|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 02, 2011 9:14 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | crazym : to je jasné, že 200g ZAPLIESNENÝCH (pleseň nemusí byť vidno) surových vločiek plných fytátov (ako je u ovsa známe) je riadne množstvo sacharidov.
Peter Ustinov : to si mám navariť ryžu z 200g surovej ryže ? to je na mňa veľa, keď si dám 40 minút za tým 250-300g mäsa... nebudem sa prepchávať. Alebo si prehliadol, že píšem o hmotnosti SUROVEJ ryže ? To by nebolo u teba nič nové, už viac krát som v tvojich názoroch vycítil, že si si dobre neprečítal, na čo reaguješ. Lebo ak fakt myslíš 200g ryže v surovom stave (a potom si na základe toho dobre čítal), tak... to by som v kombinácii s tým mäsom nezjedol, nevošlo by sa to do mňa. Žalúdok nebudem rozťahovať. Nechcem mať zažívacie problémy na úkor čohokoľvek.
|
hele brouku, ted jsi necetl poradne ty
ja psal o 200g vlocek k snidani
a ryzi jsem nepsal
leda by jsi dedukoval z toho, ze jsme napsal, ze obed je pro me 200g masa a dvojnasobek prilohy
tady jsem ale mel na mysli oboji v upravenem stavu
ale treba mas pravdu a prekvapis nas vsechny
takze uvidime, jestli mam pravdu (treba) ja, ktery prosazuje dostatek jidla a nebo ty, ktery jis superzdrave _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
Dnes som docvičil posledný tréning pred urobením fotiek, ktoré ukážu moju formu po mesačnom pravidelnom cvičení.
Mám si foto urobiť zajtra, alebo až v utorok ? Do utorka možno o nejaký ten milimeter viac porastiem.
A - fotky sa robia po napumpovaní, alebo "nasucho" ? Lebo prvé boli "nasucho", bez pumpovania. Takže sa mám aj teraz odfotiť bez "rozcvičky" ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 10:14 pm Předmět: |
|
|
vyfot se s pořádnou naturální eko formou
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 10:17 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | Dnes som docvičil posledný tréning pred urobením fotiek, ktoré ukážu moju formu po mesačnom pravidelnom cvičení.
Mám si foto urobiť zajtra, alebo až v utorok ? Do utorka možno o nejaký ten milimeter viac porastiem.
A - fotky sa robia po napumpovaní, alebo "nasucho" ? Lebo prvé boli "nasucho", bez pumpovania. Takže sa mám aj teraz odfotiť bez "rozcvičky" ? |
Jestli ses minule vyfotil ne-napumpovaný, udělej to teď stejně. Nepočítej ale s tím, že bude nějaká velká změna, myslím, že mi to ani nepoznáme. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
Tak kdyz by to jeste o den odlozil a vyfotil se az ve stredu, coz by bylo dalsich par mm navic, tak uz bychom ten rozdil treba poznali _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: po březen 07, 2011 9:50 am Předmět: |
|
|
Draper : svaly vraj rastú doma, nie ? .... ako odozva na posilňovanie....  . Ale neplatí to tak, že idem na tréning, a o týždeň bez cvičenia budem mať väčšie svaly....
Frozz. : poznáte to, veď uvidíš. A to aj napriek tomu, že 9 z 10-tich dní som jedol len tri jedlá denne.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:32 pm Předmět: |
|
|
co ty fotky, pícháš do sebe synthol, aby to vyrostlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 12:52 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | co ty fotky, pícháš do sebe synthol, aby to vyrostlo? |
ja bych rekl, ze na to jde od lesa. Svaly preci rostou ve dnech volna, takze cim dele bude odpocivat, tim vice jich bude mit, takze tak za pul roku nicnedelani se blejskne ve sve zivotni forme :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 9:02 am Předmět: |
|
|
S tou jeho "zdravou" výživou bude rád, když se na něm udrží aspoň pár kg masa. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
Kde si,ja som sa na teba uprimne tesil _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
asi skoncil na ARO zo zdravej stravy a himalajskej soli _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 15, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|