|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
Zaslal: st květen 18, 2016 6:37 pm Předmět: |
|
|
Krása, nádherně jsi to rozjel. Za mě určitě do toho jdi ted naplno a na nic nečekej, na nikoho se neohlížej, žij svůj sen a pořádně makej, máš energii, chut a čas. V budoucnu je dost pravděpodobné, že z těchto tří věcí bude nějaká chybět, dost možná všechny jako u mě  a potom budeš litovat. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mravenec1

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 8:53 pm Předmět: |
|
|
Cmeni diky ti, kdyz sem se nad tím tak zamyslel, tak je to pravda. Svým způsobem nejlepší podmínky, který je třeba využít. Mimochodem nas trénink porad platí. Dorazím rad až bude volnější víkend.
Ahoj,
Dnes 6sty trénink v pořadí.
Loglift
65-90
Axel deadlift
Do 170
Jednorucka
30-55
Drep s axel tyč
Do 3x3x120
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá červen 03, 2016 4:02 pm Předmět: |
|
|
ahoj,
sedmý trénink byl před týdnem někdy
kufry 105, 125kg
log do 95kg x 0,0,0,0
bench s kládou do 115x1
kameny 115kg x 0,0,0,0
..nešlo to, pršelo, byly jsme promachany
Tím příprava na Kralupy zkončila - 7 tréninků venku, 12 tréninků ve fitku (zataženo 2x1x200 na mt, jinak při starém)
Tuhle neděli teda Kralupy (pořadatelé o něco zvedli váhu na benchpress s kládou, takže je tam 120kg na počet opakování za 1 min.) ..120 je me maxko na normalni benč
Bude tam cca 18 závodníků..od nás z party tam jedem: já, Petr Marek, Svatopluk Vobejda, Jaroslav Dvořák a z kamarádů Roman Grigar, Ludvík Lang. Tak tam nebudu mezi cizími úplně.
Plány:
5.6. - Kralupy
25.6. - Čelákovice
2.7. - Varnsdorf (kategorie Strongman do 100kg, není to součástí Grand Prix zavodů)
..
další jsou později, postupně pak napíšu.
Těším se, zaroveň mám nervy, že nic nezvednu.
Budu se snažit. Dám vědět nějákým minireportem tady v log.
Zatím se mějte. Čtu, sleduju diamondovi videa, drapera, turakama, darka, ryvaru, všecko a všechny vidim.
btw: aktuální váha 94,5kg.. tak teď odpočívám a snažim se trošku přibrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá červen 03, 2016 5:09 pm Předmět: |
|
|
Držím palce :).
Mně to bohužel v Kralupech časově nevyjde, ale do Varnsdorfu bych chtěl přijet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 03, 2016 7:29 pm Předmět: |
|
|
Tak sa drž, musím priznať, že si ma inšpiroval začať sa trošku hrať s vybavením. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so červen 04, 2016 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po červen 06, 2016 6:46 am Předmět: |
|
|
1. závod v Kralupech nad Vltavou
Časové rozmezí dne:
Vyjeli jsme v 08:00
Dorazili na místo v 9:30
Koukali na příchozí a ženy (byla tam Katka Kyptová).
Samotný závod nám začal někde mezi 13:30-14:00
Závod trval do 18:00
Domu jsme dorazili v 20:45
Bylo to velmi dlouhé a hodně to unavilo na sluníčku celý den.
Navážil jsem 93,5kg
K samotým disciplínám:
1/ Tažení kamionu 8t na popruzích bez protilana na 20m
- dal jsem za 27sec.
- strašně šťastej, že jsem stím pohl a dotáhl to do cíle... obrovská radost
- nohy po dotažení ihned vyply, lýtka v křeči trošku, nešlo ani stát, strašný záběr na nohy to je
2/ Tlaková kombinace v pořadí 105 kláda, 105 axel, 55-60kg JR
- nezvládl jsem kládu, tím tedy nic
- kdyby se začínalo jednoručkou nebo axlem...tak bych při štěstí měl nějáký bod
3/ Super Yoke (chůze s konstrukcí na zádech) 300kg / 20m
- ani jsem konkstrukci neodlepil od země
- rozhodčí mi řikal, že sem udělal chybu a dal si to bohužel velmi nízko, tak zas za rok.
- na tréninku jsem se 300 chodil - upřímně řeknu, že jsem opravdu věřil v jednu disciplínu a to právě v yoke, že ho donesu celý a realita úplně jinde.
4/ Benchpress s kládou 120kg - sám podat, sám převalit, sám vytlačit a zahájit opakování z pozice proplých rukou
- nedal jsem ani jedno opakování
- abych i pravdu řekl, zarazilo mě, jak to bylo těžký, tréninkově jsem měl tohle zmáknutý tak na 2 opakování... ale realita byla opět jinde
5/ koule, koule, koule a zase koule...
- nedal jsem žádnou, absolutně mi nejdou, neumim je, nesnáším je, uplně mě to psychicky zničilo, síla na nějákou byla, ale numím techniku..
Výsledky:
Nad 105:
1. Mari Zvrtek
Do 105:
1. Sváťa Vobejda
2. Petr Marek
3. Roman Grigar
11. Jarda Dvořák
Byl jsem poslední tj. 16. místo.
Nic se nevedlo až na kamion. Jsem z toho zklamanej dost. Věřil jsem opravdu, že něco zvednu, snažil jsem se, na víc jsem tam včera neměl. Říkal jsem si, že to bude v pohodě všecko, ale nervy udělají také své, nevim jesi to mam jen já nebo taky většiina. Začnu najednou bláznit uplně a pak to nejde, strašně vynervovanej jsem, když něco nedam, tak mě to psychicky uvnitř uplně sežere.
Celkově akce hrozně moc pěkná, jsem šťastej i přes trapas posledního místo, že jsem mohl být mezi těmi borci. Poznal jsem i PuniMana, strašnej pohodář. Skvělá atmosféra a podpora mezi závodníky.
Za 3 týdny Čelákovice, kde disciplíny jsou skvělé - cíl: nebýt poslední.
Za týden jedu zase na trénink za Vobejdou a Markem, trošku to už vymysleli a budem cvičit trošku systematicky a né stylem "co nas napadne".
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po červen 06, 2016 7:17 am Předmět: |
|
|
Nic si z toho nedělej! Však o to šlo, vyzkoušet si i atmosféru závodu, nervy a že když ti něco jde doma, tak to neznamená, že to dáš na cizím náčiní. :) Já jsem na tebe pyšná, že si do toho šel a zabojoval. Tenhle rok si všechno vyzkoušíš a příští rok už alespoň budeš vědět, do čeho jdeš. Techniku si sice natrénuješ doma, ale zkušenosti získáš až s časem. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po červen 06, 2016 3:00 pm Předmět: |
|
|
Paráda, jsi frajer! Priste budeš o neco zkušenější a půjde to mnohem lépe. Trema bude vždycky, tu má každej, z toho si nic nedělej, to je naprosto prirozena vec, kterou musíš využít ve svůj prospěch. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 06, 2016 9:10 pm Předmět: |
|
|
Já ti nevím Milane, vidieť, že srdce tam je, ale proste to musíš dotrénovať a účasťou na súťažiach sila nepribúda, súťažíš proti váhovo ťažším a hlavne nastreleným borcom, ako dá sa to dať aj naturálne, ale rádovo v oveľa vyššom časovom horizonte. Pokojne si tam mohol prísť ako podpora členov a poskúšať závažia aj mimo závod. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po červen 13, 2016 10:26 am Předmět: |
|
|
tuhle sobotu jedu do praglu, chci to skloubit s treninkem nekde tam.. prida se nekdo? (zatim jdem ja, kamarád, dark mozna)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po červen 13, 2016 10:51 am Předmět: |
|
|
hlavně pak, aspoň v pátek, napiš kde tam a zhruba od kolika... pak se možná přidá víc lidí ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po červen 13, 2016 10:56 am Předmět: |
|
|
dobře...
zvažujem žluté lázne (ze bychom zkusili strong veci), uvidime, napíši včas místo, čas oki.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|