|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merrao

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Merrao: Opravdu nechapu, ze musis psat do kazdyho topicu a to i presto, ze vis o danem tematu totalni ho*no!
Jinak sorry za OT |
Nepíšu do každého a já se tady taky ptala na jeho styl výživy mimo to, že jsem vyjádřila názor. Pokud máš vůči mě averzi (a to jen kvůli plechovce tuňáka? - nebo tak nějak od té doby jsi na moje posty agresivní/nepříjemný), zkus si mě nevšímat.
Rando: Každý jsme jiný (já bych se cítila jako kdybych se právě ponořila do oleje), a to, že jíš "málo" jsem zprvu soudila ze snídaně na první stránce a přehlédla jsem gramáž ořechů. Tak sorry.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: |
Nezdá :) A těch 7 vajec taky ne, pokud nevyazuješ žloutky .
Otrok jídla, no záleží jak to bereš. Mě to třeba baví a jsem holt rozežraný člověk a mám denně chuť na tisíc jiných věcí :)
Jinak se podívej na logy lidí co tu jedou CKD. Jedí víckrát denně a mají minimum sachrů.
Organismus si to nežádá, organismus si žádá jen jíst pravidelně a důležité živiny .
Ale kdybych měla svých 7000kj vměstnat do tří jídel, tak zaprvé bych se cítila nehorázně přecpaná, a musela se jít po obědě raději vyspat, nebo bych to jednoduše vyloučila zpět na talíř v brzkých 5 minutách.
Osobně si myslím, že jíst 5x a víckrát denně není pro organismus a žaludek taková zátěž ...
Nekritizuji tě, jen máme rozdílný názor, ale výživa je individuální, proto není adekvátní tvrdit co je 100% správné. No držím pěsti a těším se na aktuálku.
Btw. ty vážně sníš 100g másla? Jako rozpuštěného na vejcích? Není ti potom špatně z toho mastného? |
1. No jo. Kazdej uz tady davno vi, ze ty zloutky propagujes, ze jsou super, tak to ale nemusis cpat do kazdyho topicu.
2. A takze 2 az 3 hodiny je spravne? To by clovek nedelal preci pomalu nic jinyho, nez jedl.
3. 7000 KJ ma spousta lidi tady ve 2 jidlech, tak z toho nedelej kovbojku. A to ze bys byla precpana jenom dokazuje, ze toho v podstate o jidle nic nevis.
4. Mozna to nevis, ale tuky se traveji o trosicku dyl. Takze z toho je jasny, ze clovek nema hlad kazdy 2 az 3 hodiny, jako kdyz se cpe sacharidama.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
Merrao, jde spíš o to, že Rando je tu už velmi známý svým "stravováním", takže nemá smysl mu tu říkat co by měl a jak je to lepší a proč to takhle dělá, ale spíše si užívat jeho zápisky, smát se a připravit si výbuch smíchu až nám ukáže aktuální formu, kterou tu slibuje asi milion let.
Chápu cocmana, akorát to napsal trochu neomaleně. Asi bych to přirovnal k tomu, že jsi teď něco jako nováček na fotbalovém hřišti. Každý už máme na hřišti své místo, každý se tu už tak trošku zná a víme, co od koho čekat a je už jasně daná zaběhnutá fungující taktika, a Ty jako nováček přiběhneš a začneš tu všem do všeho mluvit, jak by ta taktika byla lepší a jestli tyhle kopačky nejsou lepší apod. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | 2. A takze 2 az 3 hodiny je spravne? To by clovek nedelal preci pomalu nic jinyho, nez jedl.
3. 7000 KJ ma spousta lidi tady ve 2 jidlech, tak z toho nedelej kovbojku. A to ze bys byla precpana jenom dokazuje, ze toho v podstate o jidle nic nevis.
4. Mozna to nevis, ale tuky se traveji o trosicku dyl. Takze z toho je jasny, ze clovek nema hlad kazdy 2 az 3 hodiny, jako kdyz se cpe sacharidama. |
2. já s tím problém nemám.
3. jenomže spousta lidí tu nemá dvě jídla za den; nechápu co by to dokazovalo
4. vím a chtěla jsem napsat, že se omlouvám za to, že jsem to napsala protože uznávám: sama jsem deset deka másla sníst nezkoušela.
Esko:
Možná se nekontroluji a píšu ty posty rozkazovačně, nicméně někdy to myslím tak, že se spíš ptám (něco na styl oznamovací-tázací věty), než že si stojím za svým.
Neznám totiž všechny chemické bioprocesy v lidském těle, takže si nedovoluji tvrdit něco stoprocentně.
Každopádně díky za vstřícnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
Problem s tim nemas, protoze beres jidlo jenom jako jidlo. Ale jsou tu i taci, kteri ho berou spis jako palivo a je jim jedno jakou to ma chut atd
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
Ono si je třeba uvědomit, že jídlo není pro tělo úplná pohodička, ale ve své podstatě je jeho zpracování hodně vyčerpávající, tělo u toho spotřebuje například spoustu pomocných látek. Pokud někdo bagruje fakt každý dvě hodiny, dokážu si představit, že to tělo může být v neustálé únavě a stresu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
Kdyby bylo na mě, jím jen 3-4x denně, ale není na to čas, takže musím jíst častěji. Je to paradoxní, ale je to tak. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
bazyco
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | vyfot se s pořádnou naturální eko formou |
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 7:34 pm Předmět: A____N_____K____E____T____A |
|
|
Anketa : Mám tu dať fotky 7. mája s aktuálnou formou, alebo fotky mám dať až 7. júla ?
Ďakujem za vyjadrenia.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
Dneska. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
doufam, ze predvedes neco lepsiho, nez mas na tech starejch fotkach, protoze to by dokazal kazdej na rejzi a kurprsech. Docela dost nesnasim frajery jako ses ty, ze prijde s necim revolucnim, vysledky nic moc a stejne si nenecha poradit, vseci co pisou neco jinyho sou kreteni, jen ty ses ten nejlepsi odbornik. Tet si me pripomel tu kauzu s tou drahou balenou vodou z ledovce, jak to bohaci v USA bumbali a mysleli si, jak pijou tu nejlepsi vodu nekde z ledovce a pritom to stacel nejakej borec ve Svedsku z vodovodu...
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
blazen : z marca (březen) mám len dve fotky, dám ich. Zo 7. marca....Aprílové nemám, a ďalšie prídu 7. mája.
hovnival : podľa Kwasniewskeho diéty sa stravujem mesiac... vo februári a v marci som nemal ani poňatia o Kwasniewskeho diéte. Navyše, jem len tri krát denne. Ale asi to zmením na 4 krát, aby transformácia "konečná" (ktorou aj tak nič neskončí...) 7.7. bola dosť rozdielna od mojej formy zo 7.2. ....
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
Takže zajtra tu pribudnú sľúbené fotky. Do týchto dní (až na dnešok) som jedol tri krát denne...zvyšujem to (od dneška) na 4 krát (viac si neviem predstaviť a odmietam...).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|