KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Wygh

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, je to opravdu pěknej topic o kreatinu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Itachi: A ser tady na všechny, však ty sám víš, že kdybys chtěl tak je můžeš proplensknout jednoho po druhym. Já se taky domnívám, že to všechno byl vykonstruovaný proces ze strany Aholy, kterej jenom závidí, darebák jeden.

A nestyďte se lidi - kdo měl tu čest spárovat s Itachim?
ItachiUchiha
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
itachi: ale no tak a proc si nepostnul tu fotku s buakawem? vsichni tu na to cekali a tys zmizel....

zajdi si k doktorovi trpis zavaznou shizofrenii...

Nene problem byl v tom ze vy uz ste byli presvedceni o tom co a jak jeste sem ani neprisel z treninku a pak v mim logu najdu horu sracek tohodle typu,jak sem rekl,nakej Ahola me muze polibit prdel...

Ja mam svedomi cisty ,az na to ze sem vam nerekl ze sem openyoureyes ale mel sem k tomu duvod...
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ItachiUchiha napsal:
musim si skocit pro prasky

timhle bych to asi uzavrel...

doporucuju Itachiho ignorovat, pokud je nemocnej tak mu to pomuze, pokud nemocnej neni tak... mu to asi taky pomuze, dokud pise pod svym nickem tak mame jistotu ze nas tady zase nebude krmit nejakym smyslenym imaginarnim zivotem a my nebudeme ztracet cas tim ze to budeme sledovat

Derek Poundstone
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ItachiUchiha napsal:
Ahola je jen zmrd kterej se nedokazal prenest pres fakt ze trenuju 10 x vic za den nez od za tyden !

Ahola je predevsim 1000x inteligentnejsi nez ty, idiote.

[/quote]Nemam chut se tady s vama bavit,mam jiny ,,mentalni problemy,, [/quote]

Mas a velice zavazny. Ikdyz ty asi nebudes normalni debil. Ses takovej zvlastni druh, myslis si, jak ses kdovijakej chytrak a jak jsi vsecky prechcal a strasne te tesi tady nekoho srat. Ale omyl, ty tvoje kraviny co meles uz nikoho nezajimaji. Dej si kreatin, urcite ti pomuze a budes uz konecne aspon trochu dobrej, zatim ses jen ulhanej internetovej tluc itachi huba
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
doporucuju Itachiho ignorovat
tak tak. Já byl na něho naštvaný, ale už jsem mu odpustil. Po tom co napsal dnes, je mi ho líto. Mám strach, jestli ho dokonce ten mozek nebolí, protože to musí být hrozné tlaky.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Darion

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechte ho byt... co kdyz ma treba v hlave tumor a vy se mu tady jeste takhle vysmivate:)
Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
Itachi: A ser tady na všechny, však ty sám víš, že kdybys chtěl tak je můžeš proplensknout jednoho po druhym. Já se taky domnívám, že to všechno byl vykonstruovaný proces ze strany Aholy, kterej jenom závidí, darebák jeden.

A ty akože mal? Tak daj riport, ak si trúfaš?
Broken

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Hefaistos napsal:

A ty akože mal? Tak daj riport, ak si trúfaš?

ronnie by měl asi pouvažovat nad zavedením tlačítka ironie,aby méně důvtipní uživatelé nebyli zmatení...

jinak Itachi,tohle už není vtipné.Měl by ses jít léčit a to neříkám proto,abych tě urazil,ale jako vážně míněnou radu
abc123

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau!
Tak jsem se rozhodl, ze si koupim kreatin, ale jelikoz nemam zase tolik penez na rozhazovani, tak chci nejakej levnejsi.

seznam levneho kreatinu:

-CREATINE MONOHYDRATE 100% (Creatin) w.aminomax.cz/kreatin.php
-Creatine monohydrate 500g w.fitclub.cz/zbozi/3416/Creatine-monohydrate-500g-3416.htm
-American CREATINE POWER 760g w.fitness.cz/kreatin-s-transportnim-systemem/american-creatine-power-760g-s3554792
-Scitec PURE CREATINE 500g w.fitness.cz/scitec-nutrition/kreatiny/100-pure/scitec-pure-creatine-500g-s3555692
-American CREATINE 500g w.fitness.cz/kreatin-monohydrat-100/american-creatine-500g-s3554788
-Penco TRI CREATINE CITRATE w.fitness.cz/kreatin-s-transportnim-systemem/penco-tri-creatine-citrate-s3555502

Tak co? Muzete mi nejakej z toho seznamu doporucit?

(kreatin raci az za pul roku)

Naposledy upravil abc123 dne po květen 26, 2008 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kúp si monohydrát od ATP, funguje dobre
Saasi

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 9:55 pm    Předmět: Oživuji topic Odpovědět s citátem

už se tady toho napsalo hodně, ale chtěl bych se zeptat, která česká značka kreatinu je dle vašich názorů nejlepší...podotýkám česká, takže dobroty od BSN, Dymatize atd. nechme stranou...
s.sman

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já beru jenom monohydrát od ATP a jsem spokojený.
jacob s.

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="ItachiUchiha"]Nic z toho sem si nevymyslel,ani slovo ...
Vsecky treninky
Moje treninkova garaz
Kde a co trenuju
Kladivo
Fighty
Buakaw

Nic z toho,ani kapka nebyla lez...[quote]

Tekže máš vážně zápasy v kick boxu v Itálii a jezdíš tam proto, že tam, mimo jiné, můžeš bojovat bez holeních chráničů a helmy?

Mě třeba nevadí, že trénuješ desetkrát víc než já a Ahloa dohromady, takových lidí je..

Ale proč byl tedy tvůj první post na tomhle foru pod touhle přezdívkou dotaz, ve kterém jsi uvedl, že jsi začínající boxer a najednou jsi byl ve svém logu kick boxer, co se chtěl nominovat na juniorské mistrovství světa? Já ti prostě nevěřím.. Ne proto, že by mě štvalo, že trénuješ tak moc a jsi tak dobrej.. Nevěřím ti, protože to nedává smysl a ty jsi to nikdy nevysvětlil ;) To, kdyby sis tedy případně vymyslel setkání s Buakawem.. No bóže... Sere pes.. Ale ty první posty sem, to kladivo, openyoureyes...... Čekáš, že ti někdo po tomhle uvěří? Neuvěří! A tak, ať je pravdá o tvém duševním či fyzickém stavu jakákoliv tak krom toho, že pár lidí oprávněně pořádně naštveš, totiž... Je sprosté vydávat se za fightera, protože ty co to dělají vědí, jak moc to chce dělat každej druhej kluk a jak málo z nich na to má a vydrží to a ty se pak povyšuješ nad ty co to dokáží, místo abys jim prokázal úctu, protože sám, jako bojovník dobře víš, co to obnáší, tak se povyšuješ, machruješ..... Tak krom toho ze sebe uděláš jen ještě bezvýznamnější nulu. Urážíš se jak malý kluk, pak se znovu povyšuješ, neumíš ani moc psát... A znovu se povyšuješ.. Bydlíš u rodičů a znovu se povyšuješ.... Člověče, co, že ti to máme vlastně závidět? :-) Nediv se, že ti nikdo nevěří a nikomu nestojíš ani za to aby se stavil a prohodil s tebou třeba pár slov...

Naposledy upravil jacob s. dne út duben 29, 2008 10:28 pm, celkově upraveno 1 krát
YUD

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 10:25 pm    Předmět: Re: Oživuji topic Odpovědět s citátem

Saasi napsal:
už se tady toho napsalo hodně, ale chtěl bych se zeptat, která česká značka kreatinu je dle vašich názorů nejlepší...podotýkám česká, takže dobroty od BSN, Dymatize atd. nechme stranou...

Ač bude plno lidí možná prskat, tak monohydrát od Aminostaru. Mně šlapal dobře.
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: