KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
saty

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:
saty napsal:
tekute creatiny nebrat ...

prasok a kapsle su zajedno ... (v kapsli je ajtak prasok) ...

Jenom se chci zeptat proč ne? Ten kreatin od Aminostaru je tekutý a obsahuje navíc liquid.

uz len principialne je to blbost .. kreatin predsa nieje stabilny v tekutinach (a je jedno aka forma kreatinu) ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Freimen

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
ruhl napsal:
saty napsal:
tekute creatiny nebrat ...

prasok a kapsle su zajedno ... (v kapsli je ajtak prasok) ...

Jenom se chci zeptat proč ne? Ten kreatin od Aminostaru je tekutý a obsahuje navíc liquid.

uz len principialne je to blbost .. kreatin predsa nieje stabilny v tekutinach (a je jedno aka forma kreatinu) ...

přesně tak Ruhle, saty má pravdu - kreatin se ve vodě rozkládá docela rychle na kreatinin, který se jen vyloučí...
Proto narozdíl od proteiňáků nesmíš nikdy rozpouštět kreatin dopředu, ale ihned před vypitím. Osobně mi ale víc vyhovuje varianta strčit si lžičku s monohydrátem přímo do pusy a rychle to zapít...
Miki222

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze ked dam kreatin s glukozou do vody a necham to tam dve hodini a potom vipijem us to neni dobre ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
saty

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miki222 napsal:
takze ked dam kreatin s glukozou do vody a necham to tam dve hodini a potom vipijem us to neni dobre ?

podla testov co robila Degusa (to su ty co maju patent na kreatin) do 8 hodin pri izbovej teplote a pH 7.5 ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Číča

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,rad bych se ujistil v jedne veci... Dneska jsem zacal svuj prvni kreatinovy cyklus,vybral sjem si ten,tak se tyden zere hodne a pak jen udrzuje. -prvni tyden chapu,ale pak si nejsem jisty v jedne veci... Dejme tomu,ze pak budu udrzovat na 3g. Netreninkovy den si dam 3,ale kdyz mam trenink,mam si dat take jen 3 a nebo jeste po treninku? -kdyz budu mit treninkovy den,snim ty 3g pred treninkem. Diky za ujasneni
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Freimen

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono je úplně jedno, kdy si dáš monohydrát, protože ten se ti stejně za tak krátkou dobu nedostane do svalové buňky...

Já ho dávkoval 5x5g v nasycovací fázi a 2x5g v udržovací fázi - normálně ráno a po tréninku...

Krealkatech a CEE jsou jiné věci, tam se to dělá kolem tréninku, protože se to dostane do svalu daleko rychleji a působí to okamžitě...
Číča

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj,mam obycejny monohydrat. A kolik glukopuru si tam mam idealne nacpat,kdyz zapijim 5g?
Freimen

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
jj,mam obycejny monohydrat. A kolik glukopuru si tam mam idealne nacpat,kdyz zapijim 5g?

namouduši nevím, prostě lžičku kreatinu a lžičku glukopuru, nejhorší je fakt řešit takové ty věci : "3,6g kreatinu po tréninku je klíčem k úspěchu" či "správné načasování je 72% úspěchu"
Číča

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Číča napsal:

namouduši nevím, prostě lžičku kreatinu a lžičku glukopuru, nejhorší je fakt řešit takové ty věci : "3,6g kreatinu po tréninku je klíčem k úspěchu" či "správné načasování je 72% úspěchu"

Ale nee,ja opravdu nevim,jestli staci lzicka,nebo jestli musim treba 100g...-a to uz by se cenove projevilo :) Diky moc!
ruhl

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Krealkatech a CEE jsou jiné věci, tam se to dělá kolem tréninku, protože se to dostane do svalu daleko rychleji a působí to okamžitě...

A už si zkoušel krealtech nebo CEE? Jaký máš na to názor, je to opravdu tak funkční?
dík
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:
Freimen napsal:

A už si zkoušel krealtech nebo CEE? Jaký máš na to názor, je to opravdu tak funkční?
dík

taky jsem myslel, že je to o reklamě, ale šlape to nejvíce ze všech legálních doplňků, dokonce ten Krealkatech jsem cítil nejvíc, ale měl jsem americký BioTech (tedy žádné sračky typu Aminostar apod.) - nemá smysl v tomhle šetřit. Je to o tom buď vyhodit 600 do kanálu za levný Krealkatech nebo CEE, který nebude fungovat nebo si připlatit a za 800 mít kvalitu a jistotu...
ruhl

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
ruhl napsal:
Freimen napsal:

dík

taky jsem myslel, že je to o reklamě, ale šlape to nejvíce ze všech legálních doplňků, dokonce ten Krealkatech jsem cítil nejvíc, ale měl jsem americký BioTech (tedy žádné sračky typu Aminostar apod.) - nemá smysl v tomhle šetřit. Je to o tom buď vyhodit 600 do kanálu za levný Krealkatech nebo CEE, který nebude fungovat nebo si připlatit a za 800 mít kvalitu a jistotu...

Dík, možná to zkusím v listopadu na konci objemu. Zatím jsem zkoušel monohydrate a po druhé piksle mi natáhnl už jenom 2kg, což oproti první je hodně málo (5-6kg) ale vím že to je v účinosti a všechno nefunguje napořád.
Marcus.Das

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ted sem taky koupil za docela levny peniz ( neco pres 400 ) 300g CEE od BIOTECHu...ale predtim sem zkousel jenom monohydrat-takze bych chtel pozadat o radu jak na davkovani ( pokud mozno kdy? jak? a kolik? )
A jenom tak pro informaci -jak zafungoval CEE vam?? Nevim co bych mel cekat-ale monohydrat mi zafungoval skvele...
diky za odpovedi
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marcus.Das napsal:
tak ted sem taky koupil za docela levny peniz ( neco pres 400 ) 300g CEE od BIOTECHu...ale predtim sem zkousel jenom monohydrat-takze bych chtel pozadat o radu jak na davkovani ( pokud mozno kdy? jak? a kolik? )
A jenom tak pro informaci -jak zafungoval CEE vam?? Nevim co bych mel cekat-ale monohydrat mi zafungoval skvele...
diky za odpovedi

1. není CEE v kapslích?
2. není na krabičce CEE od Biotechu návod kdy a kolik brát?
Kadd

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo měl by bejt v kapslích nebo capletách

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: