Včera jsem si narazil záda, šel jsem v lese a sklouzlo mi to, bouchl jsem se na roh pařezu přímo na záda a ještě jsem se v půlce zlomil a tak jako divně ty záda předsadil, že teď když jdu tak to cítím a při vyhledání "anterior pelvic tilt" na google obrázky prociťuji každý uvedený obrázek. Snad to nebude nic strašnýho, ale dnešní trénink byl naprd, doplńky jsem ani nedával.
ATG Dřepy
10x 20
10x 60
10x 80
6x 100
6x 120
3x 140
8x5x145
první čtyři série bez pásku, ale v tom spodku zad jsem se moc stabilní necítíl, tak jsem ho pak přidal
Úzký benčpres s pauzou
10x20
10x60
6x80
8x6x92.5
tady bolel taky, čas od času jsem měl i nohy nahoře abych nebyl ani v nejmenším mostu
Tahy trhovým úchopem bez pásku
10x60
5x100
5x120
8x5x150
Upravil jsem první příspěvěk na logu, tak kdo chce, může se kouknout. Shrnul jsem tam celé moje cvičení pár slovy co tu na Ronnie.cz píšu. Už to bude tři roky za měsíc. Napsal jsem co mi fungovalo, jaké tréninky jsem jel a nějaké poznatky, kterých se teď docela držím.
Budu to teď brát víc systematicky, ať přesně vidím, jak progresuji či ne aby se mi už nestalo, že budu přeskakovat na místě.
Ok, Korteho jsem pokákl, ale je to těžký, když tu všichni dřepují všechno, Magumi to všechno dává na čelní a Carabas s Turakamem tu na bradlech klikují váhy, kdy mě píchá v rameni jen při pomyšlení zvednout polovinu toho na jedno opakování :D
Zakopávání na stroji
8x (10+10+5železné+2.5železné -> musím si to říkat takhle je to přes páku a čím větší kotouč, tím by měla být i těžší zátěž :D)
12x backoff
Přítahy s velkou činkou z deficitu s položením
10x60
6x80
10x95
15x70
Už vyfluslé, ale napíšu si poznámku, že po tazích na vyšší objem nemá cenu dávat těžší přítahy v předklonu ale lepší budou trochu lehčí, bez trhaček a třeba s podržením
Svisy na hrazdě
20x do stran (tohle šíleně pálí a chvílemi jsem si myslel, že z toho budu mít kýlu :D)
10x
měl bych to břicho cvičit pravidelně, myslím si, že je to slabost, Wendler říkal, že cílem by mělo být mít standard na 5x20 perfektních svisů.
Kamaráde, ja ti aktuálne môžem tak akurát kotúče nakladať, si už iný vesmír, ale poviem ti úprimne - teší ma to!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru