Dneska z tahů krásně cítím celá záda, od vzpřimovačů přes spodní laty až po trapézy, nejenom spodek. Mám z toho radost, vypadá to, že se mi načítání a nakoukávání techniky přece jen vyplatilo. A mám radost, že můžu tahat.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Tlaky na šikmé - stroj se kotouči
20xkonstrukce
10x40
6x60
3x80
15x100
Shyby
15
8xbw+25
7xbw+25
7xbw+25
15
15
Kliky na bradlech
10xbw+45
10xbw+65
Zakopávání
12x85
12x85
12x85
Triceps - kladka
12x105
12x105
Biceps na Scottově lavičce - kladka
16x70
15x70
Rozpažky - stroj
12x80
12x80
12x80
12x80
Zakopávání
12x85
12x85
12x85
Ty pushpressy mi daly zabrat, pět sérií se stovkou bylo dost, dělal jsem vždycky dva dřepy na jeden pushpress, čísla jsou podle počtu výrazů. Tahů bylo hodně, minimálně těch dvanáct, ale spíš víc, pak už jsem nepočítal. Shyby mi dneska nešly.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Chtěl jsem pushpressů dát víc, ale bolí mě zápěstí a šlachy na předloktí, nejspíš z toho, že v práci poslední dva týdny intenzivně píšu tak 12-14 hodin denně. I ty přední dřepy byly kvůli tomu problém. Zkusmo jsme si dal jednu sérii středních dřepů, přihodil zase maličko na tahy; chtěl bych přidávat po pěti dokud to půjde při téhle frekvenci. Nemám moc čas jíst. :- (
Pitomé zápěstí , málem jsem ten první cvik vzdal, přestalo to bolet teprve při stovce. Ale 105 šlo lehce, aspoň něco. Na zadní dřepy o opáčko míň než posledně, na military jsem něco přihodil, na tahy taky, podle plánu, shyby docela šly. Nějaké pumpování klepítek. Cestou zpátky jsem usnul v tramvaji, málo spánku.
to vypadá na trénink "co tě nezabije, to tě posílí", málo spánku, málo jídla, různé části těla v různém stádiu devastace - třeba zápěstí... jsem zvědavý na pokračování, protože ty tahy ti vydrží ještě hodně dlouho, nejmíň do 200 ;)
to vypadá na trénink "co tě nezabije, to tě posílí", málo spánku, málo jídla, různé části těla v různém stádiu devastace - třeba zápěstí... jsem zvědavý na pokračování, protože ty tahy ti vydrží ještě hodně dlouho, nejmíň do 200 ;)
Snad to se zlepší, to zápěstí mě nejspíš rozbolelo ze psaní; když jsem tlačil 160 na benč, tak to bylo v poho a teď mám problém chytit šedesátku. Tahám třikrát týdně, ale taky počítám, že jak se začnu blížit ke dvoustovce, budu muset s tím přihazováním zpomalit. Ale mám lepší pocit z techniky. Hodně mi pomohl tip, že je dobré vytočit předloktí, pomáhá mi to držet záda pomocí latissimů a tahat zespodu. A paradoxně mi pomáhají ty hranaté kotouče, co mají ve fitku - musím cvičit po jedničkách, protože po každém položení se činka o kus posune, což mi rozhodí setup.
tak třikrát týdně je hodně, to se vyloženě zahříváš... těžké tahy jdou nejvýše 1x, ale věřím, že ty to zvládneš tak 1,5x a s tím vytočením předloktí teda nevím... ani nadhmatem, natož střídavě. ale když to pomáhá technice, tak to je jenom dobře. s dobrou technikou není mrtvola takový očistec a taky už člověk tolik neřeší zranění... prostě zatáhne a buď to tam je nebo není
tak třikrát týdně je hodně, to se vyloženě zahříváš... těžké tahy jdou nejvýše 1x, ale věřím, že ty to zvládneš tak 1,5x a s tím vytočením předloktí teda nevím... ani nadhmatem, natož střídavě. ale když to pomáhá technice, tak to je jenom dobře. s dobrou technikou není mrtvola takový očistec a taky už člověk tolik neřeší zranění... prostě zatáhne a buď to tam je nebo není
Tahám nadhmatem, respektive palcovým úchopem, když mě teď bolí předloktí, a hrozně mi to pomohlo. Vytočím lokty, zatnu laty, nádech, přitáhnu se k čince a jde to. Chtěl bych tuhle techniku držet i vyššími váhami, jsem zvědavý, jestli to půjde.
P.s. Jsem našel video, kde to jeden kluk ukazuje:
Únava se kumuluje, ale ještě musím vydržet dva tréninky, než si dám deload. Dalších pět kilo na tahy, přihodil jsem i na dřepy a tlaky, ale míň opakování.
Pushpressy šly dneska lehce, první dva tahy se 175 byly pomalé, ale pak jsem to rozhýbal. Konečně jsem na 2xBW. Nechtělo se mi moc do dřepů a do tlaků, tam jsem ubral.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru