Máčův kondiční log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 278, 279, 280  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Máčův kondiční log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Máčův kondiční log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Máča

PříspěvekZaslal: st květen 01, 2024 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo Brod-Kunovice-UH-Starák-kostelany-ostožská-Hluk-Dolněmčí-Nivnice-Brod

Tak jelikož bylo (nepo spíš mělo být) super počasí tak jsem zvolil kolo, ale bohužel zase fučelo jak prase, takže cca mezi 40-60 km jsem si dost mákl (a přitom jel rychlostí tety na výletě do konzumu )Ale i tak celkem fajn ikdyž to vítr dost kazil a i jsem si to kvůli tomu o nějakýcj 20 km zkrátil páč jsem fakt dřel jak bulhar
Jinak přemýšlím, že bych v případě dobrého a hlavně bezvětrného počasí (páč takových dnů je letos fakt poskromnu) obětoval nějaký víkemdový dlouhý běh kolu.Ikdyž mám za 5 týdnů půlmaraton a chtěl bych mít natrénováno tak abych s to zaběhl aspon kolem 1:45 "na pohodu" tak si myslím, že nemusím nutně každý víkend půlmaraton zaběhnout i v tréninku a můžu si snad dovolit nějaký vyměnit za to kolo.Tím spíš že do závodu fakt nejdu s nějakýma ambicema na suprčas jen si to chci prostě zaběhnout a užít ve svém klasickém tempu kolem 5min/km.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Máča

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2024 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Amerika (kolem chrástky za lesem k hvězdárně), po Brodě (sídliště, Zbrojovka schody)

Tak dnes cca po roce neoblíbená trať (kopečky, kopečky, terén schodečky )..No a dnes jem teda musím přiznat i trpěl.Paradoxně ne na začátku v největších kopcích ale až v druhé půlce, kopce mě asi vyčerpaly a pak to šlo ztěžka i po rovince a schody ke konci jsem si vyloženě protrpěl a bylo to i docela na morál a o závěrečném kopci domů radši ani nemluvím Ale beru to tak že i takové běhy které si teda moc neužívám ale spíš trpím jsou někdy potřeba a snad mě i dají co se fyzičky týká nejvíc..No měl bych si něco takového dávat asi častěj než párkrát do roka ale když mě to prostě narozdíl od jiných běhů zoufale nebaví a netěším se na to a trpím..
Máča

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2024 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota:
kolo Brod-Kunovice-starák-Napajedla-Otrokovice-Kvasice-kroměříž-Kvasice-Otrokovice-napajedla-Starák-Kunovice-brod

Tak první letošní stovečka.Jelikož předpoveď konečně hlásila krásné počasí a hlavně bezvětří, což byla snad první letošní sobota tak jsem obětoval běh kolu a dobře jsem udělal, parádní vyjížďka po asi nejoblíbenější trase Sice lehce přes 100 ale celou dobu v podstatě úplná rovina takže na pohodu..
Máča

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2024 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Újezdec (cyklostezka na polichno)-Újezdec-Brod

Nohy byly pocitově trochu tuhé a unavené ze sobotního kola, ale kupodivu se běželo suprově, ikdyž bylo celkem dost vedro, hecl jsem se i na jeden výživný kopeček, celkově supr běh.
Máča

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2024 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení
kliky/shyby
kliky-225x (52,32,32,28,30x ráno-50x)
shyby-63x (nadhmat-8,7,6,5,5x paralel-6,6,5x ráno: paralel-10x nadhmat-7x)
břicho-natahování nahou na zádech-10x, plank
Máča

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2024 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Nivnice-brod

Běželo se suprově, pěkná 20tečka zase po týdnu a něco.Když vydrží zdraví tak se na půlmaraton můžu těšit..tak snad..
Máča

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2024 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh lapač
41 minut - 8,1km

workout:
bradla/shyby
bradla-37x (10,8,7,6,6x)
shyby-28x (nadhmat-6,5,5x paralel-6,6x)
spodní záda balon-planky-7x

Tak byl jsem se nezvykle proběhnout druhý den za sebou a ještě po dlouhém běhu (hlavně kvůli tomu, že minulý týden byly jen 2 běhy tak bych to chtěl tento dohnt čtyřma a taky proto,že k dalšímu běhu se asi dostanu až v neděli (zítra hokej s vínem takže pátek sobota volno) a nechtěl jsem mít tak dlouhou pauzu).No a taky jsem chtěl zkusit jak to půjde druhý den po delším běhu.No a pohoda šlo to fajn, byl jsem teda na stadionu a pojal jsem to vyloženě zlehka na vyklusání, což se prý i doporučuje na regeneraci, někteří tvrdí že je to leoší než úplná pauza a musím říct, že to bodlo, takže spokojenst.
Máča

PříspěvekZaslal: čt květen 16, 2024 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu

Tak zase bohužel musela být týden zdravotní pauza Po posledním běhu mě zase skolilo nějaké nachlazení, chycené dutiny a hlavně průdušnice (nějak na to začínám asi trpět).Naštěstí na to jak to vypadalo celkem blbě kdy jsem celkem fest sýpal a ztratil hlas jsem se z toho vylýzal celkem rychle - možná zafungovalo i pravidelné saunování.Takže už jse se dnes cítil ok a zkusil vyběhnout, no a šlo to dobře, takže pokud už to bude ok (snad) tak půlmaraton 2.6. vidím pozitivně.
Jinak ještě k té nemoci, před posledním během jsem cítil lehoučké "šimrání" v krku ale doufal jsem že to nic nebude a vyběhl, samozřejmě byla celkem zima a ještě jsem si blbec nevzal ani nákrčník takže zpocený to udělalo své.Příště se na běh prostě fakt vykašlat i při sebemenším příznaku nástupu nějakého nachlazení.
Máča

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2024 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení
kliky/shyby
kliky-220x (50,30,32,29,30x ráno-50x)
shyby-70x (nadhmat-8,6,6,5,5x paralel-6,5,5,5x ráno.nadhmat-10x paralel-9x)
břicho zkracovačky balon-5x10
Máča

PříspěvekZaslal: so květen 18, 2024 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Veletiny-Brod

Tak ani nemoc a týdenní pauza mě z formy nic nevzaly, což se trochu i divím, takže dobrý.
Máča

PříspěvekZaslal: ne květen 19, 2024 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo Brod-Kunovice-Starák-Napajedla-Otrokovice-Zlín-Otrokovice-Napajedla-Starák-kostelay-Kunovice-Brod

Parádní vyjížďka.Ráno byla bouřka a dost pršelo ale naštěstí to polevilo tak jsem to riskl a yyjel to zkusit a dobře jsem udělal, nezmokl jsem a suprově se projel
Máča

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2024 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Újezdec-Brod

Tak dneska se běželo dost ztěžka a těžce jak dechově tak nohama..Nepřisuzuju to ani sobotnímu dlouhému běhu ani včerejšímu kolu, ale spíš včerejšímu válcování..které by teda mělo samozřejmě asi spíš na tuhé nohy pomoct, ale mě to prostě vždycky spíš ty nohy rozseká a na druhý den jou pocitově strašně tuhé.Ale pořád si myslím a věřím že z dlouhodobého hlediska je vhodné nohy cca 1x za týden pořádně proválcovat
Máča

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2024 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

workout
bradla/shyby
bradla-70x (12,9,8,7,7,6,6,5,5,5x)
shyby-58x (nadhmat-6,5,5,5,5x paralel-6,6,5,5,5,5x)
spodní záda balon planky-7x

ráno:
shyby:paralel-10x, nadhmat-7x
kliky-49x
Máča

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2024 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu
51:51 - 10,57km
v průběhu 3 interválky 700 - 800 metrů a kopec na konec, takže pár "zvyšováků" tepovky bylo, ale šlo to super, nohy oproti minulejšku o dost lepší.
Teď budou 2-3 dny volno, zítra jedu do Prahy podpořit naše kluky na čtvrtfinále
Máča

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2024 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota:
Běh Starák-Kostelany-Uh-Starák
1:42 - 19,5km

Naposledy upravil Máča dne út květen 28, 2024 11:42 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Máčův kondiční log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 278, 279, 280  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: