|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cored
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 1:00 pm Předmět: |
|
|
Jak nemuzes s 8kg udělat pár striktních reps? Zkus to a uvidíš že to jde. To by v tom byl čert aby to nešlo. Já s míma 56kg dělám tlaky s 12kg a to jsem slabý jak čaj. Musíš si trošku věřit.
A promin za spam.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jetam94
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 1:19 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | Jak nemuzes s 8kg udělat pár striktních reps? Zkus to a uvidíš že to jde. To by v tom byl čert aby to nešlo. Já s míma 56kg dělám tlaky s 12kg a to jsem slabý jak čaj. Musíš si trošku věřit.
A promin za spam. |
Nespamuješ. Zítra ty váhy zkusím zvýšit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | Promin, neber to nějak špatně, ale nechceš to zařít trošku víc drtit? Trošku bych ubral reps a přidal váhu. Neber to jako utok, ale třeba tlaky na ramena se 4kg jednoručkama s tímto u nás děti co mají 13 let poskakují po posilovně. |
Řekl bych, že tohle je přesně ten důvod, proč v posilkách vidíme mladý kluky, který si naložej víc, než zvednou, tahají to vším možným, polovinu cviků dělají špatně technicky a ještě s dopomocí.
Přesně pro to, že se jim někde směje a prudí do nich, že to málo "drtí", navíc v tomhle případě ještě takhle přes internet bez znalosti jakýchkoliv okolností. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 3:09 pm Předmět: |
|
|
Přijde ti že bych někoho prudil? Jen jsem se mu snažil pomoct. Cvičí dobře jen mi přišlo divné aby 18kluk cvičil s barevnýma činkama. Kdyby to na něj bylo až až na ukor techniky je jasné, že si má ubrat. To pozná sám.
Edit: Ad dá na koho chce. Od toho si taky píše log ne? Aby se k tomu někdo vyjádřil
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
Cored pokud si dobre pamatuju tak mas tedka nejaky problemy se zadama nebo cimsi, ze? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 4:05 pm Předmět: |
|
|
Hele proč skákat ze 4 na 8? Ber to rozumně. Teď se zlepšuješ i se 4ma, tak tam šoupni na další týden 5 nebo 6, a ber to postupně. Nejdůležitější je, že ty svaly cítíš a reagují. Zvyšuj postupně, technicky to dělej dobře a vyprdni se na týpky, co sebou škubou, aby ukázali, že jedou hard...
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 6:18 pm Předmět: |
|
|
Cored- ty zada ma z toho ze byl proste saso a moc blaznil a drtil spatnou technikou, mam pravdu?
-jako jo, 4 kila nebo 20..... je to podle sily, holt kdyz silu na vic nema, tak at jede se 4, psk prejde na 5-6 a pak na 8,.. a dal, ale at to zkusi :-) nemusi nutne preci odjet 10 opacek, ale treba 6...ale dobrou technikou... ale treba ustinov umi poradit. Kazdopadne, lepsi cvicit s mslou vahou nez vubec, nebo jet s velkou vahou a za 2 roky mit problem zskrouzit rukama.....
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
rammstein12
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 8:33 pm Předmět: |
|
|
A co se ti nelíbí na deseti opakováních? V objemovém tréninku je to nejběžnější délka série.
Taky se přikláním k tomu ze začátku se naučit techniku s menší váhou a později teprve váhy zvyšovat a nikam se nehnat. Navíc to není jenom kvůli technice, ale taky se tím připraví svaly, vazy, šlachy atd. na budoucí vyšší zátěž, takže je to lepší i ze zdravotního hlediska.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
Už mu to tady nebudeme dál zasírat. Já řekl svuj názor vy svůj. Řekl, že zkusí navýšit váhy když mu to sedne, bude ho to víc bavit apod. Tak jsem rád, že jsem někomu pomohl. Když né tak se nic nestane. Je to Matějova věc a dál už to neřešme.
|
|
| nahoru |
|
 |
jetam94
|
Zaslal: po leden 13, 2014 8:42 pm Předmět: Trenink c. 4 |
|
|
Pondeli 13. 1. 2014
Bench-press
8x 30 kg
8x 30 kg
8x 30 kg
8x 30 kg
Prijde mi, ze prsa jeste muzou, ale ruce nezvednou vic.
Kliky na bradlech
8x s dopomoci
8x s dopomoci
8x s dopomoci
8x s dopomoci
Pritahy s T-osou
10x 25 kg
10x 25 kg
10x 25 kg
10x 25 kg
Shyby
8x s dopomoci
8x s dopomoci
8x s dopomoci
8x s dopomoci
Drepy
8x 40 kg
8x 50 kg
8x 50 kg
8x 50 kg
Konecne klasicky drep, ale technicky nic moc... na multipressu mi to prijde lepsi, i kdyz me za to asi ukamenujete :)
Tlaky na ramena s JC
10x 6 kg
8x 7 kg
10x 6 kg
8x 6 kg
Zkusil jsem trosku vyssi vahy, ale s technikou jsem nebyl spokojenej... Mozna tento cvik nahradim priste druhym military-pressem v tydnu.
Bricho + lytka
|
|
| nahoru |
|
 |
jetam94
|
Zaslal: čt leden 16, 2014 10:53 pm Předmět: Trenink c. 5 |
|
|
Dneska jsem nemel moc casu, proto jsem si vytvoril rychly trenink slozeny z neprilis slozitych cviku na cele telo.
Ctvrtek 16. 1. 2014
Mrtvy tah
6x 50 kg
6x 50 kg
6x 50 kg
6x 50 kg
6x 50 kg
Mrtvolu zacinam mit rad, oproti klasickymu drepu mi prijde technicky mnohem snadnejsi.
Tlaky s JC na sikme lavici hlavou nahoru
10x 8 kg
10x 8 kg
10x 8 kg
10x 8 kg
Kliky na bradlech
8x s dopomoci
8x s dopomoci
8x s dopomoci
8x s dopomoci
Legpress
8x 100 kg
8x 100 kg
8x 100 kg
8x 100 kg
Zkracovacky
|
|
| nahoru |
|
 |
jetam94
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 7:31 pm Předmět: Trenink c. 6 |
|
|
Po týdnu jsem opět zpátky... 2 tréninky jsem vynechal kvůli bolavému ramenu, ale teď už je všechno v pořádku. Bohužel jsem zjistil, že mám křivý záda (levá lopatka je o několik cm výše než pravá), což mi komplikuje a ztěžuje cvičení klasického dřepu.
Čtvrtek 23. 1. 2014
Dřepy na multipressu
6x 60 kg
5x 70 kg
5x 70 kg
5x 70 kg
6x 60 kg
Dneska to šlo.. 70 kg je pěkných.
Bench-press
8x 30 kg
8x 35 kg
6x 35 kg
6x 30 kg
Kliky na bradlech
8x s dopomocí
8x s dopomocí
8x s dopomocí
8x s dopomocí
Přítahy T-osy
8x 25 kg
8x 30 kg
8x 30 kg
8x 30 kg
Shyby
8x s dopomocí
8x s dopomocí
8x s dopomocí
8x s dopomocí
Military-press
8x 15 kg
8x 15 kg
8x 12,5 kg
8x 12,5 kg
Břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 7:57 pm Předmět: Re: Trenink c. 6 |
|
|
To si zjistil sám nebo ti to řekl doktor s tou lopatkou..?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|