|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 7:23 pm Předmět: |
|
|
Itachi: A ser tady na všechny, však ty sám víš, že kdybys chtěl tak je můžeš proplensknout jednoho po druhym. Já se taky domnívám, že to všechno byl vykonstruovaný proces ze strany Aholy, kterej jenom závidí, darebák jeden.
A nestyďte se lidi - kdo měl tu čest spárovat s Itachim? _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 7:24 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | itachi: ale no tak a proc si nepostnul tu fotku s buakawem? vsichni tu na to cekali a tys zmizel....
zajdi si k doktorovi trpis zavaznou shizofrenii... |
Nene problem byl v tom ze vy uz ste byli presvedceni o tom co a jak jeste sem ani neprisel z treninku a pak v mim logu najdu horu sracek tohodle typu,jak sem rekl,nakej Ahola me muze polibit prdel...
Ja mam svedomi cisty ,az na to ze sem vam nerekl ze sem openyoureyes ale mel sem k tomu duvod... _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 7:35 pm Předmět: |
|
|
| ItachiUchiha napsal: | | Ahola je jen zmrd kterej se nedokazal prenest pres fakt ze trenuju 10 x vic za den nez od za tyden ! |
Ahola je predevsim 1000x inteligentnejsi nez ty, idiote.
[/quote]Nemam chut se tady s vama bavit,mam jiny ,,mentalni problemy,, [/quote]
Mas a velice zavazny. Ikdyz ty asi nebudes normalni debil. Ses takovej zvlastni druh, myslis si, jak ses kdovijakej chytrak a jak jsi vsecky prechcal a strasne te tesi tady nekoho srat. Ale omyl, ty tvoje kraviny co meles uz nikoho nezajimaji. Dej si kreatin, urcite ti pomuze a budes uz konecne aspon trochu dobrej, zatim ses jen ulhanej internetovej tluc itachi huba
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
nechte ho byt... co kdyz ma treba v hlave tumor a vy se mu tady jeste takhle vysmivate:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 9:23 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | Itachi: A ser tady na všechny, však ty sám víš, že kdybys chtěl tak je můžeš proplensknout jednoho po druhym. Já se taky domnívám, že to všechno byl vykonstruovaný proces ze strany Aholy, kterej jenom závidí, darebák jeden.
A nestyďte se lidi - kdo měl tu čest spárovat s Itachim? |
A ty akože mal? Tak daj riport, ak si trúfaš? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Hefaistos napsal: | Itachi: A ser tady na všechny, však ty sám víš, že kdybys chtěl tak je můžeš proplensknout jednoho po druhym. Já se taky domnívám, že to všechno byl vykonstruovaný proces ze strany Aholy, kterej jenom závidí, darebák jeden.
A nestyďte se lidi - kdo měl tu čest spárovat s Itachim? |
A ty akože mal? Tak daj riport, ak si trúfaš? |
ronnie by měl asi pouvažovat nad zavedením tlačítka ironie,aby méně důvtipní uživatelé nebyli zmatení...
jinak Itachi,tohle už není vtipné.Měl by ses jít léčit a to neříkám proto,abych tě urazil,ale jako vážně míněnou radu _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
abc123
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 9:03 pm Předmět: |
|
|
Cau!
Tak jsem se rozhodl, ze si koupim kreatin, ale jelikoz nemam zase tolik penez na rozhazovani, tak chci nejakej levnejsi.
seznam levneho kreatinu:
-CREATINE MONOHYDRATE 100% (Creatin) w.aminomax.cz/kreatin.php
-Creatine monohydrate 500g w.fitclub.cz/zbozi/3416/Creatine-monohydrate-500g-3416.htm
-American CREATINE POWER 760g w.fitness.cz/kreatin-s-transportnim-systemem/american-creatine-power-760g-s3554792
-Scitec PURE CREATINE 500g w.fitness.cz/scitec-nutrition/kreatiny/100-pure/scitec-pure-creatine-500g-s3555692
-American CREATINE 500g w.fitness.cz/kreatin-monohydrat-100/american-creatine-500g-s3554788
-Penco TRI CREATINE CITRATE w.fitness.cz/kreatin-s-transportnim-systemem/penco-tri-creatine-citrate-s3555502
Tak co? Muzete mi nejakej z toho seznamu doporucit?
(kreatin raci az za pul roku)
Naposledy upravil abc123 dne po květen 26, 2008 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: út duben 29, 2008 9:55 pm Předmět: Oživuji topic |
|
|
už se tady toho napsalo hodně, ale chtěl bych se zeptat, která česká značka kreatinu je dle vašich názorů nejlepší...podotýkám česká, takže dobroty od BSN, Dymatize atd. nechme stranou...
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út duben 29, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
Já beru jenom monohydrát od ATP a jsem spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: út duben 29, 2008 10:19 pm Předmět: |
|
|
[quote="ItachiUchiha"]Nic z toho sem si nevymyslel,ani slovo ...
Vsecky treninky
Moje treninkova garaz
Kde a co trenuju
Kladivo
Fighty
Buakaw
Nic z toho,ani kapka nebyla lez...[quote]
Tekže máš vážně zápasy v kick boxu v Itálii a jezdíš tam proto, že tam, mimo jiné, můžeš bojovat bez holeních chráničů a helmy?
Mě třeba nevadí, že trénuješ desetkrát víc než já a Ahloa dohromady, takových lidí je..
Ale proč byl tedy tvůj první post na tomhle foru pod touhle přezdívkou dotaz, ve kterém jsi uvedl, že jsi začínající boxer a najednou jsi byl ve svém logu kick boxer, co se chtěl nominovat na juniorské mistrovství světa? Já ti prostě nevěřím.. Ne proto, že by mě štvalo, že trénuješ tak moc a jsi tak dobrej.. Nevěřím ti, protože to nedává smysl a ty jsi to nikdy nevysvětlil ;) To, kdyby sis tedy případně vymyslel setkání s Buakawem.. No bóže... Sere pes.. Ale ty první posty sem, to kladivo, openyoureyes...... Čekáš, že ti někdo po tomhle uvěří? Neuvěří! A tak, ať je pravdá o tvém duševním či fyzickém stavu jakákoliv tak krom toho, že pár lidí oprávněně pořádně naštveš, totiž... Je sprosté vydávat se za fightera, protože ty co to dělají vědí, jak moc to chce dělat každej druhej kluk a jak málo z nich na to má a vydrží to a ty se pak povyšuješ nad ty co to dokáží, místo abys jim prokázal úctu, protože sám, jako bojovník dobře víš, co to obnáší, tak se povyšuješ, machruješ..... Tak krom toho ze sebe uděláš jen ještě bezvýznamnější nulu. Urážíš se jak malý kluk, pak se znovu povyšuješ, neumíš ani moc psát... A znovu se povyšuješ.. Bydlíš u rodičů a znovu se povyšuješ.... Člověče, co, že ti to máme vlastně závidět? :-) Nediv se, že ti nikdo nevěří a nikomu nestojíš ani za to aby se stavil a prohodil s tebou třeba pár slov...
Naposledy upravil jacob s. dne út duben 29, 2008 10:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út duben 29, 2008 10:25 pm Předmět: Re: Oživuji topic |
|
|
| Saasi napsal: | | už se tady toho napsalo hodně, ale chtěl bych se zeptat, která česká značka kreatinu je dle vašich názorů nejlepší...podotýkám česká, takže dobroty od BSN, Dymatize atd. nechme stranou... |
Ač bude plno lidí možná prskat, tak monohydrát od Aminostaru. Mně šlapal dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|