|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
fuj, ty si monštrum na ramená. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | fuj, ty si monštrum na ramená. |
Jsou tady mnohem lepší borci ; cíl mám 5x100, ale to je hodně daleko, minimálně tak tři čtyři měsíce .
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Turakam napsal: | | fuj, ty si monštrum na ramená. |
Jsou tady mnohem lepší borci ; cíl mám 5x100, ale to je hodně daleko, minimálně tak tři čtyři měsíce . |
5x 100kg na military nedají i nějací amatérští strongmani =) dávát na military press svou váhu pro jedno opakování je nadprůměrnej výkon
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:55 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
5x100 na military nedají i nějací amatérští strongmani =) |
No, uvidíme, jak to půjde, u těch tlaků je každé kilo a opakování znát. Až dojedu svojí současnou taho-tlakovou rutinu, kterou plánuju do konce srpna, zkusím se na military zaměřit; můj hrdina z dětství Old Shatterhand zvedl jednou rukou nad hlavu dospělého Indiána, to by byl můj ideál. Nejdřív ale musím najít nějakého nedomrlého rudocha.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:59 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | guruhonza napsal: |
5x100 na military nedají i nějací amatérští strongmani =) |
No, uvidíme, jak to půjde, u těch tlaků je každé kilo a opakování znát. Až dojedu svojí současnou taho-tlakovou rutinu, kterou plánuju do konce srpna, zkusím se na military zaměřit; můj hrdina z dětství Old Shatterhand zvedl jednou rukou nad hlavu dospělého Indiána, to by byl můj ideál. Nejdřív ale musím najít nějakého nedomrlého rudocha. |
Zkus zvednout tohodle indiána
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st květen 16, 2012 10:18 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: |
Zkus zvednout tohodle indiána
|
Ajaj
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st květen 16, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | můj hrdina z dětství Old Shatterhand zvedl jednou rukou nad hlavu dospělého Indiána, to by byl můj ideál. |
karolko toho narozpraval...
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 8:41 am Předmět: |
|
|
Benč
rozcvičení (dyn. strečink, dřepy, kliky pomalé + s odrazem, B 20, 40, 60, 80, 100, ještě strečink  )
8x125 PR
7x125
Benč na šikmé
10x90 (širokánský)
7x80 (úzký)
Kliky na bradlech
11xBW+35
9xBW+35
Tricepsové stahování kladky
11x40
10x40
Břicho
Dragon fly 2x12
Stroj 2x10x60
Zase jsem si na benč trochu přidal, v první pracovní sérii jsem i přes všechno rozcvičování cítil rameno; v druhé sérii bylo prvních sedm opakování ve větší pohodě než v první, ale osmé opakování už jsem tam netlačil, bylo by s dopomocí. Přemýšlím, že si příště raději nechám stejnou váhu, abych udělal čisté 2 série po osmi, ale nevím, jestli potom rovnou přejít na pětky nebo mezi to ještě vložit jeden trénink s 8x127.5. Uvidíme ve středu. Na šikmý benč jsem měl se širokým úchopem rezervu, ale úzký byl na doraz i nižší váhou - až přejdu na pětky, budu muset na ještě víc zabrat na tricepsy.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 9:17 am Předmět: |
|
|
8x 125 na benči je paráda, to máš před sebou slušnou maximálku. já jsem dával osmičku nejvýš se stovkou. ale rameno je sviňa ;) já už kvůli němu půl roku nejedu široký úchop - ani benč, ani šikmý, ani tlaky na ramena... naštěstí můžu aspoň úzký, jinak by mě to nebavilo. až se dá do kupy - doufám, že ještě letos - tak už si ho budu hlídat. jsou různé druhy bolesti, jenže jak je má člověk od sebe poznat... že. tak Ti přeju, aby to v Tvém případě bylo jen nějaké namožení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
Díky  . Myslím (doufám), že to nebude nic vážnýho, pořád se pečlivě rozehřívám a rozcvičuju a úzkostlivě dbám na techniku; nejspíš se ty vazy nestačí regenerovat. Měl jsem to pár měsíců s kolenem a postupně to přešlo. Ale pro jistotu si asi raději zajdu na kontrolu k doktorovi, rameno je hrozně zrádný kloub.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
Mrtvý tah
rozcvičení (dyn. strečink, dřepy 20 až 100, kliky, tahy 60, 100, 130, 160)
1x200 (klasik)
1x200 (sumo)
0x205 (klasik - fail)
1x205 (sumo)
Pendley rows (přítahy v předklonu s položením)
12x85
11x85
Lying hack squat
2x12x190
Přítahy kladky vpředu
3x10x85
Břicho
stroj 2x12x60
Dneska to nestálo za nic, doufal jsem, že dám 5x200, ale nakonec jsem byl rád, že jsem dal jedno opakování, a když jsem si přihodil pět kilo, abych odcvičil aspoň něco, klasický tah jsem dal stěží do půli holeni. A to jsem přibral na 89 kilo a vyžral se do kalhot velikosti 33. Jsem na sebe naštvanej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st květen 23, 2012 8:54 am Předmět: |
|
|
Benč
rozcvičení (dyn.strečink, dřepy 20-100, benč 20, 40, 60, 80, 100, 120)
4x135 PR
5x130
Benč na šikmé
5x90 (úzký úchop)
5x90 (úzký úchop)
Kliky na bradlech
12xBW+35
11xBW+35
Tricepsové stahování kladky
11x40
10x40
Pullover
12x20
Břicho
stroj 2x12x60
přitahovačky 2x12
Něco jsem odcvičil, ale míň, než jsem plánoval, nebyla síla.  Cítím se pod psa - zbitej, unavenej, bez života, počínající deprese, cvičení mě netěší a z představy, že bych měl v pátek tahat další kila, se mi zvedá žaludek; musím si dát deload. Posledně jsem si udělal devět dní úplnou přestávku, ale hrozně se to projevilo na síle, myslím, že bych měl cvičit dál, ale lehké tréninky, řekněme po pěti opakováních s 50% maxima. Nevím, jestli by bylo lepší pokračovat s tímhle programem nebo si dát spíš nějaké fullbody, rád si nechám poradit. Přemýšlel jsem, že by si dal na deload 4 až 5 tréninků. Rozhodí mi to plán, ale co se dá dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|