Milan log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Milan log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Milan log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2016 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Disciplíny na první závod U105:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2016 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

docela mazec
Mravenec1

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky čtu to, co jste psali :)

ikí: díky za informaci, už tedka zjišťuju jaké tam je náčiní a je to dobré určitě si to jet ošahat
porad špehuju starej topic "cizo", kde Michal odjel nekolik závodů a trojboj, spíš mě to baví takle zpětně pročítat.. docela je fajn, že to neni smazané, protože je to hezky zaznamenaný deníček

ahoj,

dnešní v pořadí druhý trénink v Pardubicích u P. Marka a Sváti

první: AXLE LIFT (tyč v základu tam byla 40-45kg - vážili to iks-krát a hazelo to vzdy něco mezi), tak celkem těžší osička
- 2 x 8 x 40-45kg
- 3 x 80-85kg
- 1 x 90-95kg (přemístěno čistě bez opasku)
- 0 x 100-105kg
- 1 x 90-95kg (přemístěn bez opasku)
- 2 x 2 x 80-85kg
..trošku zklamanej, že hned odcházeli ramena a tricepsy ..oproti klasické ose teda docela rozdílné pro mě

druhý: BENCHPRESS S LOGEM
10 x 75kg
..bylo to jen na vyzkoušení, příští tréninky už s více seriema
- taky tam tahle disciplína bude
..celkem mi to příjde odost těžší než klasický benč.., ale jel jsem to poprvé, hodně z toho odchází tricepsy

třetí: ATLASŮV KÁMEN s voskem
nejmensi je 115kg
z 10 pokusů jsem ho ani jednou nepřehodil (přes 1,5m)
..zvedl jsem ho ze země nejdřív 10cm cca a pak se mi povedlo 30cm cca., ani jsem to nedostal na kolena, zkusil sem to poprvé, tak doufám, že to natrénuju
..ale zklamalo mě to dost, že to nešlo.. musim to zkoušet hodně, jednou půjde přehodit
..předloktí mam teda solidně sedřené, modřiny budou, ale říkali, že z koulí to bejvá dodrbaný prostě

čtvrtá: TYRE FLIP - guma má 350-400kg
z té jsem měl velikou radost, dal jsem ji 15x celkově ... docela bolelo to pokladani na břicho, jak se pod ni leze, ale to k tomu patří
..další je 550kg, ta ale je ohromná, stou ani nepohnu, ale za čas to zkusím

Celkově jsem strašně moc spokojenej, že můžu cvičit s takovým skvělým vybavení. Super atmosféra s klukama, jsou pohodový, pomáhají. Hrozně se těším na další trenink,

příště pojedeme mrtvý tahy s tlustou osou, mozna ale jen mozna naky dřepy s takovou zvlastní osou (kdyz ji das na trapezy tak je takova zohybana, ze ma kotouče níž), pak tahat pneumatiku 550 za sebou jako takovy trenink na tahání kamionu, ještě se uvidí, co se pujde
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.4. - fitko

přemístění + tlak,výrazový tlak
3 x 8 x 50 tlak
1 x 70 tlak
3 x 3 x 80 výraz

mrtvý tah
3 x 120
3 x 140
2 x 160
2 x 2 x 170
10 x 100

dřep
5 x 100
10 x 100

vzpor
+ 25 - 55kg

už po prvním cviku předloktí a bicepsy namožené dost..ještě z těch atlasů
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2016 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,
1. května
v pořadí 3. trénink strong-disciplíny v Pardubicích u P. Marka a Sváťi Vobejdy
celkem nas dnes trénovalo 7

1) LOGLIFT (podruhé v životě ruce)
dneska sem posunul osobáček +5kg na 90kg

.následovalo 8 pokusů o 95kg, ale nedostal sem to nad hlavu..
..Sváťa je strašné hovado, co tam zvedal..ze země hned překulil a hned nad hlavu, aniž by to nachvili položil na ramena..hrozná mašina ten chlap
..ten, když zařve tak to prostě jde 100x líp
..Marek skoro 120 kládu jen tlakem čistým
..skvělá hecovačka, facky

2) TYRE FLIP 350-400KG / 550KG
- 350-400Kg šla napohodičku 6x na rozvičení
- 15pokusů o přetočení 550kg ....ani hovno, bohužel..je obrovská...ale nadzvedl jsem ji, budu trénovat..jednou příjde čas, když půjde

3) FRAME CARRY (nošení ohrady) - úchop byli lešenářské trubky...
- takže dost tlusté.. chlapy to tam sotva dávali...síla a chuze šla napohodu, ale udržet to skoro nešlo.. jeli sme 120-180kg... váha maličká, ale pár kroků sem dal, ale teda úchop dostal počudit

4) ATLAS STONE 115kg přes 1,5m
..ani dnes jsem ho nepřehodil, ale pokrok byl...dostal jsem ho na kolena a zvedl, ale nezvládl sem ho dostat tak vysoko...vyklouzl mi, ale už nemam problém ho zvednout na kolena... nejtěžší bod je přehodit to... natrénuju, začíná mě to bavit, ale předloktí úplně bez kůže skoro.. ten vosk to stáhne celou kůži z předloktí.. pekelne.. ale zároveň úžadná disciplína..
..kluci tam jeli bez vosku 155kg kamínek, jak hovno..
..hec byl skvělej

Celkové zhodocení: Zdrbanej, unavenej šíleně, ale mam obrovskou radost z tréninku, jsou vidět pokroky malé.. ještě měsíc a 4 dny do startu na soutěži.. strašně se těším.
Jsem hrozně rád, že mam možnost trénovat s klukama, co mi pomáhaj, chválej a hecujou.

Moc příjemná atmosféra, super zábava.. až bude léto, tak si tam budem grilovat po tréninku a sem tam pivko zasloužené.. je to přímo v lanovem centru, plno lidi na nás kouká, běháme po parkovisti lidi se zastavuji a sleduji jak zápasime s ohradou, pneu... je to skvělé prostředí.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink nohou

1) Supersérie: zakopávání & rumuny s osou
20x25kg & 12x30kg
15x45kg & 12x50kg
10x65kg & 12x50kg
10x65kg + 15x45kg + 15x20kg & 12x50kg

2) DŘEPY
10X50kg
8X80kg
5x110kg
3x140kg
1x160kg
1x170kg
1x170kg
1x175kg
10x50kg

3) PŘEDKOPÁVÁNÍ s podržením
20X20kg
20x20kg
20x20kg
35x20kg

4) PLANK

+25KG - 1,5 min.
+50KG – 45SEC / 25KG – 1 min / bez vahy 2 min.
+25kg – 1 min / bez vahy – 2 min

Mravenec1

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2016 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
dnes čtvrtý trénink v pořadí.. se Sváťou Vobejdou a Petrem Markem

1) AXEL LIFT
6 X 45KG
3 X 75KG
3 X 75KG
1 X 85G
1 X 95KG.. přemístěno technicky, podskočil jsem to (neboli bez polozeni na opasek)

2) LOGLIFT
2 X 75KG
2 X 75KG
2 X 75KG
1 X 85KG
1 X 85KG
1 X 90KG
0 X 95KG
0 X 95KG

3) BENCH S LOGEM (bez odrazu)

5 x 75kg
3 x 85kg
3 x 95kg
3 x 95kg
1 x 100kg
2 x 100kg
6 x 85kg
5 x 85kg
5 x 85kg

4) TYRE FLIP 350-400kg

5) DYNAMICKÉ VYHAZOVÁNÍ PNEUMATIK DO VÝŠKY A SNAHA PŘEHODIT CCA. 5 METRŮ VYSOKOU LAŤKU (něco jako je se sudama, akorát sme jeli s pneu menšíma)
15 přehozů

trénink skvělý, jen mám hrozně unavený úchop a bolest zápěstí a předloktí ještě furt z těch koulí..
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2016 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,
dnes pátý strong trénink, závody už se blížej rychle

1) SUPER YOKE
- 240kg
- 270kg
- 300kg
- 300kg
- 300kg
- 300kg
- 240kg
..něco nachozeno, metry už nepamatuji

2) BENCHPRESS S KLÁDOU

- 10 x 65kg
- 3 x 85kg
- 3 x 95kg
- 3 x 105kg

kluci: Kolik chceš Mílo?
já: 85 na víc op.
kluci: Na pumpovačky se vys*r, 115 poď

- 1 x 115kg (+2 dopomoc)
- 1 x 115kg

3) ZDVIH JEDNORUČKY (nakladaci jednoručka)
- 3 x 40kg
- 3 x 50kg
- 6 x 1 x 60kg
..radost..brzy snad ta giganticka 65tka pude

4) HODNE PROHLEJ A NEPROTÁČECÍ AXEL LIFT

6 x 75kg
2 x 85kg
..docela těžký to přemístit, jak to bylo prohlé a neprotáčecí..ale jeli jsme to umyslne takle s shitovou osou na dojeti se jen

> PADALY NÁM KROUPY, SPRCHLO TROŠKU, ALE MOC SEM SI ZAMILOVAL TOHLE BEJČENÍ VENKU. UNAVENEJ A BOLAVEJ SEM ŠÍLENĚ, YOKE JE NA TY ZÁDA STRAŠNĚ DEVASTUJÍCÍ.. ALE SNAŽÍM SE VŠECKO DĚLAT JAK MI ŘÍKAJ...ABYCH SE NEZRANIL.

..UŽ JSOU VENKU VÁHY I PRO DALŠÍ ZÁVOD, KTERÝ JE 25.6., TO JE 20 DNÍ PO KRALUPECH HNEDKA.. TAKLE VYPADAJÍ TEDY ČELÁKOVICE:
Turakam

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2016 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechceš dať tomu celému trošku viac času, takto si akurát ublížiš, dva roky si pekne v pokoji naberaj, skvalitňuj, silni, zasypať by tiež nebolo zjavne odveci , sám vieš proti komu budeš súťažiť, a potom skús, súťažiť v 105ke je zatiaľ riadne prestrelené, skúsenosti-neskúsenosti.

Naposledy upravil Turakam dne ne květen 15, 2016 8:59 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2016 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Nechceš dať tomu celému trošku viac času, takto si akurát ublížiš, dva roky si pekne v pokoji naberaj, skvalitňuj, silni, zasypať by tiež nebolo zjavne odveci*a06* , sám vieš proti komu budeš súťažiť, a potom skús, súťažiť v 105ke je zatiaľ riadne prestrelené, skúsenosti-neskúsenosti.

Už je tady zas!
Turakam

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2016 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Turakam napsal:
Nechceš dať tomu celému trošku viac času, takto si akurát ublížiš, dva roky si pekne v pokoji naberaj, skvalitňuj, silni, zasypať by tiež nebolo zjavne odveci*a06* , sám vieš proti komu budeš súťažiť, a potom skús, súťažiť v 105ke je zatiaľ riadne prestrelené, skúsenosti-neskúsenosti.

Už je tady zas!

Diamond for the rescue
Mravenec1

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Nechceš dať tomu celému trošku viac času, takto si akurát ublížiš, dva roky si pekne v pokoji naberaj, skvalitňuj, silni, zasypať by tiež nebolo zjavne odveci , sám vieš proti komu budeš súťažiť, a potom skús, súťažiť v 105ke je zatiaľ riadne prestrelené, skúsenosti-neskúsenosti.

je to docela bezhlavé to přiznávám, zranit se můžu

zase se mi nechce čekat 2 roky, nevěřím moc tomu, že za dva roky čekání bych se zlepšil natolik, abych si řekl 'ok ted je to na 105tky'. pomocnicky ee.

přestřeleny to je, ale zase se mi chce to zkusit, snazím se

za cíl mam objet tento rok všecko , co je pro mě možný a zkoušet vše, co se naskytne.
..po té v uvozovkách "sezone" pak uvidim podle všech závodů, kdyžtak se jenom ztrapnim a budu za deb*la před lidma, kterej se sere někam na co nemá.

ono to půjde.

ted se mi do toho vsírá zkouškové období.. dnes to začíná zápočtem z fyziky
..ve čtvrtek rano zápočtem z matiky, pak jdu hned cvicit a odpoledne započet z geometrie
ryvaru

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já si taky myslím že je dobře když začneš už teď... ty závody tě určitě posunou dál, získáš zkušenosti, motivaci,... určitě bych to nějak extra neodkládal... hodně štěstí, ať ti to vyjde co nejlíp
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
já si taky myslím že je dobře když začneš už teď... ty závody tě určitě posunou dál, získáš zkušenosti, motivaci,... určitě bych to nějak extra neodkládal... hodně štěstí, ať ti to vyjde co nejlíp

díky ti za komentář!
tobě také ať se dař
koukal sem ti do logu na report ze soutěže.. klobouk dolu před tebou
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,
tady vkládám videjka od Petra Marka.. něco maličko sestříhal
snad se budou líbit, kdo se mrkne

(ja mam šedou mikinu s "C" na zádech a modré triko ve videích)

1. část (tyre flip, loglift, axle lift, benchpress w. log dumbell,...)

2. část (super yoke, bench w. log, axle shitovej, dumbell,..)

Petr minulou sezonu vyhrál. Mám v něm za ty tréninky velký vzor. Je vstřícnej a má čas na mě. Tak si toho dost vážím.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Milan log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: