|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
martinkooo
|
Zaslal: so září 20, 2008 5:41 pm Předmět: |
|
|
1 tableta (1 gram) obsahuje asi 900 mg creatinu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bastard
|
Zaslal: ne září 21, 2008 3:01 pm Předmět: |
|
|
zdar za chvili doberu kre alkalyn a nevim co si mam koipit jestli zase on nebo monohydrat nebo ethyl ester nevim kterej je lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne září 21, 2008 3:17 pm Předmět: |
|
|
Keď ho doberieš, tak si v prvom rade daj pauzu. Tak 4 mesiace aspoň. A ktorý je lepší nevie nikto :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bastard
|
Zaslal: ne září 21, 2008 3:22 pm Předmět: |
|
|
tak s tou pauzou je mi to jasný ale v těch kreatinech se vubec neorientuju nevim podle čeho se mám potom rozhodnout
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út září 23, 2008 10:46 pm Předmět: |
|
|
| Bastard napsal: | | tak s tou pauzou je mi to jasný ale v těch kreatinech se vubec neorientuju nevim podle čeho se mám potom rozhodnout |
Ja hledam oznaceni Creapure..tedy monohydrat od Weidera nebo Smartlabu.Oznaceni Creapure je vynálezem německých laboratoří AlzChem Trostberg GmbH . Tento kreatin neobsahuje žádné množství kontaminujících látek (nebyly vůbec detekovány).
Ale pokavad si koupis treba jinej,tak je to OK....zadnou vedu v tom nehledej
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út září 23, 2008 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Bastard napsal: | | tak s tou pauzou je mi to jasný ale v těch kreatinech se vubec neorientuju nevim podle čeho se mám potom rozhodnout |
Ja hledam oznaceni Creapure..tedy monohydrat od Weidera nebo Smartlabu.Oznaceni Creapure je vynálezem německých laboratoří AlzChem Trostberg GmbH . Tento kreatin neobsahuje žádné množství kontaminujících látek (nebyly vůbec detekovány).
Ale pokavad si koupis treba jinej,tak je to OK....zadnou vedu v tom nehledej |
Označení Creapure nese i plno niných značek než ty, co jsi napsal. Třeba i nepříliš populární aminostar
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út září 23, 2008 11:22 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Bastard napsal: | | tak s tou pauzou je mi to jasný ale v těch kreatinech se vubec neorientuju nevim podle čeho se mám potom rozhodnout |
Ale pokavad si koupis treba jinej,tak je to OK....zadnou vedu v tom nehledej |
Označení Creapure nese i plno niných značek než ty, co jsi napsal. Třeba i nepříliš populární aminostar |
Creapure (tm) je vynálezem německých laboratoří AlzChem Trostberg GmbH....http://www.creapure.com/index.php?id=20&L=1 ...ja tam zadnej Aminostar nevidim a to ze si to tam napise je vec druha
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út září 23, 2008 11:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st září 24, 2008 12:55 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | http://www.creapure.com/index.php?id=20&L=1.....ta stranka je sama o sobe super |
Svýho času to tam bývalo. Teď je tam jakýsi "x-pure" či co Měl jsem za to, že je to univerzální značka označujícín určitou čistotu produktu nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st září 24, 2008 1:51 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Iron.Pumping napsal: | http://www.creapure.com/index.php?id=20&L=1.....ta stranka je sama o sobe super |
Svýho času to tam bývalo. Teď je tam jakýsi "x-pure" či co Měl jsem za to, že je to univerzální značka označujícín určitou čistotu produktu nebo ne? |
tohle jsem nasel na Biomag.sk ......."Normálny" kreatín monohydrát
Takýto kreatín monohydrát je snáď najznámejší kreatín a aj doteraz predstavuje väčšinu ponúkaného kreatínu u nás. "Normálny" kreatín monohydrát sa môže líšiť spôsobom/postupom výroby, od čoho závisí aj obsah nečistôt v ňom. Kreatín monohydrát v Európe vyrábajú dve veľké spoločnosti - značka CREAPURE (CREAPURE je registrovaná ochranná značka svojho výrobcu) pochádza od firmy Degussa BioActives, presnejšie z bývalej samostatnej firmy a teraz dcérskej spoločnosti SKW Trostberg. Práve tento kreatín je považovaný za kreatín bez "nečistôt" (firma Degussa má patentovaný postup výroby, pri ktorom prakticky dochádza k výrobe kreatín monohydrátu bez nečistôt). Druhým výrobcom kreatín monohydrátu v Európe je DSM Fine Chemicals Austria, ktorá istý čas vyrábala kreatín monohydrát v dvoch druhoch čistoty - ultrapure a regular. Kreatín "ultrapure" bol podľa špecifikácie "čistejší" ako kreatín monohydrát CREAPURE. V súčasnosti podľa mojich znalostí sa vyrába len kreatín monohydrát s úrovňou čistoty regular. Ďalší veľký výrobca kreatínu je v USA (Pfanstiehl) a sú aj výrobcovia z Ázie. Väčšina kreatínu na našom trhu je "regular" kreatín monohydrát firmy DSM Fine Chemicals Austria.
Ako už bolo spomenuté, prevažná väčšina kreatín monohydrátu na našom trhu je od výrobcu DSM Fine Chemicals Austria, takže akési bavenie sa o tom, že "Nutrend má lepší kreatín ako IVI" nie je na mieste, nakoľko majú obe spoločnosti kreatín rovnakého pôvodu - DSM. Napriek tomu, že kreatín ázijského pôvodu je o polovicu lacnejší ako "regular" kreatín DSM, chce sa mi veriť, že ho u nás asi nenájdeme (o značkách ATP, MegaPro a Biotech to neviem tvrdiť s istotou), aj keď niektoré značky v zahraničí ho používajú. Medzi kreatíny DSM patria napríklad značky Nutrend a IVI. "Normálny" CREAPURE predáva firma Kompava a rovnako Scitec Nutrition Creapure (Scitec Nutrition 100% Pure je však pôvodom z Číny). Mikronizovaný CREAPURE by mal byť zdrojom v kreatíne Weider Pure Creatine, Micro-Fine, balenie 500g. Mám dojem, že Aminostar donedávna ponúkal kreatín firmy DSM a teraz zahrnul do ponuky aj mikronizovaný kreatín čínsko-kanadského pôvodu. Ako však vidíte, kreatín na našom trhu pochádza v podstate z dvoch dobrých zdrojov a je smiešne sa baviť o značkách a viesť diskusie o tom, ktorá "značka" lepšie "zaberá". Ak si nie ste napriek tomu istí, hľadajte na obale pôvod kreatínu, či už v ochrannej snámke CREAPURE, alebo priamo referenciu na výrobcov - Degussa alebo DSM. Výrobcovia používajúci tieto kreatíny sa tým radi pochvália
.......Takze ano ,Creapure je ochrana znamka jednoho vyrobce v Nemecku,ktery vyrabi monohydrat a tento produkt pak vyuzivaji ruzne firmy..u nas napriklad Smartlabs..v Nemecku Weider
Naposledy upravil Iron.Pumping dne st září 24, 2008 4:15 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st září 24, 2008 2:08 am Předmět: |
|
|
neco pro anglictinare
Consumer Protection
A glass of fresh water can contain harmful bacteria and germs. But to the naked eye it looks just as good as 100% pure water. This is true for creatine, too. Even though creatine can look like pure white powder, it can be of inferior quality, containing toxicologically harmful impurities.
Creatinine
Creatinine is a naturally occurring breakdown product of creatine that is excreted via the kidneys. Creatinine values usually serve as a marker for normal kidney function, so to prevent potential kidney problems as little creatinine as possible should be ingested, which means that the amount of creatinine in the starting product should also be as low as possible.
The content of creatinine in Creapure® is below the analytical limit of detection (<67 ppm), and therefore does not give reason to disturbances of health.
Dicyandiamide (DCD)
Product dust may cause temporary mechanical eye irritation. There are sporadic findings of hypersensitivity reactions in humans that indicate skin sensitization. Results of longer-term content toxicological studies indicate nonspecific effects. No carcinogenic potential could be determined. In-vitro studies on mutagenic properties were negative.
The literature refers to a tolerable daily intake of 1 mg/kg body weight for DCD. The content of DCD in Creapure® is lower than 30 ppm. The amount of DCD ingested with Creapure® is in the range of merest traces and is irrelevant in terms of health.
Dihydrotriazine (DHT)
Dihydrotriazine is a compound with unknown pharmaceutical and toxicological properties. It is foreign to the human body. If inferior raw materials are used, DHT is produced as a byproduct of creatine production. Structurally similar compounds have exhibited carcinogenic properties.
Dihydrotriazine is undetectable in Creapure®.
Thiourea
Thiourea is harmful if swallowed and it has a possible risk of harm to the unborn child. Thyroid carcinomas, and tumors in the eye/ear/nose area and in the liver were observed in animal studies. In-vitro studies of mammalian cells showed weak genotoxic effects. Based on these results, thiourea was classified as a possible carcinogen, i.e. as a substance which cause concern for man owing to possible carcinogenic effects. Because of its toxicological profile, the use of thiourea and its numerous derivatives has been banned outright in different areas. For example, it is on the list of substances that are not allowed to be put in cosmetic products.
Creapure® is produced using the “cyanamide process” patented by AlzChem. Thiourea and other harmful derivatives are undetectable in Creapure®.
Typical analytical values for Creapure®:
Creatine monohydrate: min. 99.95%
Creatinine: < 67 ppm (below the limit of detection)
Dicyandiamide (DCD): < 30 ppm
Dihydrotriazine (DHT): not detectable
|
|
| nahoru |
|
 |
odin27
|
Zaslal: pá září 26, 2008 1:54 pm Předmět: |
|
|
ak mozem odporucit kreatin tak jednoznacne len Celmass BSN ,osobne mam s nim dobru skusenost .Brutal dobra kombinacia je N.O-xplode pred treningom a Cellmas po treningu .
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út říjen 14, 2008 7:26 pm Předmět: Kre-alkalyn |
|
|
| Bastard napsal: | | zdar za chvili doberu kre alkalyn a nevim co si mam koipit jestli zase on nebo monohydrat nebo ethyl ester nevim kterej je lepší | Ale kre-alkalyn je také monohydrát _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út říjen 14, 2008 7:28 pm Předmět: kreatin |
|
|
Zrovna přemýšlím o zařazení kreatin k proteinu a tak nevim jestli má cenu ethyl ester nebo krea-genic.. Navíc ted přes zimu mám posilovnu jen 2 týdně , tak nevím jestli nemám na kreatin počkat až pojedu zase naplno... co myslíte? Díky za každý názor _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|