle dotazy... akorát evokují to, že člověk si koupí kreatin, aby se nafouknul a pak chodil s partou kluků do barů ukazovat narvané ruce v tričku |
Nerad bych ti bral iluze, ale tipnul bych, že tak 90% lidí chodí do fitka právě kvůli tomu
DaveX - Abych nebyl úplně OT, nespecifikoval jsi, kolik toho chceš vypít. Když si dáš jednu dvě skleničky vína nebo dvě piva, tak to neřeš; jestli chceš vyžahnout flašku absinthu, tak dej ten kreatin radši na armádu spásy...
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: po únor 28, 2011 10:53 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Já si osobně myslím, že se nic velkého nestane, ale proč doprčic když už investuju do kreatinu, který je jeden z nejlepších doplňků pro objem, musím do toho ještě chlastat? Ty to nevydržíš těch pár týdnů? Chlastat můžeš celej život, tak aspoň při kreatinu dopřej tělu co nejlepší možné podmínky pro nárůst hmoty.
Nechápu tyhle dotazy... akorát evokují to, že člověk si koupí kreatin, aby se nafouknul a pak chodil s partou kluků do barů ukazovat narvané ruce v tričku |
Co je na tom špatného si s kamarády posedět a dát si pár pivek? Nedělá mi to problém vydržet nepít, jen jsem se slušně zeptal. V těch článcích jsem se tomu totiž nedočetl.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:59 am Předmět: |
|
|
| DaveX napsal: | | eSko napsal: | Já si osobně myslím, že se nic velkého nestane, ale proč doprčic když už investuju do kreatinu, který je jeden z nejlepších doplňků pro objem, musím do toho ještě chlastat? Ty to nevydržíš těch pár týdnů? Chlastat můžeš celej život, tak aspoň při kreatinu dopřej tělu co nejlepší možné podmínky pro nárůst hmoty.
Nechápu tyhle dotazy... akorát evokují to, že člověk si koupí kreatin, aby se nafouknul a pak chodil s partou kluků do barů ukazovat narvané ruce v tričku |
Co je na tom špatného si s kamarády posedět a dát si pár pivek? Nedělá mi to problém vydržet nepít, jen jsem se slušně zeptal. V těch článcích jsem se tomu totiž nedočetl. |
Jo tak nevyčetl, pán to v encyklopedui nevyčetl... hnidopich...
Hele takhle, ono se to ani psát nemusí, když je zcela jasné, že pro zachování maximálního potenciálu ke svalovému růstu přispívá mimo jiné právě abstinence, tak proč by to v období s kreatinem mělo být jinak? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st březen 02, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 12:25 am Předmět: |
|
|
dejme tomu ze kreatin natahuje vodu a alkohol dcl slusne odvodnuje, jaky je vysledek? 0... nechpu tyhle dotazy, bud makam a nebo chlastam oboji nejde do sebe, samozrejme nejake to pivko jednou za cas neuskodi....
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 11:08 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | dejme tomu ze kreatin natahuje vodu a alkohol dcl slusne odvodnuje, jaky je vysledek? 0... nechpu tyhle dotazy, bud makam a nebo chlastam oboji nejde do sebe, samozrejme nejake to pivko jednou za cas neuskodi.... |
Srandovní mi na těhle řečech přijde to, že nemaj moc oporu v reálným světě.. Znám spoustu lidí (vojáků z povolání, hokejistů,..) co chlastaj jak prasata a maj skvělý svalnatý postavy. Pak znám na druhou stranu spoustu suchejch 70 kilovejch vychrtlíků, co všechno dogmaticky dodržujou, alkoholu se ani nedotknou a těm prvním ty postavy jen tiše (nasraně) záviděj.. Holt šedá je realita a zelený strom života Tím nechci nikterak zpochybňovat fakt, že chlast ve velký míře budování svalů neprospívá.. ale nedalo mi to. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|