|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: so květen 07, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
Pribudlo 9 dnešných fotiek........ Ako vždy, bez "napumpovania".... Vyjadrite sa, prijímam kritiku akúkoľvek. Ale slušne. Ďakujem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bazyco
|
Zaslal: so květen 07, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: so květen 07, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
| bazyco napsal: | | a kde jsou přidány ? |
http://lide.ronnie.cz/rando?gal=2707 _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: so květen 07, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
Sklamal som vás mojou formou, čo ?  ... polepším sa. Matematika asi ďalej nepustila. Tréning som vôbec nešidil... Myslím, že málo kalórií bude to, čo ma zmenilo za tie mesiace len minimálne...
|
|
| nahoru |
|
 |
crazym
|
Zaslal: so květen 07, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
ono to je sice zbytečný sem vůbec psát. Já žádnou změnu nevidím, ale ono je pro každýho těžký udělat během pár měsíců nějakou výraznou změnu, ale s tvým přístupem je to téměř nemožný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: so květen 07, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | Sklamal som vás mojou formou, čo ? ... polepším sa. Matematika asi ďalej nepustila. Tréning som vôbec nešidil... Myslím, že málo kalórií bude to, čo ma zmenilo za tie mesiace len minimálne... |
žádnou změnu jsem neviděl, což se dalo čekat
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:43 pm Předmět: |
|
|
asi máš lepší ruce než dřív... jinak ale prostě nic... a já končím s tímhle logem, nemá to smysl... nejspíš to buď myslíš ze srandy a nebo patříš mezi lidi, co mají svůj svět - nemají soudnost - a těm se já už smát nechci...
užij si to, co děláš...
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: so květen 07, 2011 10:10 pm Předmět: |
|
|
Ja som tie tri mesiace drel.... tri krát týždenne celé telo, hlavne kombinované cviky, v každom tréningu drepy, mŕtve ťahy, tlaky, príťahy... popravde ma sere, že zmena je veľmi minimálna (ale je). Lenže aj to osvetlenie je hrozné... moje lýtka vonku na ulici pekne vyzerajú, ale tu na fotkách ani nebolo vidno lýtkový sval... je to šialenstvo.... Samozrejme, vykreslenie nebolo vidno.... ale objemy, tie mi osvetlenie neubralo, to je pravda, tie sú minimálne aj tak... i keď na druhej strane si treba uvedomiť aj to, aký som typ postavy... a že meriam 195cm + neberiem žiadne doplnky výživy na cvičenie.
Niečo musím robiť zle... budú to asi tie tri jedlá denne.... od včerajška jem 4 jedlá denne.... a už pri tom ostanem. Ak nenaberiem objemy, tak... čo to znamená ? Kurva, denne dávam síce len 80-90g sacharidov, ale dávam kvantá tuku (momentálne už 450g), a asi 110-120g bielkovín... Proste nechcem jesť obilniny.... ani obilné výrobky.... Neverím, že bez nich nemôžem nabrať.... uvidím, či tie 4 jedlá denne... budú mať väčší efekt. Ak nie, tak... tak čo ? Prosím si odpoveď :D.
Do riti, fakt ma to štve.... moja stagnácia. Bol som v lepšej forme, pred rokom, v lete.... ale to som jedol denne 400g sacharidov, a asi 300g tukov, 120g bielkovín.... Lenže už obilniny proste NECHCEM.....
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 07, 2011 10:35 pm Předmět: |
|
|
asi mi to nějak vypadlo, proč nechceš obilniny?
jinak, bez sacharidů ve stravě toho asi moc nevykouzlíš..
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so květen 07, 2011 10:53 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | asi mi to nějak vypadlo, proč nechceš obilniny?
jinak, bez sacharidů ve stravě toho asi moc nevykouzlíš .. |
pres tenhle mytus byste se uz meli sakra prenest
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 07, 2011 10:54 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | blazen napsal: | asi mi to nějak vypadlo, proč nechceš obilniny?
jinak, bez sacharidů ve stravě toho asi moc nevykouzlíš .. |
pres tenhle mytus byste se uz meli sakra prenest |
napsal jsem to jako reakci na jeho post, že defakto po sachrech přibíral, bez nich mu to moc nejde .. nepíšu nic o vyvracení mýtů ale "nejíš sachry, nepřibereš ani gram"
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 08, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
cocman : Obilniny nejem, pretože ich neuznávam.... jem len to, čo sa dá jesť aj surové, ale lepšie je to varené (mäso, vajíčka...), alebo to, čo sa dobre je surové (kozí nepasterizovaný syr, zeleninové šťavy, slanina - ktorú aj "pražím",maslo...orechy).
blazen : Zvyšujem príjem kalórií, 7. júla tu dám fotky.... ak nebudú očividné zmeny, tak asi nemám genetiku. Uvidí sa čo a ako... 4 jedlá ustojím (pocitovo),5 by bolo príliš veľa, keďže čerpám energiu z tukov a nie sacharidov... 5 krát by sa mi nechcelo jesť.
Dúfam, že to navýšenie kalórií o 33% mi prospeje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | cocman : Obilniny nejem, pretože ich neuznávam.... jem len to, čo sa dá jesť aj surové, ale lepšie je to varené (mäso, vajíčka...), alebo to, čo sa dobre je surové (kozí nepasterizovaný syr, zeleninové šťavy, slanina - ktorú aj "pražím",maslo...orechy).
blazen : Zvyšujem príjem kalórií, 7. júla tu dám fotky.... ak nebudú očividné zmeny, tak asi nemám genetiku. Uvidí sa čo a ako... 4 jedlá ustojím (pocitovo),5 by bolo príliš veľa, keďže čerpám energiu z tukov a nie sacharidov... 5 krát by sa mi nechcelo jesť.
Dúfam, že to navýšenie kalórií o 33% mi prospeje... |
Změna nebude a genetikou to není. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 08, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
cocman : no dobre, dáš si raz za mesiac pizzu, ale... to predsa nebude ten "fígel", že možno vieš nabrať formu aj na strave mne podobnej.... Záleží od toho, koľko kalórií denne zješ, aký máš metabolizmus, aký si typ (ektomorf, mezomorf, endomorf, kombinácie....), koľko meriaš.
Osobne si fakt neviem predstaviť, žeby som bez prežierania mohol na mojich 195cm a na moje úzke kĺby (som ektomorf, ale mám aj trochu z mezomorfa, ako vidno...) nabrať dostatok svalovej hmoty..... Reálne vidím nejakých 7kg svaloviny ktoré môžem nabrať za určitú dobu (neohraničenú), myslím, že viac už nie je možné bez nejakej "dopomoci" chemického rázu, a bez toho, aby som si rozťahoval žalúdok a bol z toho fyzicky unavený (z neustáleho trávenia...).
Chémia by u mňa mohla urobiť fakt dosť ("rozšíril" by som možnosti svojho tela)... ale o to nemám záujem, a ani nikdy mať nebudem, keďže nejem ani sladkosti, konzervanty, chlieb, nepijem, nefajčím. a robím si detoxikácie organizmu pravidelne... To by bola irónia, keby som si ja začal s AS... to skôr sa preorientujem na mužov, a ženy ma prestanú zaujímať...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|